was79 - Pią 25 Kwi, 2014 Nie jest źle nad polskim morzem. Bywamy co roku, zdarza się że dwukrotnie. Takiego charakterystycznego (w pozytywnym znaczeniu) zapachu morza nie ma nigdzie. No i te ryby . We wtorek jedziemy do Świnoujścia Maciusiowy - Sob 26 Kwi, 2014 ja polecam Murter - nie jest to jakas kosmiczna dziura, jest opcja plazy piaszczystej ...i mielna tam nie maM - Sob 26 Kwi, 2014 Dzięki!Maciusiowy - Sob 26 Kwi, 2014 moge Ci dac namiar na fajne pokoje - gosc dosyc srednio mowi po angielsku, ale da sie zrozumiec - widok na morze itd.M - Sob 26 Kwi, 2014 Poprosze - bede bardzo wdziecznyŚwięty - Nie 27 Kwi, 2014
Maciusiowy napisał/a:
gosc dosyc srednio mowi po angielsku
ło karwa... może będzie prościej mówić do niego po polsku? Nigdy nie miałem problemu żeby się dogadać.M - Nie 27 Kwi, 2014 Maćku zatem poproszę o kontakt Michał - Nie 27 Kwi, 2014 Maciek ( maciusiowy ), a wy jedziecie znowu ?
My z bozeno sie zastanawiamy czy po kotlecie nie pojechac i wypozyczyc utke i troche poplywac po wyspach.Maciusiowy - Nie 27 Kwi, 2014 jadziem oczywiscie Anonymous - Nie 27 Kwi, 2014 nie nudzi Wam sie ciągle jezdzic do tej chorwacji ??Bart - Nie 27 Kwi, 2014
Maciusiowy napisał/a:
jadziem oczywiscie
Laweta już czeka Anonymous - Nie 27 Kwi, 2014 Tylko świadomość istnienia tej lawety pozwala mi na wojaże po europieMaciusiowy - Pon 28 Kwi, 2014
Bart napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
jadziem oczywiscie
Laweta już czeka
tym razem jadziem quattro - forszprung durch technik (one sie ponoc nie psujo)Bart - Pon 28 Kwi, 2014 Spoko, na lawetę wejdzie Maciusiowy - Wto 29 Kwi, 2014 bedziem sie zdzwaniac