HydePark - Quake / CS / i inne - !!!!! zawsze serwer hothatch.no-ip.org
Anonymous - Pon 22 Gru, 2008 Dupa dupa dupa
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeM!!! łer ar ju?M - Pon 22 Gru, 2008 DOpiero do domu przyjechalem, moge postawic serwer dzisiaj ale csowy,
CHlopaki pojutrze juz nie ma serwera bo lece na dwa tygodnie do UK,
musicie cos wymyslec KonradMK - Pon 22 Gru, 2008 dawajM - Pon 22 Gru, 2008 GAME IZ ON
Ja sie dolacze po w pół doAnonymous - Pon 22 Gru, 2008 Wkurwiajaca jest juz ta gra, nie wiem ale jakos nie moge trafic w glowe wielkosci kilku pikseli (moze dlatego ze gram na 15,4 cala) i wkurwia mnie kiedy laduje 9 czy 11 pocisków w goscia a on zalatwia mnie jednym...
Nie wiem, moze wy trzymacie ta myszke zebami i celujecie kutasem kozła, dla mnie to jest nie do ogarniecia...kubas - Pon 22 Gru, 2008 55IJ M - Pon 22 Gru, 2008 Andre ile masz fpsow w grze?
Kubas dzisiaj cyborg, KOndziu to samo.kubas - Pon 22 Gru, 2008 to dzieki temu duzemu monitorowi Anonymous - Pon 22 Gru, 2008 Nie mam pojecia, nie mierzyłem. Ale raczej nie mam przyciecMichał - Wto 23 Gru, 2008 Chciałbym poewiedzieć ze strasznie lubie klimaty z black hawk down. Ale WW też jest git.
Natomiast rozjebał mnie screen shot co kondziu wstawił
heheheh
wiem , grafa jest bardzo mało ważna w rozgrywce , ale przed chwilą rpzestałem w grać w to
troche się pozmieniało ...
ALE DALEJ MÓWIE ZE GRAFA NIE JEST NAJWAŻNIEJSZAKonradMK - Wto 23 Gru, 2008 lol ziom, my gramy w grę ery dinozaura. ja bardzo lubię gry z zajebistą grafą (chyba zainwestuję w fallouta 3 i jakąś konsolę do tego albo PC... kto wie) ale obecnie gram po sieci na lapku, z zerową grafiką i wszystko śmiga jak nigdyM - Wto 23 Gru, 2008 Chlopaki przypominam ze od jutra nie stawiam serwer przez dwa tygi, zeby nie bylo placzu
Mojego moda serwera moge wystawic na RS zeby na innym serwie tez byla doda.KonradMK - Wto 23 Gru, 2008 ziom ja tą twoją Dodę już dawno wyłączyłem Michał - Śro 24 Gru, 2008 kondziu , nie no , rozumiem !! tylko takie małe porównaniepP - Śro 24 Gru, 2008 to co gramy ??