Ta felga jest przekozackaszymlorek - Śro 23 Sty, 2008 Tu fotka Saxo 16v 01' na sprzedaż o którym pisałem strone wcześniej
W skrócie 13k pln napewno do zbicia i troche do zainwestowania strick - Śro 23 Sty, 2008 http://www.moto.allegro.p...rs_okazja_.htmlGotti - Śro 23 Sty, 2008 bezwypadek Bad-i - Śro 23 Sty, 2008 zaraz sie okaze ze 99% ludzi na forum bedzie smigalo 106 lub saxorasta - Śro 23 Sty, 2008
Przedni zderzaczek ma "prawe" taki ładny jak mój k-mart - Śro 23 Sty, 2008 o Rasta, taki pukniety RS to cos dla Ciebie:
przekladasz Twoje serce do rs'a i rzadzisz
hehe w CH chyba kazdy RS jest chyba wlasnie na takich zimowkach. Nie wiem czemu, ale tak jestrasta - Śro 23 Sty, 2008
k-mart napisał/a:
o Rasta, taki pukniety RS to cos dla Ciebie:
przekladasz Twoje serce do rs'a i rzadzisz
Ja bym capnął od niego heble i byłbym wniebowzięty
k-mart, jak w CH wygląda sprawa z częściami, może jest jakaś szansa wyrwania z rozbitka przednich hebli, he?k-mart - Śro 23 Sty, 2008 Moze jest kolego, ale ja do konca kwietnia niestety zapodaje wszedzie z buta lub rowerem, wiec nie ma szans bym to znalazl
Przypomnij mi o tym za 3 miesiace Dariano - Śro 23 Sty, 2008 Powiem krotko RS ma przekozacki srodekrasta - Śro 23 Sty, 2008
k-mart napisał/a:
Moze jest kolego, ale ja do konca kwietnia niestety zapodaje wszedzie z buta lub rowerem, wiec nie ma szans bym to znalazl
Przypomnij mi o tym za 3 miesiace
Oka będę pamiętach choć nie ukrywam, że mi się pali bo na wiosnę to już chciałbym mieć czym hamowac bo na razie to dramat....
ST w opcji też miał niczego sobie:
Gotti - Śro 23 Sty, 2008 na heble nie ma szans, trafiłem dwa rs-y na części i heble miały sprzedane zanim przyjechały na place.
K-mart - felgi ma takie, bo to jedyne 17 jakie pasują przy tym hamulcu bez rzeźbienia z dystansami, szpilkami itp.