To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - WST LAP RACE

pum - Pon 08 Paź, 2012

dzięki Miniac :*
Kenet - Pon 08 Paź, 2012

Real był konkret :jupi:

rasta - Pon 08 Paź, 2012

Ja yebie xD
Miniac - Pon 08 Paź, 2012

Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... xD

pum - Pon 08 Paź, 2012

tłumaczyć wiele nie trzeba... źle (za wcześnie) najechany winkiel, a potem trawa. ogólnie wrażenie jest jakbym nie wiem ile za tą tarkę wyjechał - w praktyce delikatnie tylne koło się z zsunęło.
Kamill - Pon 08 Paź, 2012

pum napisał/a:
tłumaczyć wiele nie trzeba... źle (za wcześnie) najechany winkiel, a potem trawa. ogólnie wrażenie jest jakbym nie wiem ile za tą tarkę wyjechał - w praktyce delikatnie tylne koło się z zsunęło.

Dla mnie to własnie tak wygląda jak byś zjechał z niej minimalnie, tak że cała opona akurat spadła w tą dziure za tarką.

rasta - Pon 08 Paź, 2012

Pozen błędów nie wybacza, a prędkości są znaczne.
Stf - Pon 08 Paź, 2012

dokładnie tak jak napisałeś. inicjacja za wcześnie i wyniosło. minimalnie za dużo - widać że tył lekko się z niej zślizguje. ehh no trzeba się tam pilnować bo jest duży stopień w dół za tarkami - ja też tam na żyletki po tarce leciałem...
rasta - Pon 08 Paź, 2012

Kto nie leciał, a dopiero oglądając takiego dzwonią widać, jak wszyscy balansujemy na granicy i jak niewiele brakuje by wyp.... :/
Yarko - Pon 08 Paź, 2012

dobrze, że wszyscy cali

Stf napisał/a:
ehh no trzeba się tam pilnować bo jest duży stopień w dół za tarkami - ja też tam na żyletki po tarce leciałem...

spadki są tam zajebiste, ja ze 2 razy wyjechałem z toru przy małej prędkości i nie było to zbyt przyjemne, chyba powinni się zająć trochę tym torem, bo ludzie na prawde grubo tam kładą i musi być jakiś margines błędu

GeKo - Pon 08 Paź, 2012

PUM Współczuje.
Dobra rada nawet jak nie idziesz do szpitala to obowiązkowo kołnierz ortopedyczny na 2-3 dni. Bo szyja wtedy zacznie cię napierdalać jak zejdzie cała adrenalina. Rzadko kiedy dzwon sie odczuwa od razu, najczęściej 24-48h po zaczyna wszystko nakurwiać.

Gaydek - Pon 08 Paź, 2012

J/w, obowiązkowo przejmij się samym sobą.
kamil - Pon 08 Paź, 2012

+1
rasta - Pon 08 Paź, 2012

Real Race

siema - Pon 08 Paź, 2012

rasta napisał/a:
Real Race

Jak na drugim zakręcie zobaczyłem w lusterku tego palącego się żywym ogniem Nissana, byłem przekonany że zaraz przerwą wyścig i wszyscy zjadą. Ale gdzie tam! :rotfl: To WST i Real Race! Adrenalina taka, że śmigneli tylko wszyscy- łącznie z właścicielem palącego się auta!

Mega wyjazd. Sześć sesji po 30 minut za 350 zł- fun 2 price ratio= milion. Ja swój plan w zasadzie zrealizowałem. Po czerwcowym TPTD pisałem, że poniżej 2 minut bez slicka nie potrafię zejść, teraz widzę że spokojnie jest to do zrobienia- urwałem 1.5s od poprzedniego czasu, a jeszcze jest trochę do poprawienia. Ostatecznie skończyłem na 2:00.420 przed wypadkiem Pum'a. Później był już tylko mój pierwszy w życiu Real Reace na którym tak się oszukałem :rotfl:

Olbrzymie szczęście, że Pum tak fartownie się zrolował. Wyglądało to paskudnie. Wszystko zostało już napisane, wiec tylko napiszę: dobrze, że się logujesz :)