To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

roj - Wto 27 Wrz, 2016

Cartoon napisał/a:
(...) pedant prawie jak Pitt
Gdyby on nie był tak brzydki to bym się nawet chwili nie zastanawiał :)

Pitt czy kolega? xD

Cartoon - Wto 27 Wrz, 2016

roj napisał/a:
Cartoon napisał/a:
(...) pedant prawie jak Pitt
Gdyby on nie był tak brzydki to bym się nawet chwili nie zastanawiał :)

Pitt czy kolega? xD

Głodnemu chleb na myśli....

ps. ja nie śmiałbym napisać, że Pan Prezydent Wrocławia jest brzydki ;)

Podjechałem dziś do komisu Ursus-Car przy Poznańskiej - mijam go codziennie w drodze do domu, więc nie musiałem na szczęście wybierać się specjalnie.
Kurwa, takiego syfu na placu to nigdy w życiu nie widziałem.
Aut napakowane tak, że nie mam pojęcia jak któreś wyprowadzają z tego placu - w obecnej konfiguracji nie da się na 100% otworzyć drzwi 95% z nich.
Auta poparkowane tak, że jedno wgniata zderzak drugiego (dosłownie), wszystkie upierdolone/obsrane... \
powiem Wam, że jestem w ciężkim szoki.

Połaziłem z 10 minut, w tym czasie żadnemu z Panów nie zachciało się przerwać palenia fajka i podejść, żeby jakkolwiek zagadać...
jestem ciekaw, czy ktoś tam kiedykolwiek coś kupił....

kosmita - Wto 27 Wrz, 2016

Kto normalny kupuje w komisie :P
Jeśli ten focus faktycznie jest ok to bierz i nie wybrzydzaj, bo

Sibu - Wto 27 Wrz, 2016

Tego samego doświadczyłem jak chciałem 6 lat temu kupić Hjundaja S-kupe Turbo z komisu Viamotu. Trzy razy się umawiałem na konkretne dni, trzy razy byłem na miejscu, ale ani razu nikt nie potrafił naładować akumulatora (za trzecim razem skłamali że jest wymieniony, nie mam pojęcia po co), żeby dało się chociaż odpalić samochód. Chciałem kontakt do właściciela samochodu, to powiedzieli, że nie dadzą :> Totalnie wyebane.

Oczywiście jak można było się spodziewać Viamot razem z komisem dzisiaj już nie istnieją :faja:

Kamill - Wto 27 Wrz, 2016

Raczej nie da sir kupić niczego rozsądnego w tych pieniądzach w komisie. Poniżej pewnego progu cenowego trafia tam sama patologia, bo tanie dobre auta idą wśród znajomych. Ewentualnie popatrzył bym jeszcze w komisarz przysalonowych, czasami jakiś dziadek odda coś rozsądnego w rozliczeniu.

http://otomoto.pl/oferta/...a-ID6yyZcd.html

takie coś znalazłem... w Łomiankach stacjonuje, więc może jutro obejrzę

was79 - Śro 28 Wrz, 2016

Dobry ten dizel. Powąchaj, czy ropy nie czuć, bo puszcza pod uszczelkami wtryskiwaczy. Jebie podczas jazdy wtedy w aucie jak pastą do podłóg (ktoś to pamięta jeszcze)?
Sibu - Czw 29 Wrz, 2016

Chciałoby się komuś z Wwy obejrzeć i powiedzieć jak dużo rdzy tam jest? ;D

https://www.olx.pl/oferta...html#8904add695

Kamill - Czw 29 Wrz, 2016

Sibu napisał/a:
Chciałoby się komuś z Wwy obejrzeć i powiedzieć jak dużo rdzy tam jest? ;D

https://www.olx.pl/oferta...html#8904add695

JA jestem z wawy (nie wiem co to zmienia) nie widzę rdzy na zdjęciach. Mam nadzieje ze pomogłem.

Sibu - Czw 29 Wrz, 2016

Nie mam drukarki i nie mogę zobacz zdjęcia samochodu od spodu.
Cartoon - Pią 07 Paź, 2016

Biere bmw w dieslu... nic rozsądniejszego nie znalazłem
KarQ - Pią 07 Paź, 2016

Jeśli chciałbyś dołożyć to jest jeden kompakt od zagorzałego fanatyka marki :faja:

Do sprzedania szara mysza :) 2003 rok, M-Pakiet, 207 kkm ori nalotu, przeglad do 07.2016. Lakierowane (nie wymieniane) drzwi kierowcy, do 190 kkm szwabskie ASO pozniej moje rence... W komplecie wszystkie papiery (ksiazki, instrukcje, TUV, kopia briefu itd.). Auto po wzglednie swiezej obsludze (platynowe swiece, filtry, olej Mobil1 5W50 od wymiany 2 kkm). Cena 16200 zl, do obejrzenia w Wawce lub pod.

Pidzon będzie widział ile ma ją czasu ale bardzo długo i to tam któreś jego auto więc więcej ją głaszcze w garażu niż jeździ :]

kaziu1985pn - Pią 07 Paź, 2016

Jaki tam silnik siedzi?
PiTT - Pią 07 Paź, 2016

no no, od fanatyka marki, nie jezdzone, ktores tam auto... az dziw bierze ze takiego egzotyka sprzedaje ;D
a tak serio to fajnie wyglada ;)