Autko zostało przygotowane do sezonu : wymieniony komputer, wiązki, pompa paliwa, przekaźnik pompy, cewka wysokiego napięcia, nowa chłodnica, nowe wahacze i drążki kierownicze, łączniki stabilizatora, nowa przekładnia kierownicza. W skrzyni biegów są nowe tryby na wszystko mogę przedstawić fakturę jaką dostałem za przygotowania autka z "Serwisu Aut Sportowych". Oryginał homologacji FIA oraz książka samochodu sportowego AUTO NIE WYMAGA WKłADU FINANSOWEGO!!! RAJDóWKA GOTOW DO STARTU!!!!! Peugeot 106 rallye 8v Skrzynia 13/59 krótka, po remoncie Klatka OMP bardzo rozbudowana z homologacją Homologowane otuliny na klatkę Fotele Sparto EVO Peugeot Sport. Pasy : Kierowca G-Force 5 pkt. Homologacja do 2010 Pilot Sparto 4 pkt. Homologacja do końca tego roku System gaśniczy OMP elektryczny, po przeglądzie. Gaśnica ręczna po przeglądzie Ręczny z blokowaną zapadką i długą dźwignią Instalacja pod halogeny Lampka dla pilota Płyta pod nogi pilota Płyta pod silnik Intercom Zawieszenie przód i tył to peugeot sport. Folia na szybach. Na autko wystawie fakturę z vatem 0%. Kupujący zwolniony z opłaty skarbowej.
cena:
telefon: 511-303-911
imię i nazwisko: SAS Kamil
adres:
województwo:Vlodarsky - Czw 17 Sty, 2008 309 GTi miały 155KM ? od kiedy ?nox - Czw 17 Sty, 2008 może to 309 mi16??Vlodarsky - Czw 17 Sty, 2008 nie było takiego auta jeśli dobrze pamiętam... chyba, że samoróbanox - Czw 17 Sty, 2008 309 były Misiek_lbn - Czw 17 Sty, 2008 309 ubrane w MI16 wychodzące z fabryki
http://pl.wikipedia.org/wiki/Peugeot_309#Wersje
ale ze były dwa rodzaje GTI (130KM i 160KM) to nie wiedziałem...
i ten 16V to własnie silnik migowy
Marek uświadom nox - Czw 17 Sty, 2008 tzn zawsze byłem przekonany ze była jakaś wersja 309 z 16v pod maską zaraz poszukam jakiegoś dowodu nox - Czw 17 Sty, 2008 sprawdziłem były 309 GTI 16 z motorem 1.9 16v (mi16) 160 PSkubas - Czw 17 Sty, 2008 Pewnie ze 309 bylo mi16 !! Seryjnie ten sam silnik co w 405 mi16.Misiek_lbn - Czw 17 Sty, 2008 ale nie nazywały się "309 MI16", i stąd moje zdziwienie że coś takiego było wasq - Czw 17 Sty, 2008
motyla noga fajna jest - dzik mozesz sie wypowiedziec czy warto ??? bo moze byc ja
krotko i na temat zatarty silnik jest
pompa oleju padla gosc kupil nowa wymienil odpalil ale sie okazalo ze silnik jest zatartyAnonymous - Czw 17 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
PEUGEOT 106 Rallye pucharowy
Autko zostało przygotowane do sezonu : wymieniony komputer, wiązki, pompa paliwa, przekaźnik pompy, cewka wysokiego napięcia, nowa chłodnica, nowe wahacze i drążki kierownicze, łączniki stabilizatora, nowa przekładnia kierownicza. W skrzyni biegów są nowe tryby na wszystko mogę przedstawić fakturę jaką dostałem za przygotowania autka z "Serwisu Aut Sportowych". Oryginał homologacji FIA oraz książka samochodu sportowego AUTO NIE WYMAGA WKłADU FINANSOWEGO!!! RAJDóWKA GOTOW DO STARTU!!!!! Peugeot 106 rallye 8v Skrzynia 13/59 krótka, po remoncie Klatka OMP bardzo rozbudowana z homologacją Homologowane otuliny na klatkę Fotele Sparto EVO Peugeot Sport. Pasy : Kierowca G-Force 5 pkt. Homologacja do 2010 Pilot Sparto 4 pkt. Homologacja do końca tego roku System gaśniczy OMP elektryczny, po przeglądzie. Gaśnica ręczna po przeglądzie Ręczny z blokowaną zapadką i długą dźwignią Instalacja pod halogeny Lampka dla pilota Płyta pod nogi pilota Płyta pod silnik Intercom Zawieszenie przód i tył to peugeot sport. Folia na szybach. Na autko wystawie fakturę z vatem 0%. Kupujący zwolniony z opłaty skarbowej.
cena:
telefon: 511-303-911
imię i nazwisko: SAS Kamil
adres:
województwo:
To jest ex auto ex użytkownika HH.org Maolata.Siedzi tam silnik z mojej R11 i ktoś go kurwa zarżnął.A taki fajny to był silniczek.Nie warto go kupować,bo był nieźle walony w bok Rudello - Czw 17 Sty, 2008 odpimpowane clio sport
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4218808