Bad-i - Pią 18 Sty, 2008 ten sport przed naprawa wygladal tak jakbym Michal wysiadl z niego przez przednia szybe.Michał - Pią 18 Sty, 2008 zajebie FreeMan - Pią 18 Sty, 2008 loko jestes mistrz . Ten sport juz nawet zmienil wlasciciela, i chlopak sie pochwalil na KRC forum. No i szybko go wszyscy wyleczyli go z mysli ze to bezwypadkowe auto. Udalo mu sie go zwrocic...Gotti - Pią 18 Sty, 2008
lipton napisał/a:
Greg napisał/a:
Ciekawe co by ten typ zrobił, gdybym wystawił na otomoto ogłoszenie z tymi zdjęciami szrota.
mogloby sie zrobic smiesznie ciekawi wlasciciele
k-mart napisał/a:
Ciekaw jestem jak wyglada z bliska.
gorzej niz z daleka , a naprawde po przyjrzeniu sie dokladnie czlowiek zaczyna sie juz tylko zastanawiac, jak bylo mocno skasowane
Z daleka wyglada kozacko, podchodzisz blizej i widzisz ze zabardzo w metalic poszli
rozumiem, że oglądałeś to auto osobiście? (pomijając wklejone przez Loko zdjęcia)k-mart - Pią 18 Sty, 2008 nie moge przestac myslec o nim: http://www.ricardo.ch/acc...p?IDI=527313230
Od razu bym przelozyl zawias, rozporki i kompa do mojego, reszta by zostala na graty.
Zobaczymy, jesli nie przekroczy 1500 to moze wejde Anonymous - Pią 18 Sty, 2008
k-mart napisał/a:
rozumiem, że oglądałeś to auto osobiście? (pomijając wklejone przez Loko zdjęcia)
dokladnie tak jest
dlaczego cytujac gottiego, przerabia mi na k-marta powyzej tez mialem taki przypadek..
a zanaczam selektywnie?Bad-i - Pią 18 Sty, 2008
k-mart napisał/a:
nie moge przestac myslec o nim: http://www.ricardo.ch/acc...p?IDI=527313230
Od razu bym przelozyl zawias, rozporki i kompa do mojego, reszta by zostala na graty.
Zobaczymy, jesli nie przekroczy 1500 to moze wejde
naprawa tego auta to jakies 2.000 PLN k-mart - Pią 18 Sty, 2008 no najlatwiej kupic sama pusta bude z 16v, 2 dni roboty samemu i samochod gotowy CHRZANEK - Pią 18 Sty, 2008 K-mart: Jak by na to nie patrzeć ciesze sie że zostajesz przy Willym 777
Jak za 5 lat nie bedzie GTRów to kupuje williama k-mart - Pią 18 Sty, 2008 Profi podejscie Chrzanek, moc i kompetencja! Anonymous - Pią 18 Sty, 2008 nie wiem czy bylo..
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4039432
Ciekawe jak z przodem?
z blotnikami chyba bedzie problem ciekawe po ile stoja w aso?
chyba ze zlozyc przod od gti
ogolnie ciekawa opcjaMisiek_lbn - Pią 18 Sty, 2008
lipton napisał/a:
chyba ze zlozyc przod od gti
pytanie laika- czym się różni przód RC i GTI/s16 Anonymous - Pią 18 Sty, 2008
sharxhunter napisał/a:
pytanie laika- czym się różni przód RC i GTI/s16
no ja tez sie chetnie dowiem ale strzelam ze blotnikami z przodu
ale napewno da sie zlozyc przod na normalnym gti/s16(tylko ta podluznica i przod)CHRZANEK - Pią 18 Sty, 2008
sharxhunter napisał/a:
czym się różni przód
Co masz na mysli pisząc "przód" ?
Silnik jest z przodu i jest troche inny Misiek_lbn - Pią 18 Sty, 2008 dr. prof. o motorze to tak własnie myślałem, ale nie byłem pewien
a tak serio, wiem że już GTI/s16 ma inne błotniki(czy zderzak to nie wiem) niż seryjne 206, ale czy RC jest jeszcze jakieś inne, to powiem szczerze że nie słyszałem o niczym takim...
być może jest tak jak w wypadku clio 16v i williams, że wygląd oba mają taki sam, ale mechanika inne(no i detale wyglądu)