ale mi się nie podoba że wszyscy w rajdy ida..
bez sensu - fajnie jest latać po torze.
ale tor moim zdaniem ma tylko sens jak sie tez rozwijasz - a dla mnie rozwoj na torze to jakas forma formuly lub WCC (tzn taki tryb zawodow) a tak jak lublin to wszystko super hiper ale tam sie nie rozwinieszM - Pon 21 Sty, 2008 autem rajdowym mozna spokojnie wjechac na tor btw.Bad-i - Pon 21 Sty, 2008
eM napisał/a:
autem rajdowym mozna spokojnie wjechac na tor btw.
zgadza sie ale nigdy nie bedziesz na nim konkurencyjny - i nie mowie tutaj o naszych upalaniachCHRZANEK - Pon 21 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
Panowie jak ktos nie wezmie tego puga to BUŁA
Daruś ??
Chyba Go nie ma na forum.
Może niech ktoś tryknie do niego i mu powie...Bad-i - Pon 21 Sty, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Panowie jak ktos nie wezmie tego puga to BUŁA
Daruś ??
Chyba Go nie ma na forum.
Może niech ktoś tryknie do niego i mu powie...
mysle ze za 13.000 jest do wyrwania spokojnie a opis wskazuje ze auto nawet doinwestowane
tylko ktory to jest rok??106 - Pon 21 Sty, 2008 mam gdzies duzo zdjec tej 106tki jeszcze u poprzedniego wlasciciela
i w poprzednim oklejeniu. auto na pewno fajne, grzebieluchy dbaja
a rajdowki, serwis maja kumaty... do tego pug w kolorach mojego
nic tylko brac.
PS. jak nie zglosi sie ochotnik bedziemy losowac kto kupuje CHRZANEK - Pon 21 Sty, 2008 Znam Grzebielucha też i choć kierowca z niego średni, to o auto dba.
Widać że malowany ale czy to nie za tanio za tą budę ??Bad-i - Pon 21 Sty, 2008 kurcze serio mowie o tym pugu 106 - czy cena 13.000 za te auto to duzo???? Zaraz sie okaze ze ja mega przeplacilem rasta - Pon 21 Sty, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Widać że malowany ale czy to nie za tanio za tą budę ??
Jak motor do remontu to nie, a najczęściej tak jest, że panewy wyjechane to normalka w tym silniku...strick - Pon 21 Sty, 2008 A to nie jest S13? A w ogłoszeniu jest s14...szymlorek - Pon 21 Sty, 2008 To jest S14
To o czym Ty myślisz to zapewne S14A CHRZANEK - Pon 21 Sty, 2008 13-tka ma otwierane reflektory. To jest 14-tka.
Rasta: zgadza sie wal do szlifu = szukaj nowego, bo fabryka nie przewidziala szlifu i oryginalne panewki sa na nominal...
Podoba mi sie 200 s14 ... choć nie tak jak 106 qbus - Pon 21 Sty, 2008
Cytat:
tylko ze... latwiej jest w naszym pieknym kraju pojechac w kjsie/sprincie czy innym pseudo rajdowym amatorskim upalaniu niz jezdzic na track daye
a druga sprawa... tor to tor Maras napewno wie o co chodzi, nie trzeba tak tam spinac posladow, zebysmy sie zrozumieli nie mowie ze to jest latwiejsze, napewno fun mega super wielki, troszke bezpieczniej ale napewno adrenalina nie ta.
Cytat:
kurcze serio mowie o tym pugu 106 - czy cena 13.000 za te auto to duzo???? Zaraz sie okaze ze ja mega przeplacilem
imo nie przeplaciles, ty masz 16v a-grupowe, na super zawiasie i z jeszcze krotszym przelozeniem + masa czesci, a ten peugeocik to taka popucharowka z bardziej rozbudowana klatka (wiem ze to nie popucharowka) niemniej napewno wart tych pieniedzy, no ale kredytu w banku nie wezme nox - Pon 21 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
saxorulez napisał/a:
ale tor moim zdaniem ma tylko sens jak sie tez rozwijasz - a dla mnie rozwoj na torze to jakas forma formuly lub WCC (tzn taki tryb zawodow) a tak jak lublin to wszystko super hiper ale tam sie nie rozwiniesz
Nie koniecznie od razu formuły , to tak jak by o każdym rajdowcu powiedzieć ze powinien parę lat później śmigać w WRC , Mi się bardzo podoba taki trackdayowy styl tylko tor asfalt żadnych tam homologacji itp i w marzeniach mogole nie aspiruje do zawodowego śmigania formułami chciał bym dobrze ogarniać hatcha na torze żeby nie było nic nie mam do wcc ani do ludzi którzy chcą śmiga w F1 Anonymous - Pon 21 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
kurcze serio mowie o tym pugu 106 - czy cena 13.000 za te auto to duzo???? Zaraz sie okaze ze ja mega przeplacilem
napewnie nie przeplaciles jest dobrze i nie marudz