Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
martin.h - Pon 13 Sie, 2012
Czesio napisał/a:
nie , będę sie spuszczał 5 lat nad szpachlowanym 106 rally . albo nie na zły czlowiek mi auto , kupie sobie lowel !
Cóż, ja nie jestem taki bogaty aby zmieniać samochody co 2 miesiące, w życiu są inne priorytety, nie tylko samochody.
A swoje szpachlowane 106 wolę bardziej niż wszystkie Twoje samochody razem wzięte
Nie odbierz tego Czesiu źle, ale serial pt. "Czesio i samochody" to taka nasza forumowa "Moda na sukces"Michał - Pon 13 Sie, 2012
Cytat:
Nie odbierz tego Czesiu źle, ale serial pt. "Czesio i samochody" to taka nasza forumowa "Moda na sukces"
albo oblegany temat "haluksy martę" rasta - Pon 13 Sie, 2012
Czesio napisał/a:
Ale to nie ma być auto na co dzień , Michał przecież miałeś taką honda 1,4 i wiesz że przeciągu nie robi. Prawda ? To ma być 2 auto jeżdżone może raz w tygodniu .Tyle.Nie szukam cukiereczka
Pogadaj na ten temat Pp bo on sporo worków $$$ w takiej fieście utopił i skończyło się jak zawsze.... Anonymous - Pon 13 Sie, 2012 Czytałem jego temat itd. Fakt jest faktem ze PP szedł na bogato , ja nie mam zamiaru . Jeżeli auto przeżyje zimę i upalanie po lasach i jeziorach to wtedy będę myślał co dalej.rasta - Pon 13 Sie, 2012 Poszedł na bogato i nic z tego nie wyszło, anie to nie jechało, ani nie skręcało, yebało się i rozsprzedał na części za bezcen i na tym skończyła się jego przygoda samochodowa... Mam nadzieje, że tylko przejściowo.Mick - Pon 13 Sie, 2012 odchodząc trochę od tematu "czesio i samochody" czyli 1156 odcinek "mody na sukces", proszę powiedzcie co myślicie o Volvo C30 z silnikiem 1.8 benzyna.
Dodam, że to nie ja będę wpisany w dowod i miałem bardzo małe pole do popisu w poszukiwaniu samochodu... musiał się po prostu podobać mojej kobiecie i być w odpowiednich pieniądzach...rasta - Pon 13 Sie, 2012 Focus w bardziej oryginalnej budzie szymlorek - Pon 13 Sie, 2012 Czesiu poskładałeś już opla?
Jak tak to masz auto do upalania i na hooy Ci kolejne?
Kup Ty dobry chłopaczyno jedno auto które ma ręce.
Ew weź dotacje z unii bo myślę że na działalności recyclingową którą od jakiegoś czasu prowadzisz coś dostaniesz od Państwa i będziesz mógł na legalu ciągnąć dalej proceder
Kiedyś podpowiadałem co kupić ale teraz wiem że nie ma sensu bo i tak wjebiesz się w coś niebanalnego. Rekin odnalazł właściwą ścieżkę, Ty też kiedyś podążysz ku światłości.. bizon - Wto 14 Sie, 2012
Czesio napisał/a:
Liczę że po konkretnej szyderze , doradzi mi ktoś szczerze
twoje podejscie chyba wlasnie przekroczylo poziom mojej tolerancji, wiec moze byc trudno siema - Wto 14 Sie, 2012 Czesław, http://otomoto.pl/polonez-caro-C25406837.html
Spełnia wszystkie wymagania: silnik do 1.6, cena 4.000 (wszak do małej negocjacji), tył napęd na zimę jak znalazł. I jeszcze kolekcjonerski egzemplarz ci znalazłem- 17.500 km przebiegu! Kufa, to mógłby być twój najrozsądniejszy zakup do 4tyś Jak nie kupisz jesteś pipa mi - Wto 14 Sie, 2012 ten temat jest tak słaby, że czytam go z niemałą frajdą. No ale do rzeczy - całkiem spoko jest ta fiesta kartonowa (czy cartoonowa, jak to się pisze) http://www.fiestaklubpols...ic.php?t=64141, ma też inną istotną cechę:
Cytat:
Jedyny powód sprzedaży to zakup Toyoty MR2
Mick - Wto 14 Sie, 2012
rasta napisał/a:
Focus w bardziej oryginalnej budzie
czyli generalnie dobry samochód skoro jest wielu użytkowników Focusów
Silnik to też zdaje się Fordowska technologia z łańcuchem rozrządu i dużo może wytrzymać.
Zawieszeniowo to wiem, że jest to cały Focus, wiec jak się posypie tył to może być drogo.
Ale chyba w samochodzie z 50 tysięcznym przebiegiem nie będzie jeszcze tragedii Anonymous - Wto 14 Sie, 2012 przeszło mi
Może pod koniec przyszłego tygodnia skoczę po to http://otomoto.pl/renault...-C25521530.html Do tego stoi w komisie to może asterki się pozbędę Mick - Wto 14 Sie, 2012 Czesio jak już podnosisz budżet to weź od Grześka jego astre OPC. Bardziej pewna niż ten sportbizon - Wto 14 Sie, 2012 sport za 8k