To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

Michał - Nie 11 Paź, 2009

grałem w forze u stefcia w piątek.
Żenada. Błagam, nie mówcie mi ze to symulacja.
Fajnie i przyjemnie sie jedzi, nie powiem. Samochód sie fajnie ustawia ale to arcade pełną gębą.

anjas - Nie 11 Paź, 2009

ja grałem w RBR w piątek (na trzeźwo).
Żenada. Błagam, nie mówcie mi ze to symulacja.
Fajnie i przyjemnie sie jedzi, nie powiem. Samochód sie fajnie ustawia ale to arcade pełną gębą.

:D

Michał - Nie 11 Paź, 2009

andrzejku prosze cie ...
jechałem na trzezwo na początku u stefcia. Fajnie sie od band samochód odbija ;)

anjas - Nie 11 Paź, 2009

nie no Majk, Forza to nie symulacja. Zgadzam się i tak się tylko przekomarzam. Jak dla mnie (z gier, w które grałem) najlepiej realizm jazdy oddawał LFS.
Forza to moim zdaniem taki kompromis pomiędzy arcade a symulacją, na tyle dobry, że grywalność jest super.
Jeszcze niespełna 2 tygodnie do Forza 3 :)

PiTT - Nie 11 Paź, 2009

faktycznie na tych seryjnych autach w forzie 3 jezdzi sie jak w klasycznej arkadówce, nie kręci mnie to demo, wolę sobie odpalić forze 2 i poupalać dobrze zmodzoną furą
co innego grafika, widac ze w forzie 3 jest ogromny krok w przod w porówaniu do 2
czekam na pelna wersje i kupuje, wygrywam w chooj kasy i zaczynam przerabiac fury
troche ostatnio na pececie poupalalem Shifta, graficznie mi się bardzo podoba
co do samej jazdy to i tak najlepsza czesc z ostatniej, ale nadal za bardzo arkadowe
jazda praktycznie 0-1, ostry hebel przed zakretem i opor na zakretach, nie ma co sie wysilac z kontrowaniem, trzeba oporowo napierac na zakretach i odbijac sie od innych aut :D
mimo wszystko nie jest najgorsza, dla funu można pojeździć
zresztą nie mam na kompie kierownicy, więc i tak jazda na klawiaturze jest średnia

k-mart - Nie 11 Paź, 2009

fakt, LFS chyba nigdy mi sie nie znudzi, mistrz
Vlodarsky - Pon 12 Paź, 2009

Czy było tu gdzieś coś o GT 5 Prologue ?? co o niej myślicie ? dają ją do zestawu z PS3...
anjas - Pon 12 Paź, 2009

Vlodarsky napisał/a:
Czy było tu gdzieś coś o GT 5 Prologue ?? co o niej myślicie ? dają ją do zestawu z PS3...

było, moim zdaniem ładna grafika, całkiem fajne prowadzenie samochodów (coś jak w forza seryjne fury) ale tak naprawdę to nuuuudaaaaa, nic się nie dzieje. Mało samochodów, mało tras, nie ma modyfikacji. Prologue to takie demo pełnej wersji, na którą czeka się już 3 lata i nie wiadomo kiedy będzie. A że ludzie nie mogą się doczekać to sprytne Sony i Polyphony sprzedają demo jako prawie pełnowartościową grę.
Jak chcesz Mareczku to mogę Ci pożyczyć, bo i tak w to nie gram.

qbus - Pon 12 Paź, 2009

fakt, gra bardzo ladna, prowadzenie samochodow bardzo fajne ale niestety bardzo malo tras przez co bardzo szybko sie nudzi. .
zefir - Pon 12 Paź, 2009

max 4 dni grania niestety, a sony apropo pelnej GT5 odklada wnieskonczonosc :/
anjas - Pon 12 Paź, 2009

zefir napisał/a:
max 4 dni grania niestety, a sony apropo pelnej GT5 odklada wnieskonczonosc

za to do Forza3 już tylko 11 dni ;D

zefir - Pon 12 Paź, 2009

ekzakli :D
mysle ze po sieci bedzie za dni kilka ;)

Vlodarsky - Wto 13 Paź, 2009

anjas napisał/a:
było, moim zdaniem ładna grafika, całkiem fajne prowadzenie samochodów (coś jak w forza seryjne fury) ale tak naprawdę to nuuuudaaaaa, nic się nie dzieje. Mało samochodów, mało tras, nie ma modyfikacji. Prologue to takie demo pełnej wersji, na którą czeka się już 3 lata i nie wiadomo kiedy będzie. A że ludzie nie mogą się doczekać to sprytne Sony i Polyphony sprzedają demo jako prawie pełnowartościową grę.
Jak chcesz Mareczku to mogę Ci pożyczyć, bo i tak w to nie gram.

mam ją... chciałem poznać wasze zdanie bo nie chciałem się ośmieszyć pisząc, że to kupa :/ poza grafiką mi się tam nic nie podoba. Mało muzyki, prowadzenie mi się średnio podoba - takie jakieś opóźnione :/

a więc 3 najlepsze samochodówki na PS3 waszym zdaniem ?

anjas - Wto 13 Paź, 2009

Vlodarsky napisał/a:
a więc 3 najlepsze samochodówki na PS3 waszym zdaniem ?

nie ma takich :)

Vlodarsky - Wto 13 Paź, 2009

anjas napisał/a:
nie ma takich

to po co mi konsola :( nastawiłem się na fajne granie a zostanie mi sonic albo inny krasz bandikot :(