Rok temu były gdzies nawet za 165 nox - Pon 04 Lut, 2008 nie wierze w 45 .. z pewnością to były o profilu 50 one są sporo tańszestrick - Pon 04 Lut, 2008 45, jeszcze DeeS'owi pisałem na gg
To było zaraz po tym jak kupił inne, chyba T1R...ade - Wto 05 Lut, 2008 wiem, ze testy nie sa wiarygodne, ale opony marangon to najnizsza mozliwa polka i tak tez wypada w testachLoko - Wto 05 Lut, 2008 Totalny zamet już mam, czyli co kupić w 15 calach?
Na pewno nie może to być opona na której włos jeży się na głowie jak tylko popada, bo jednak sytuacje podbramkowe znacznie częsciej zdażają mi się na mokrym.
A co o uniroyalach rainsportach mówia testy? Najlepiej to jak masz jakieś testy to wrzuć, musze coś poczytać i rozjaśnić rozum ade - Wto 05 Lut, 2008
Loko napisał/a:
Totalny zamet już mam, czyli co kupić w 15 calach?
Na pewno nie może to być opona na której włos jeży się na głowie jak tylko popada, bo jednak sytuacje podbramkowe znacznie częsciej zdażają mi się na mokrym.
A co o uniroyalach rainsportach mówia testy? Najlepiej to jak masz jakieś testy to wrzuć, musze coś poczytać i rozjaśnić rozum
na rainsportach kilku znajomych jezdzi i raczej sa zadowoleni, co prawda ci co jezdzili tez na innych oponach z wyzszej polki juz nie sa tak zachwyceni, ale raczej wszyscy oceniaja pozytywnie:D
ja nie jezdzilem
i jak bedziesz szukal opon to sprawdz sobie www.oponysklep.pl w krakowie na miejscu, na opony z grupy goodyear (dunlop, goodyear, fulda, debica, uniroyal, sava - tak mi sie wydaje, ze te marki naleza do GY) maja zazwyczaj bardzo dobre cenyqbus - Wto 05 Lut, 2008 rainsporty odpadaja na suchym... tzn nic nie poszalejesz bo ta opona plywa po calej drodze, lepiej trzyma na mokrym niz na suchym (wiadomo ze nie trzyma lepiej ale jest wieksze wrazenie bezpieczenstwa) ja odradzam... a moze loko toyo t1r? lub jakies yoko s drive as 01 czy jakos tak.Bart - Wto 05 Lut, 2008 w lecie jeździłem na uniroyalach rainsport (215/40R16), miałem je założone na przedniej osi. Nie mam zastrzeżeń - na suchej i mokrej nawierzchni dobrze trzymały, stabilne i przewidywalne oponki. No i bieżnik ładny Dariano - Wto 05 Lut, 2008 Ja mam rainsporty w golfie opona fajna nie mam do niej zastrzezen poza tym ze szybko znika. na mokrym dobrze trzyma na suchym jakos daje rade ogolnie warta polecenia. Nastepna opona jaka mam na celowniku to yoko prada czy tam parada
Ale to juz nie do golfaDeeS - Czw 07 Lut, 2008 okej. Mam dwa dni na wybor opony...
Koncowe podsumowanie.. na tor prawdopodbnie bede mial sliki oraz inne felgi interesuje mnie rowniez dobra opona na drugi komplet felg.(jazda na codzien oraz tor)
o to moje propozycje, wzialem pod uwage juz rozmiar.
Pogrubiona czcionka to opona ktora najbardziej mnie interesuje. Ktora radzicie ? Ktora dobra na suche na tor i na mokre ?
Jesli macie cos ciekawego dajcie znac..Młody Papież - Śro 27 Lut, 2008 Dees... co wkońcu wybrałeś?
i jak wrażenia?DeeS - Śro 27 Lut, 2008 Jeden komplet Toyo T1R 195/45/15 na oz . - strasznie ciezko dostepne ale dzwonili do mnie i mowia ze juz sa w kraju ciekawostka jak narazie tylko 8 sztuk w polsce... z czego 4 sa moje
Drugi komplet Toyo R888 185/60/14 na stalowy wlasnie jade odebrac
Wrazenia opisze po niedzielnym mini maxie..GOKART - Śro 27 Lut, 2008
DeeS napisał/a:
Drugi komplet Toyo R888 185/60/14 na stalowy wlasnie jade odebrac
Gdzie kupowałeś Toyki R888 i w jakim budżecie ? Jakieś dobre ceny ?DeeS - Śro 27 Lut, 2008 U mnie w lublinie gosciu jest "przedstawicielem" Toyo/nokian . Posiada pelna rozmiarowke.
za moj rozmiar wychodzi 275 zł (gratis wywazanie kol i montaz)