HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
206 Gti - Śro 21 Lis, 2007
FreeMan napisał/a:
gdzie jest organizator ?? Marcel 08 ?? o ktorej sie spotykamy ? Teoretycznie ustalane bylo ze 20.11.07 jedziemy o 20:30. Zostala tylko zmieniona data bez godziny, wiec moze krakowskim targiem o 20:00 sie spotkamy, badi wskoczy na 2 wyscigi z Adamem i pojada, a my bedziemy sie meczyc zeby poprawic ich czasy... ??
ok !!! Widzimy sie o 20.00 !!!Bad-i - Śro 21 Lis, 2007 no trudno chlopaki ja nie dam rady - musze o 20 byc u przyjaciela
p.s. nie spodziewalem sie ze bedzie zmiana terminu PiTT - Śro 21 Lis, 2007 ja mogę być nawet ok 19Bad-i - Śro 21 Lis, 2007 widze ze ruch w tym temacie dzisiaj bardzo słaby. Jezeli byly by jakies watpliwosci itd.... to zmiencie termin na inny i bedzie bez klopotow OSKAR - Śro 21 Lis, 2007 RUCH SIE ZACZNIE TUTAJ W TEMACIE PEWNIE OKOLO 18:00
PANOWIE O TEJ GODZINIE NIE BEDZIE MNIE PRZY KO0MPIE
WIEC JAKBY ZMIANA TERMINU TO PROSZE O INFO NA KOM;];]206 Gti - Śro 21 Lis, 2007 Kurcze ja mam dzisiaj wykład z Centrum PRawa Brytyjskiego .. więc... Plan jest taki :
1. Wychodze z wykładu 20.00 - Lipowa - jade do Ble City - jade okrążenia i spadam .. Bede po 20.00 !!!!
Poczekajcie na mnie !!:)KonradMK - Śro 21 Lis, 2007 yo! mnie nie będzie, jestem zjebany po robocie i tylko bym przynudzałanjas - Śro 21 Lis, 2007 przepraszam, ale ja też się nie pojawię.PiTT - Śro 21 Lis, 2007 było gites majonez
ledwo piszę tak mnie łapy bolą
jak się cieszę, że kierownica mi lekko chodzi
strasznie ślisko w drodze powrotnej było
co do samej jazdy na torze
to nic, że miałem najgorszy czas, jak na debiut na kartach jestem mega zadowolony 206 Gti - Śro 21 Lis, 2007 Dzięki wszystkim za zabawe.. Troche Sprzet juz siada w Blue City .. .. ale ok ... OSKAR - Śro 21 Lis, 2007 Bylo spoko.
Zabawa byla dobra tylko po tej jezdzie to padam na ryjek.
Standardowo wiadomo kto wygral.
PiTT nie przejmuj sie,przeciez tu chodzi o zabawe:)PiTT - Czw 22 Lis, 2007
OSKAR napisał/a:
Bylo spoko.
Zabawa byla dobra tylko po tej jezdzie to padam na ryjek.
Standardowo wiadomo kto wygral.
PiTT nie przejmuj sie,przeciez tu chodzi o zabawe:)
jasne, że się nie przejmuję, chyba najlepszy czas zrobiłem 18,5x?
jak dla mnie nie jest źle
tak się zajarałem, że w najbliższym czasie idę dalej trenować
aż wstyd się przyznać, to był mój pierwszy raz... no kiedyś w podstawówce jeździłem na takich lajtowych w wesołym miasteczku
Panowie, GRANDE SZACUN za jazdę poniżej 18 sek, nie wspominając o tych poniżej 17 206 Gti - Czw 22 Lis, 2007
PiTT napisał/a:
tak się zajarałem, że w najbliższym czasie idę dalej trenować
I określa wage minimalną Zawodnika na 85Kg FreeMan - Czw 22 Lis, 2007 Bylo super. Dzieki za mega zabawe. Jak wrocilem do domu to padlem...i obudzilem sie dzis.
Niestety nie jestem zadowolony ze swojego wyniku, ale to tylko zabawa.... Sprzet w BC jest naprawde na wykonczeniu.