heheheheheh!!!!!!!
jjeaahhh... ale go poniosło....
Lenny przebudowales Puga? co sie nic wczesniej nie pochwaliles saxorulez - Pon 18 Gru, 2006
Niemy napisał/a:
ale to byl skok...dobra ej sluchajcie, kamery na mnie nie...
to jest nic co kiedy¶ z maluchem zrobii¶my..
Lenny nie wiem czy byłę¶ z nami w piaskarni.
Maluch Delfina (naszego kolegi)
Zbudowali¶my skocznię w piaskarni - jako ze dookoła był las.. musieli¶my pił± wyci±ć troche drzewek następnie wjechalismy malarem na sam± górę i nad krawędzi± zbudowali¶my skocznie. Malucha pozbawili¶my drzwi, podpalilismy w ¶rodku a dwie osoby nim jechały.. rozpedzili sie i wyskoczyli.. maluch płonac leciał a oni w powietrzu wyskoczyli na piach.. co¶ pieknego Jakarti - Pon 18 Gru, 2006
Niemy napisał/a:
http://www.youtube.com/wa...=related&search
ale trzony dobra zabawa lolLoko - Pon 18 Gru, 2006 Trzeba mieć nasrane w głowie Niemy - Pon 18 Gru, 2006
saxorulez napisał/a:
Malucha pozbawili¶my drzwi, podpalilismy w ¶rodku a dwie osoby nim jechały.. rozpedzili sie i wyskoczyli.. maluch płonac leciał a oni w powietrzu wyskoczyli na piach.. co¶ pieknego
hehe niezla jazda
tuz po zrobieniu prawka upalalismu kumpla malara na szytrach w takim lasku, na zakrecie kolega nie opanowal pozlizgo rwd (jak to fajnie brzmi w przypadku maldona ) jedna kontra, druga a z trzecia juz nie zdazyl wypadajac z drogi trafilismy na murowana studzienke, ktorapodbila nas go gory lecac z poltoramertowej skarpy, jak wyladowalismy na kolach to az sie progi pogiely, popekaly i jak sie okazalo koles ktory robil remont tego malara zamiast wspawac nowa blache to napchal szmat i wygladzil szpachla
wracajac zdezelowanym maluchem przez miasto zaczol nam sie kopcic silnik,a tylna szyba byla obzygana olejem
aach te czasy maldonowlenny - Pon 18 Gru, 2006 saxorulex, pamiętam sytuację ale osobi¶cie nie byłem tego ¶wiadkem... ale Witos zostanie zawsze w mojej pamięci jako nieustraszony! hehehe milionami akcji to udowadniał!strick - Pon 18 Gru, 2006 NieĽli go¶cie w tym kancioku BaRtO_206GT - Wto 19 Gru, 2006 No chyba juz ich do konca popierdolilo:
http://wiadomosci.onet.pl/1452649,11,item.htmllenny - Wto 19 Gru, 2006 i bardzo kur.wa dobrze barto!! będzie mniej szrotów jezdzilo po ulicach....
bo wszędzie w cywilizowanych krajach jest tak, ze jak kogos nie stać to nie ma kur.wa samochodu, a u nas jak kogo¶ nie stać na furaka to kupuje szrota pazdzieża fa.ken za 1200 pln i niszczy drogi, powoduje korki, sra spalinami, wlecze sie lewym po wislostradzie...
powiem szczerze, ze ogolnie jestem spokojnym czlowiekiem - ale jak ku.rwa widze ¶miecie na miescie to mnie rozpi.erdala poprostu...Dariano - Wto 19 Gru, 2006 Jebie sie w baniach pedałom. Zawsze szli na skroty tak bylo i bedzie najlepiej kurwa wyssac z szarego czlowieczka :570: :570:M - Wto 19 Gru, 2006
lenny napisał/a:
i bardzo kur.wa dobrze barto!! będzie mniej szrotów jezdzilo po ulicach....
bo wszędzie w cywilizowanych krajach jest tak, ze jak kogos nie stać to nie ma kur.wa samochodu, a u nas jak kogo¶ nie stać na furaka to kupuje szrota pazdzieża fa.ken za 1200 pln i niszczy drogi, powoduje korki, sra spalinami, wlecze sie lewym po wislostradzie...
powiem szczerze, ze ogolnie jestem spokojnym czlowiekiem - ale jak ku.rwa widze ¶miecie na miescie to mnie rozpi.erdala poprostu...
Będzie jezdzilo wiecej szrotow bez OC imho.
Niestety mamy demokracje i kazdy moze miec auto jakie chce, nawet szrota.