kilka postów wyzej 106ty sie o nie pytał i odpowiedzialem,ze zdjecia sa wykonane ok 2 lata temu w dawnej siedzibie TRAXu na Szeligowskiej - jutro bede u chlopaków to sie czegos wiecej dowiem Stf - Wto 22 Sty, 2008 nie zauważyłem na ostatnich stronach...
jeśli mogę prosić Cię o info w tej sprawie to byłbym wdzięczny.Anonymous - Wto 22 Sty, 2008
Stf napisał/a:
nie zauważyłem na ostatnich stronach...
jeśli mogę prosić Cię o info w tej sprawie to byłbym wdzięczny.
najpierw opowiem Bartusiowi naszemy kochanemu a potem jestes ty
Wydawalo mi sie że w tej budzie to byly 4x4 a RWD w starszej, ale specem od Fordów nie jestem i nie bylem
W kazdym razie do driftu niezla sprawa.nox - Śro 23 Sty, 2008 hmm cos pomorscy cosworthomaniacy się wyprzedają ....CHRZANEK - Śro 23 Sty, 2008 Może zapas części zamiennych się skończyl ?
Ja wiem że za te pieniadze można mieć coś o wiele lepszego ale sierra cosworth mnie sie podoba. No i silnik podobno pancerny - choć ile w tym prawdy nie wiem nox - Śro 23 Sty, 2008 silnik był tak przygotowany przez coswortha ze można podnieść moc dwu krotnie bez uszczerbku dla silnika podobnie z napędem kiedyś to sie budowało auta sierra cosworth jest konkret zresztą jak każdy cossie Stacho - Śro 23 Sty, 2008 Chciałbym kiedyś sie kajtnąc Cosworth'em albo nawet i go mieć Stacho - Śro 23 Sty, 2008 Może ktoś się skuci na Omege Lotus http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4184404