czy jak przy bucie w podłogę samochód zrobił się "lekki" czyli przód jakby troszkę wyżej idzie w górę i na małych dziurach trzeba bardziej uważać bo gorzej z trakcją to znak że amorki z przodu zaczynają mówić papa ??
tak... nie trzymają ciśnienia i za szybko je wyciąga.
oczywiście mowa o sporcie, w którym zawias jest stosunkowo twardy, w niektórych samochodach to normalne ze przód niesamowicie wstaje kaziu1985pn - Sob 21 Maj, 2011 Janusz, w tamtych samochodach nie ma co wyciągnąć przodu do góry
dzięki, tak właśnie mi się wydawało bo luzów w zawieszeniu nie mam.Janusz - Sob 21 Maj, 2011
kaziu1985pn napisał/a:
Janusz, w tamtych samochodach nie ma co wyciągnąć przodu do góry
nie prawda, jak miałem kiedys rovera 620si, to czasem miałem wrażenie ze zaraz będę nakur.fiał salto do tyłu NBL - Pon 23 Maj, 2011 Koledzy mam takie pytanko - miał ktoś styczność z firmą AP Sportfahrwerke ?
warte to coś jest ?kamil - Pon 23 Maj, 2011 nie kombinuj ...Anonymous - Wto 24 Maj, 2011 Lepiej mi oddaj te pieniądze będzie z nich wiekszy pożytekNBL - Wto 24 Maj, 2011 ile ludzi tyle oponii rozmawiałem z ludźmi którzy znają ta firmę i nikt złego słowa
nie mógł o nich powiedzieć, hm.. dziwne nawet chwalili że to nie jest szajs typu ta-technix
itp..ade - Wto 24 Maj, 2011 [quote="tłumnik"]ile ludzi tyle oponii rozmawiałem z ludźmi którzy znają ta firmę i nikt złego słowa
nie mógł o nich powiedzieć, hm.. dziwne nawet chwalili że to nie jest szajs typu ta-technix
itp..[/quote
kosztuje prawie 2x tyle wiec glupio zeby byl taki sam szajs:D
wiec jest troche mniejszy szajsNBL - Wto 24 Maj, 2011 ade, he he he kamil - Wto 24 Maj, 2011 jednak ludzie są niesamowici, daje im się sprawdzone rozwiązania to jednak nie...kombinują, ale spoko. Montuj co tam chcesz.
Ja montowałem markowo coś lepszego od Twojego wynalazku bo KYB AGX i po 11 mcach tył się rozleciał. Wstawiłem sprawdzone rozwiązanie i jestem bardzo zadowolony.EmerytRs2 - Wto 24 Maj, 2011 resory?? kamil - Wto 24 Maj, 2011 pneumanty Bad-i - Wto 24 Maj, 2011 tłumnik ja mam dla Ciebie mega zawias - będziesz miał najlepszy NBL - Wto 24 Maj, 2011 Bad-i, wiem wiem , kolego ale w cenie silnika 16v he he
kamil, spoko wiem że dobry proponowałeś, dzięki za sugestie ofc,
ja tylko szukam czegoś do sprawdzenia bo nie wszystko co tańsze = gorsze.
Ja nie mam zamiaru skakać po dziurach itp więc i taki amor może trochę potrzyma,
pożyjemy zobaczymy, są inne jeszcze wydatki ażeby przygotować autko na coś mocniejszego po maskę
I tak dziękuje wszystkim za podpowiedzi.kamil - Wto 24 Maj, 2011 ehhh. No nic, Tłumik, musisz kupić Ap fahwerke mega mix 2000 zulu tango vol.2 żeby potem napisać na forum, że jednak szukasz bila
kupuj i śmigaj oby dobrze się jeździło