HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
Bad-i - Czw 22 Lis, 2007 ale z was jednak beje - nie daliscie szansy rewanzu
dobra to chociaz wyniki podajcieAnonymous - Czw 22 Lis, 2007 no niestety moge tylko potwierdzic słabe ..... ale było smiesznie i miło ....
wyniki bede koło południa, bo mam mały zapierdol w robicie, bo otwieraja w poniedziałek barking przed Terminalem 2 i jest burdel
osobiscie odrobilem dystans do Krzysia w generalce, ale moje plecy sa tak kurwa obolałe, ze jak wrocilem to bengajem sie nasmarowałem i oczywiscie padłem jak zabity i prawie zaspalem do roboty - ten remont mnie zabije :563:Dariano - Czw 22 Lis, 2007 Dla mnie bylo git jak zwykle super zabawa. Najwiekszy fun dawal mi atak zakretu tego ostrego po prostej jak tam napadałem to na bank miałem banana na gębie. jesli chodzi o ten tor mto mam problem z 2 ma zakretami tymi wolnymi tam lezy czas ja to wiem ogolnie super zabawa. Dzieki za zabawe i pogaduchy :564:FreeMan - Czw 22 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
osobiscie odrobilem dystans do Krzysia w generalce
tia, spadam w generalce na 3 miejsce.Bad-i - Czw 22 Lis, 2007 zabraliscie szanse "najwiekszemu" scigantowi i teraz sie cieszycie FreeMan - Czw 22 Lis, 2007
Bad-i napisał/a:
zabraliscie szanse "najwiekszemu" scigantowi i teraz sie cieszycie
zebys nie zyl w przekonaniu, ze jestes "pempkiem" swiata Bad-i - Czw 22 Lis, 2007
FreeMan napisał/a:
Bad-i napisał/a:
zabraliscie szanse "najwiekszemu" scigantowi i teraz sie cieszycie
zebys nie zyl w przekonaniu, ze jestes "pempkiem" swiata
takie przekonanie mialem wczoraj idac przez osiedle o 1 w nocy (wracajac z pempkowego)Anonymous - Czw 22 Lis, 2007 sa i wyniki -> http://www.forum.hothatch...p?p=96982#96982
poprawiłem punktacje od 1 eliminacji było 1. 9kpt - 9. 1pkt a jest 1.10pkt - 9.2pkt
trzeba cos ustalic co z VI eliminacja ..... mam pewnie pomysł, ale o tym później i VI eliminacja była by dopiero w styczniu Anonymous - Czw 22 Lis, 2007
UWAGA UWAGA
kocham was PiTT - Czw 22 Lis, 2007 Marcel, nie pomyliłeś się w tych wynikach?
jak to możliwe, że mam identyczne czasy jak ten leszcz?
Marcel, nie pomyliłeś się w tych wynikach?
8. KondadMK - 19,24 ; 18,34 = 3pkt
zaraz pewnikiem przeczytasz cos o swojej starej (daj tylko czas Kondziowi na riposte)206 Gti - Czw 22 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
UWAGA UWAGA
Jest taki plan (wstepnie rozpoczęty z Loko a wspierać ma go Michool)
VI ELIMINAJCA
15/12/2007 [sobota] w Krakowie
wyjazd np rano z kilka aut
powrót w godz. wieczornych
Kto jest ZA:
LISTA WYJAZDOWA:
1. Marcel
Wow... Sam nie wiem .. troche gorący okres dla mnie ... mam duzo nauki.. hmm... Nie wiem Marcel czy bede mogł .. czy bede mógł sobie pozwolic... narazei nie bede sie wpisywał... poczekam na rozwój wypadków..
Nie wiem czy ludziom teraz przed świtami ... sie bedzie chcialo jechac tyle tylko po to zeby sie przejechac go-kartami... hmmm ...
Nie kazdy ma hoplna tak jak my ( jak bym miał czas to bym leciał jak w dym na 100% )KonradMK - Czw 22 Lis, 2007
PiTT napisał/a:
Po 1. Bo wtedy też jechałem pierwszy raz od dłuższego czasu
Po 2. Bo Twoja Stara czycha na promocję!*
*sam wymyśliłem, dobre nie? PiTT - Czw 22 Lis, 2007
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
Po 1. Bo wtedy też jechałem pierwszy raz od dłuższego czasu
Po 2. Bo Twoja Stara czycha na promocję!*
*sam wymyśliłem, dobre nie?
kiepskie
1. nie tłumacz, bo ja jechałem pierwszy raz w życiu
2. Twoja stara prasuje trawnik czajnikiem!!!
twierdzę tylko, że jest to niemożliwe, żeby w 2 rzutach mieć identyczne czasyMichał - Czw 22 Lis, 2007 marcel wtedy jest jajeczko hh.org