HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
Anonymous - Wto 27 Lis, 2012
Shymek napisał/a:
U nas w Olsztynie też otworzyli tor. Może i krótki (300 metrów) ale też można się wyszaleć.
Tak czy inaczej zazdraszczam Warszawiakom długich torów w hali - wkrótce się tam do was przejadę popoprawiać wasze czasy
tak po 5 minutach jazdy strasznie zaczyna mi się nudzić Shymek - Wto 27 Lis, 2012 A jakie tam czasy Tsheslav robisz?Anonymous - Wto 27 Lis, 2012 ja jestem leszczem raz poniżej 28 s udało mi się zjechać , a u Ciebie jak . Dla mnie mistrzem tego toru jest Wolf Shymek - Wto 27 Lis, 2012 Parę dni temu moja ciężka dupa (105kg) zrobiła 26,52 Są szybsi od Wolffa choć dla niego jestem pełen podziwu ze może walnąć cała serię kółek poniżej 26 sekund
Aaaa i sam teraz się przekonałem że waga nie ma aż takiego znaczenia bo niedawno robiłem też 28 No i z mojego czasu jeszcze da się urwać trochę - myślę iż jestem w stanie zejść ponizej 26 sekund wkrótceAnonymous - Wto 27 Lis, 2012
Shymek napisał/a:
Parę dni temu moja ciężka dupa (105kg) zrobiła 26,52 Są szybsi od Wolffa choć dla niego jestem pełen podziwu ze może walnąć cała serię kółek poniżej 26 sekund
Aaaa i sam teraz się przekonałem że waga nie ma aż takiego znaczenia bo niedawno robiłem też 28 No i z mojego czasu jeszcze da się urwać trochę - myślę iż jestem w stanie zejść ponizej 26 sekund wkrótce
Ja 98kg. Wiec widzę że muszę się spiąć i wykręcić coś lepszego. To jaką masz taktykę na dobry czas tam? Shymek - Wto 27 Lis, 2012 Napier.dalam Anonymous - Wto 27 Lis, 2012 zefir - Wto 27 Lis, 2012 ja wczoraj wystartowalem w 3 rudzine Konkursowej Jazdy Gokartem, w sumie kartami jezdze raz na rok, a tu wkoncu fajna odmiana (zamiast jezdzic w kolo),
beczki , ustawiona trasa cos jak KZK fajna ekipa, prawie sami goscie PRO z lig kartingowych, badz stali bywalcy, ja w sumie bylem na tym obiekcie pierwszy raz i chyba bede smigal juz regularnie
czasy słabe bo miałem 2 taryfy
ale sam czas stawiał mnie w środku stawki, ale zeby byc konkurencyjnym chyba musze 15kg zjechac, bo jakies takie wychudzone towarzystwo faldzip - Pon 17 Gru, 2012 Ktos wie w jakich godzinach i w jakie dni najkorzystniej jest sie wybierac na RCW tak, zeby nie wpasc w jakis tlok?Jakarti - Pon 17 Gru, 2012 najlepiej zadzwonic i spytać , ew. zaryzykować rezerwację - niestety nigdy nie wiadomo.
unikac wieczorów, piątków, sobót i niedziel M - Pon 17 Gru, 2012 Poniedziałek godzina 9.00faldzip - Pon 17 Gru, 2012
M napisał/a:
Poniedziałek godzina 9.00
nie dam rady
myslalem, ze sa jacys stali bywalcy, ktorzy eksprckim okiem zauwazyli, ze np. we wtroki jest najmniej ludzi albo cos w tym styluM - Pon 17 Gru, 2012 Wiesz co, zadzwoń sobie do obsługi i pogadaj, tam też chyba są ludzie i też nie lubią jak jest zapyerdol więc jest duża szansa że powiedzą Ci prawdę Kamill - Pon 17 Gru, 2012
faldzip napisał/a:
M napisał/a:
Poniedziałek godzina 9.00
nie dam rady
myslalem, ze sa jacys stali bywalcy, ktorzy eksprckim okiem zauwazyli, ze np. we wtroki jest najmniej ludzi albo cos w tym stylu
Ja to chodziłem zawsze we wtorki i zawsze było różnie, żadnej reguły.Jakarti - Pon 17 Gru, 2012 dlatego najlepiej przed wyjsciem zadzwonic i spytac jak jest - czy maja jakies rezerwacje itd.
a juz zajebiscie bedzie faldzip, jak po prostu zrobisz rezerwacje - wtedy Cie wali czy tłok czy nie.. wchodzisz like a boss