Bart - Sob 17 Lis, 2012 Mój nowy IPhone 5 jest rewelacyjny! Piszę z niego tego posta. Tylko bateria jest nieco słaanjas - Sob 17 Lis, 2012 Cartoon - Sob 17 Lis, 2012
Mucha napisał/a:
:faja: I see some sick fans in here,,,
ale dowcipy o apple nadal mnie śmieszą zefir - Sob 17 Lis, 2012
Mucha napisał/a:
No stress, no stress zara puszczo Iphone 6 - bo zaktualizują mape i bedzie po 1k.
a ja chorych hejterow Mucha - Sob 17 Lis, 2012
zefir napisał/a:
Mucha napisał/a:
No stress, no stress zara puszczo Iphone 6 - bo zaktualizują mape i bedzie po 1k.
a ja chorych hejterow
Zdrowy jak koń, chociaż moze troche mnie dziś plecy bolą...zefir - Sob 17 Lis, 2012 po czem?Mucha - Sob 17 Lis, 2012 krzywo spalem czy co,,, albo mnie kto kijem zdzielił karoluPL - Nie 18 Lis, 2012 Vlodarsky - Nie 18 Lis, 2012 Powinien zaczekać z tą informacją do szczęśliwego zakończenia bizon - Nie 25 Lis, 2012 sam nie wiedzialem gdzie to wrzucic
http://moto.onet.pl/34780...ie.html?node=27Michał - Nie 25 Lis, 2012 trzeba było do humoru bizon - Nie 25 Lis, 2012 no wlasnie mialem taki dylemat M - Pon 07 Sty, 2013 Czy ktoś tu ma doświadczenie z instalocwaniem MAC OS X na pc-cie?
Muszę takie coś ogarnąć u siebie do developerki. Czy można kupić macosa i po prostu go zainstalować na pc? Jak to jest?
Ostatecznie będę musiał kupić jakiegoś maca czego bym bardzo nie chciał robić.zefir - Pon 07 Sty, 2013 niestety legalnie nie mozna zainstalowac Mac OSX na innym kompie niz Apple, wtedy to jest tzw Hackintosh
po znajomych wiem, ze zawsze sa pozniej problemy z nim na pckaroluPL - Pon 07 Sty, 2013 z makiem na zwykłym pc, są podobno same problemy
a z doświadczenia też wiem, ze windows generuje problemy w boot campie na macu, bo odkąd zainstalowałem windowca na makbuku ( tak, profanacja jak siemasz ) to coś mu co jakiś czas się nie podoba.
a znowu polskie uczelnie mają wyjebane na osx i połowa technicznych programów jak solidworks- w ogole nie praży na niczym innym niż okienka.