MICHAŁ DZIĘKUJE - masz gdzies pomagiera ode mnie M - Pią 10 Kwi, 2009 nie widac banneraAnonymous - Pią 10 Kwi, 2009
eM napisał/a:
nie widac bannera
jakiego? czyjego? gdzie?fydi - Pią 10 Kwi, 2009 tło jest fatalne. nie czytelne i żre się. bannera nie ma, ale chyba nigdy go nie było. tak poza tym ok.Anonymous - Pią 10 Kwi, 2009
fydi napisał/a:
tło jest fatalne. nie czytelne i żre się. bannera nie ma, ale chyba nigdy go nie było. tak poza tym ok.
teraz lepiej?106 - Pią 10 Kwi, 2009 lepiej ale w FF banner jest za szeroki do tresci na stonie i nie za dobrze to wyglada...
i jakby dalo sie usunac (lub przesunac nizej) ten napis:
TOP Browsergame - FREE! | Chcesz mieć własną stronę internetową za darmo z 1 GB miejsca?
bylo by bardziej pro Anonymous - Pią 10 Kwi, 2009
106 napisał/a:
jakby dalo sie usunac (lub przesunac nizej) ten napis:
TOP Browsergame - FREE! | Chcesz mieć własną stronę internetową za darmo z 1 GB miejsca?
bylo by bardziej pro
niestety sie nie da
to jest darmowa strona ...k-mart - Pią 10 Kwi, 2009 Marcel co z megana??fydi - Pią 10 Kwi, 2009
Marcel 08 napisał/a:
teraz lepiej?
o tak znacząco lepiej. M - Sob 11 Kwi, 2009 Marcl przejdz na hosting, styknie Ci najtansza opcja za 10zl miesiecznie, w razie czego sluze pomocą, pomoge postawić cmsa.rasta - Sob 11 Kwi, 2009 Jak co Marcel to możesz stronkę postawić na moim serwerze.
anjas napisał/a:
ale muszę przywieźć do Was cały sracz czy możecie flokować na wyjeździe?
Cały anjas - Sob 11 Kwi, 2009 W razie czego ja też mogę pomóc postawić CMS
(bo eM się nie zna - tylko udaje )Anonymous - Sob 11 Kwi, 2009 anjas & eM - bardzo chętnie skorzystamy .... M - Sob 11 Kwi, 2009 no ja Anjasowi kupuje winiaka i on mi stawia cmsa czyli robie ałtsorsink