To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org

Anonymous - Wto 27 Lis, 2012

Shymek napisał/a:
U nas w Olsztynie też otworzyli tor. Może i krótki (300 metrów) ale też można się wyszaleć.
Tak czy inaczej zazdraszczam Warszawiakom długich torów w hali - wkrótce się tam do was przejadę popoprawiać wasze czasy :rotfl:

tak po 5 minutach jazdy strasznie zaczyna mi się nudzić ;D

Shymek - Wto 27 Lis, 2012

A jakie tam czasy Tsheslav robisz?

ja jestem leszczem raz poniżej 28 s udało mi się zjechać , a u Ciebie jak . Dla mnie mistrzem tego toru jest Wolf :D

Parę dni temu moja ciężka dupa (105kg) zrobiła 26,52 :) Są szybsi od Wolffa choć dla niego jestem pełen podziwu ze może walnąć cała serię kółek poniżej 26 sekund :)

Aaaa i sam teraz się przekonałem że waga nie ma aż takiego znaczenia bo niedawno robiłem też 28 :P No i z mojego czasu jeszcze da się urwać trochę - myślę iż jestem w stanie zejść ponizej 26 sekund wkrótce

Shymek napisał/a:
Parę dni temu moja ciężka dupa (105kg) zrobiła 26,52 :) Są szybsi od Wolffa choć dla niego jestem pełen podziwu ze może walnąć cała serię kółek poniżej 26 sekund :)

Aaaa i sam teraz się przekonałem że waga nie ma aż takiego znaczenia bo niedawno robiłem też 28 :P No i z mojego czasu jeszcze da się urwać trochę - myślę iż jestem w stanie zejść ponizej 26 sekund wkrótce

Ja 98kg. Wiec widzę że muszę się spiąć i wykręcić coś lepszego. To jaką masz taktykę na dobry czas tam? :D

Napier.dalam xD

;D
zefir - Wto 27 Lis, 2012

ja wczoraj wystartowalem w 3 rudzine Konkursowej Jazdy Gokartem, w sumie kartami jezdze raz na rok, a tu wkoncu fajna odmiana (zamiast jezdzic w kolo),
beczki , ustawiona trasa cos jak KZK :) fajna ekipa, prawie sami goscie PRO z lig kartingowych, badz stali bywalcy, ja w sumie bylem na tym obiekcie pierwszy raz i chyba bede smigal juz regularnie :)

czasy słabe bo miałem 2 taryfy :D

ale sam czas stawiał mnie w środku stawki, ale zeby byc konkurencyjnym chyba musze 15kg zjechac, bo jakies takie wychudzone towarzystwo :D

faldzip - Pon 17 Gru, 2012

Ktos wie w jakich godzinach i w jakie dni najkorzystniej jest sie wybierac na RCW tak, zeby nie wpasc w jakis tlok?
Jakarti - Pon 17 Gru, 2012

najlepiej zadzwonic i spytać , ew. zaryzykować rezerwację - niestety nigdy nie wiadomo.
unikac wieczorów, piątków, sobót i niedziel :D

M - Pon 17 Gru, 2012

Poniedziałek godzina 9.00
faldzip - Pon 17 Gru, 2012

M napisał/a:

nie dam rady :/

myslalem, ze sa jacys stali bywalcy, ktorzy eksprckim okiem zauwazyli, ze np. we wtroki jest najmniej ludzi albo cos w tym stylu

M - Pon 17 Gru, 2012

Wiesz co, zadzwoń sobie do obsługi i pogadaj, tam też chyba są ludzie i też nie lubią jak jest zapyerdol więc jest duża szansa że powiedzą Ci prawdę :)
Kamill - Pon 17 Gru, 2012

faldzip napisał/a:
M napisał/a:

nie dam rady :/

myslalem, ze sa jacys stali bywalcy, ktorzy eksprckim okiem zauwazyli, ze np. we wtroki jest najmniej ludzi albo cos w tym stylu

Ja to chodziłem zawsze we wtorki i zawsze było różnie, żadnej reguły.

Jakarti - Pon 17 Gru, 2012

dlatego najlepiej przed wyjsciem zadzwonic i spytac jak jest - czy maja jakies rezerwacje itd.

a juz zajebiscie bedzie faldzip, jak po prostu zrobisz rezerwacje - wtedy Cie wali czy tłok czy nie.. wchodzisz like a boss