HydePark - Quake / CS / i inne - !!!!! zawsze serwer hothatch.no-ip.org
KonradMK - Pon 22 Gru, 2008 o której gramy? fydi - Pon 22 Gru, 2008 eM zapodaj jakieś nowe mapaki np. assault 1337 albo assault winter aimy też są fajne KonradMK - Pon 22 Gru, 2008 PS ciągnę DoD i spróbuję zainstalować na CS 1.6 non steam - jak się uda to będzie ktoś chętny na gierkę w realiach IIWŚ? Mapy są większe niż w CS i jest jedna fajna - lądowanie na plaży w Normandii (dobra sieczka jak dodamy boty)
screeny:
Anonymous - Pon 22 Gru, 2008 Ponapier*dalałbym do niemców...
Kondzio, skąd to można ściągnąć?KonradMK - Pon 22 Gru, 2008 jak mi się uda to dam linka do dobrej wersjiKonradMK - Pon 22 Gru, 2008 OK, mam wersję działającą DoD
Zrób kopie zapasową ważnych plików z cs
DoD wywala masterserver (czyli ten plik co wyszukiwał wam serwery nonsteam, a także wywala favourites i dodaje swoje z serwerami DoD)
Instalujemy DoD do głównego katalogu z grą którą macie obecnie (zakładam że Counter-Strike), jeśli instalator powie że katalog już istnieje to OK.
Następnie należy zainstalować patcha, tak samo jak wyżej, do głównego katalogu.
Sprawdziłem i CS nadal działa
Edit:
nie chciał działać HLDS więc zainstalowałem ponownie CS'a w to samo miejsce i już działa. DoD podmienia sporo plików i niekoniecznie potem działają więc warto przywrócić wersję z CS.
Ja ściągnąłem i zainstalowałem wszystko w 30min. Jak będziecie gotowi z DoD to dajcie znać.Anonymous - Pon 22 Gru, 2008 Działa DoD i CS KonradMK - Pon 22 Gru, 2008 tylko serwera brak...
ty masz IP wew czy public?Anonymous - Pon 22 Gru, 2008 Hm... chyba publicKonradMK - Pon 22 Gru, 2008 możesz spróbować postawić serwer
uruchom z katalogu gry hlds.exe, wybierz mapę, jakieś opcje i uruchom serwer. podaj IP i gramy
PS potem sam się podłączasz do tego serwera który postawiłeś i gra gitara.
PS2 jeśli wywali ci błąd to przeinstaluj całego CSa i będzie działać.Anonymous - Pon 22 Gru, 2008 83.8.39.237KonradMK - Pon 22 Gru, 2008 nie da rady, nie łączyKonradMK - Pon 22 Gru, 2008 może masz zablokowany port 27015Anonymous - Pon 22 Gru, 2008 Spróbuj teraz
Hm... jak chce sie połączyć to wyskakuje że to Lan server, mimo że ustawiłem na internet...KonradMK - Pon 22 Gru, 2008 taaa odpowiada ale pisze że to LAN
masz wewnętrzne IP