Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
KonradMK - Nie 12 Kwi, 2009 raczej offshoring - anjas jest z Brwinowa OSKAR - Nie 12 Kwi, 2009
KonradMK napisał/a:
raczej offshoring - anjas jest z Brwinowa :D :D :D
Koniu ty masz prelude :rotfl: :rotfl: :rotfl:anjas - Nie 12 Kwi, 2009 Dobrze Oskar. Trzeba walczyć o godność podwarszawskich miasteczek!
(fak, ja też miałem prelude... co więcej, preluda mi się podoba... a więc jednak wrzut Oskara nieudany... )Anonymous - Pon 13 Kwi, 2009 test Misiek_lbn - Pon 13 Kwi, 2009 fajny avatar i fajny baner k-mart - Pon 13 Kwi, 2009 tu moge pisacOSKAR - Pon 13 Kwi, 2009 dokladnei anjas trzeba walczyc i prosze cie nie przyznawaj sie do tego Anonymous - Pon 13 Kwi, 2009 Panowie ruszamy też z RENOWACJĄ i PROSTOWANIEM felg .... jak również na dniach mam nadzieje, że zagoszczą w naszej ofercie tłumiki MagnaFlow lub Mtech Jakarti - Pon 13 Kwi, 2009 ja bym zmienil nazwe na 08 super "pit" market motoryzacyjny Anonymous - Pon 13 Kwi, 2009
Jakarti napisał/a:
ja bym zmienil nazwe na 08 super "pit" market motoryzacyjny
niestety nie jest to możliwe Jakarti - Pon 13 Kwi, 2009 mozna by wtedy dyskontowe ceny zapodac..Anonymous - Pon 13 Kwi, 2009
Jakarti napisał/a:
mozna by wtedy dyskontowe ceny zapodac..
tiaaaa jak sprzedaż Punto po takiej cenie to sie z Bartkiem zastanowimy Bartli - Pon 13 Kwi, 2009
Marcel 08 napisał/a:
Panowie ruszamy też z RENOWACJĄ i PROSTOWANIEM felg .... jak również na dniach mam nadzieje, że zagoszczą w naszej ofercie tłumiki MagnaFlow lub Mtech
No to się chyba do was zgłoszę z felgami do GTA
Ale nie popsujecie? Jakarti - Wto 14 Kwi, 2009
Marcel napisał/a:
tiaaaa jak sprzedaż Punto po takiej cenie to sie z Bartkiem zastanowimy
wlasnie to zamierzam bo nie potrzebuje 2 fur i nie potrzebuje na Punto zarabiac MoRToN - Wto 14 Kwi, 2009 Malujecie felgi ? kiedy można podrzucić ? na srebrno ? same środki od trzy częściówek. Proszek czy pistolet ?