Przem_106 - Sob 23 Kwi, 2011 Stane na głowie zeby wpasc na oglądare i odwiedzic serwis. Wszyscy forumowicze mają z mojej strony zagwarantowany doping i mocne podkręcanie na OS-ach Bad-i - Sob 23 Kwi, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Badi każe założyć medie z tyłu BÓJCIE SIĘ...
innych na tył nie mamy Mick - Nie 24 Kwi, 2011
Wrobel napisał/a:
Rafal z ktorym jechal Mick mial ciezkie chwile po swidnicy ... ale ostatnio juz tez cos o karkonoskim przygadywal
Młody napiszesz coś więcej? Coś mu się stało? czy coś w jego życiu prywatnym?Bad-i - Nie 24 Kwi, 2011
Mick napisał/a:
Wrobel napisał/a:
Rafal z ktorym jechal Mick mial ciezkie chwile po swidnicy ... ale ostatnio juz tez cos o karkonoskim przygadywal
Młody napiszesz coś więcej? Coś mu się stało? czy coś w jego życiu prywatnym?
mam nadzieje ze nie bylo to nic "prywatnego" z MickiemMick - Nie 24 Kwi, 2011 Ty sku... Wrobel - Nie 24 Kwi, 2011
Bad-i napisał/a:
"prywatnego" z Mickiem
ja im do pokoju nie zagladalem
Duuuuzy nacisk ze strony rodziny ze to koniec rajdowania, Rafal sam stwierdzil ze wiadomosc o wypadku smiertelnym go troche zblokowala psychicznie...takze taka kumulacja byla... czas pokazeCHRZANEK - Pon 25 Kwi, 2011 W 2002 jak jechaem w Elmocie to "prasnął" Lubiak i zginał Sitek - atmo w rajdowce siadła, poza dyktowaniem nie było rozmowy.
W 2005 na Elmocie wykur**ił Norbert Guzek i pilota musieli wycinać - ledwo chłopaczyna przezył - sytuacja była podobna.
Ale żeby z tego powodu rezygnować z czegoś co się kocha ???Wrobel - Pon 25 Kwi, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Ale żeby z tego powodu rezygnować z czegoś co się kocha ???
nie moge sie za niego wypowiadac... ale wiem ze Żona stwierdzila ze to ma byc koniec rajdow
kurcze wszyscy z ktorymi jezdzilem na serwis jeszcze tydzien po rajdzie tym zyli ze sie dzialo ze zdjecia ze to ze tamto ze w ogole Rajd... a mina i gadka Rafala byla naprawde nie ciekawafydi - Pon 25 Kwi, 2011
Cytat:
W 2002 jak jechaem w Elmocie to "prasnął" Lubiak i zginał Sitek - atmo w rajdowce siadła, poza dyktowaniem nie było rozmowy.
a to chyba był krakowskiCHRZANEK - Pon 25 Kwi, 2011
fydi napisał/a:
to chyba był krakowski
Oczywiście - pomyliłem się.
Wrobel napisał/a:
ale wiem ze Żona stwierdzila ze to ma byc koniec rajdow
Życie jest do dupy jezeli trzeba wybierac między kimś kogo się kocha a czymś co się kocha.
Jak by s nie wybrał - zawsze przegrywasz.
To smutne.
Może niech chłopak idzie do wyścigów - ryzyko mniejsze, żona nie powinna oponować.106 - Czw 28 Kwi, 2011 kajetan w zerowce...
Organizatorzy 9 Rajdu Mazowieckiego przygotowali kolejną niespodziankę
– w samochodzie "0" pojadą Kajetan Kajetanowicz i Jarek Baran. Mistrzowie Polski pojawią się na trasach IV rundy Rajdowego Pucharu Polski w Mitsubishi Lancerze.
http://www.rajdmazowiecki.pl/aktual9.html106 - Pią 29 Kwi, 2011 jak pamietam to mazowiecki chyba zawsze mial dobra obsade106 - Sob 30 Kwi, 2011 auto gotowe, zgloszenie wyslane - jedziemy GeKo - Sob 30 Kwi, 2011 106, A strojenie chyba jeszcze jakieś nie...?