ŁukaszS3 - Śro 30 Maj, 2012 Dokładnie! Może wyjdzie taniej niż strata $$$ od sponsora...Bad-i - Śro 30 Maj, 2012 Już na Polskiej ziemi to tak na szybko podsumuje.
Kasa przepadła i koniec, zgrzyt był już prz Mazowieckim bo w sumie to dla sponsora było najważniejsze. Karkonoski to tylko gwóźdź do trumny.
Jest mi strasznie głupio nie ze względu na kasę ale na fakt ze był to znajomy fospolbisu.
I nie ma tłumaczenia, to ja wyszedłem na osobę niepowaznaMarek23 - Śro 30 Maj, 2012 Bad-i, czasem trzeba zrobić krok do tyłu...itd. Przed Rzeszowskim zapraszam na testy na południe. Nie martw sie, zawsze mogłeś na zapoznaniu z jakimś busem sie spotkać czy cuś Bad-i - Śro 30 Maj, 2012 Albo tak jak Rudy który przed chwila na testach skończył skrzynieMarek23 - Śro 30 Maj, 2012
Bad-i napisał/a:
Albo tak jak Rudy który przed chwila na testach skończył skrzynie
Albo 3 dni przed rajdem urwać pół dupy w rajdówce jadąc na zbieżność, ziomek z resztą bardzo szybki czegoś takiego dokonał...Koto - Śro 30 Maj, 2012
Marek23 napisał/a:
Albo 3 dni przed rajdem urwać pół dupy w rajdówce jadąc na zbieżność, ziomek z resztą bardzo szybki czegoś takiego dokonał...
Żeby tylko raz Jeśli to ten co myślę Marek23 - Śro 30 Maj, 2012
Koto napisał/a:
Jeśli to ten co myślę
Ten GeKo - Śro 30 Maj, 2012
Marek23 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Albo tak jak Rudy który przed chwila na testach skończył skrzynie
Albo 3 dni przed rajdem urwać pół dupy w rajdówce jadąc na zbieżność, ziomek z resztą bardzo szybki czegoś takiego dokonał...
+1
Dawno dawno temu w czasach gdy na rajdy się jeździło na kołach a slicki się oglądało na eurosporcie, pojechaliśmy z Baranem przed wyścigiem górskim coś sprawdzić w jego AXie.Wróciliśmy z prawym tylnym kołem tak z +10 w pozytywie . To był czwartek a w Pt było BK.
Nie było wtedy allegro czy innych rzeczy a rajdówki się kupowało z działu ogłoszeń gazety Auto-bit. Tak więc palnik i prostowanie Auto stanęło na starcie z prostą geometrią Marek23 - Czw 31 Maj, 2012 http://rajdy.autoklub.pl/...rkonoskim,42818
Boruta to jednak potrafi robić ludziom wodę z mózgu Wypowiedź Magdy Wilk o większej mocy w Ragnotti Ciekawe ile jej powiedział,że tam jestqbus - Pią 01 Cze, 2012 Odcinki są masakryczne, kręto, technicznie w wiekszosci po równym asfalcie część po wyrypie, podjazdy, spadania, ciasne krótkie zakręty, długie łuki, partie zakręt w zakręt generalnie mam chyba tylko 2 miejsca z prostymi dluzszymi niz 200 m. Wczoraj 12 h na zapoznaniu z moze 30 minutową przerwą, zostały nam jeszcze 2 oesy na dzis i Szklarską Porębe przejechalismy tylko 2 razy.GeKo - Pią 01 Cze, 2012 qbus, A zapoznanie to nie jest dopiero jutro? do RPP qbus - Pią 01 Cze, 2012 Grzyb mi opowiadal Kuner - Pią 01 Cze, 2012 Mordeczki, do RPP system w tym rou musi być tak jak w RSMP przedłuzony u producenta albo jego przedstawiciela? Dobrze to rozumiem?
W regulamienie RPP nic o tym nie jest napisane, a jeśli nie jest to chyba musze podpierać się regulaminem RSMP gdzie to jasno napisali?qbus - Pią 01 Cze, 2012 W RPP moze byc od strazaka.106 - Pią 01 Cze, 2012 ponoc ostatni sezon...