anjas - Czw 02 Lip, 2009 aha, i w żadnym wypadku nie świeć ultrafioletem na siedzenia!!!nox - Czw 02 Lip, 2009 Anjas ale że ty i Mick....anjas - Czw 02 Lip, 2009
nox napisał/a:
Anjas ale że ty i Mick....
hej, nie ja i Mick tylko Mick i odloty!martin.h - Czw 02 Lip, 2009 Mick, a wspominałeś nowemu właścicielowi jak przejachałeś pod naczepą i dach ucięło? kubas - Czw 02 Lip, 2009 mick i angela vip...
anjas dobrze ze poradziles mickowi pomalowac zaciski na ten mennnnski kolor rzecz w tym samochodzie o ktora nie trzeba sie martwic PiTT - Czw 02 Lip, 2009 ... o czemu nowy wlasciciel ctra już nic nie pisze?
dobra, basta, pośmialiśmy się, ale co za dużo to nie zdrowo Michał - Czw 02 Lip, 2009
PiTT napisał/a:
... o czemu nowy wlasciciel ctra już nic nie pisze?
dobra, basta, pośmialiśmy się, ale co za dużo to nie zdrowo
dokladnie
ale ziom, sprawdź tą zbieżność ...Anonymous - Czw 02 Lip, 2009 na chwilę człowiek jest offline a tu takich informacji się można dowiedzieć
PS. nie pisałem bo się obraziłem pP - Czw 02 Lip, 2009 Ty lepiej nie powtarzaj za Mickiem i jeździj tym ctrem.. bo widzę od 3 dni stoi niewzruszony w tym samym miejscu w tej samej pozie.. i zdaje się mówić do mnie: przejedź się mną Mick - Pią 03 Lip, 2009 tempe ch.uje
witaj Antek!
nie słuchaj ich, to są tempe ch.uje
i nie świeć ultrafioletem po siedzeniach, bo w tym samochodzie się duuużo działo Jakarti - Pią 03 Lip, 2009 daj spokoj - woda morska wyciaga wszystko a z tego co pamietam to wtedy po pijaku puknałes ta pania i chciales nakrecic zmotoryzowana wersje Mojzesza..
niestety sie nie udalo ale zabawa byla niezla.
Wiatmy swieżakow !! Bad-i - Pią 03 Lip, 2009 Witam wszystkich PieQt - Pią 03 Lip, 2009 a teraz wszyscy nowi witają Badiego
powitać nowychAnonymous - Pią 03 Lip, 2009
pP napisał/a:
Ty lepiej nie powtarzaj za Mickiem i jeździj tym ctrem.. bo widzę od 3 dni stoi niewzruszony w tym samym miejscu w tej samej pozie.. i zdaje się mówić do mnie: przejedź się mną
niestety od środy jestem poza stolicą drugim autem i dopiero ctra w niedzielę "dosiądę". muszę się pozbyć passata to będę już tylko hanią jeździć...
Mick to co, jeszcze w ramach promocji fundujesz pranie tapicerki? nox - Pią 03 Lip, 2009 Smalec ale ja o ten wosk na serio pytałem