To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2012

ŁukaszS3 - Śro 30 Maj, 2012

Dokładnie! Może wyjdzie taniej niż strata $$$ od sponsora...
Bad-i - Śro 30 Maj, 2012

Już na Polskiej ziemi to tak na szybko podsumuje.

Kasa przepadła i koniec, zgrzyt był już prz Mazowieckim bo w sumie to dla sponsora było najważniejsze. Karkonoski to tylko gwóźdź do trumny.

Jest mi strasznie głupio nie ze względu na kasę ale na fakt ze był to znajomy fospolbisu.
I nie ma tłumaczenia, to ja wyszedłem na osobę niepowazna

Marek23 - Śro 30 Maj, 2012

Bad-i, czasem trzeba zrobić krok do tyłu...itd. Przed Rzeszowskim zapraszam na testy na południe. Nie martw sie, zawsze mogłeś na zapoznaniu z jakimś busem sie spotkać czy cuś :>
Bad-i - Śro 30 Maj, 2012

Albo tak jak Rudy który przed chwila na testach skończył skrzynie

Bad-i napisał/a:

Albo 3 dni przed rajdem urwać pół dupy w rajdówce jadąc na zbieżność, ziomek z resztą bardzo szybki czegoś takiego dokonał...

Koto - Śro 30 Maj, 2012

Marek23 napisał/a:
Albo 3 dni przed rajdem urwać pół dupy w rajdówce jadąc na zbieżność, ziomek z resztą bardzo szybki czegoś takiego dokonał...

Żeby tylko raz ;) Jeśli to ten co myślę ;)

Koto napisał/a:
Jeśli to ten co myślę ;)

Ten :]

GeKo - Śro 30 Maj, 2012

Marek23 napisał/a:
Bad-i napisał/a:

+1

Dawno dawno temu w czasach gdy na rajdy się jeździło na kołach a slicki się oglądało na eurosporcie, pojechaliśmy z Baranem przed wyścigiem górskim coś sprawdzić w jego AXie.Wróciliśmy z prawym tylnym kołem tak z +10 w pozytywie :rotfl: . To był czwartek a w Pt było BK.
Nie było wtedy allegro czy innych rzeczy a rajdówki się kupowało z działu ogłoszeń gazety Auto-bit. Tak więc palnik i prostowanie :D Auto stanęło na starcie z prostą geometrią :)

Marek23 - Czw 31 Maj, 2012

http://rajdy.autoklub.pl/...rkonoskim,42818
Boruta to jednak potrafi robić ludziom wodę z mózgu :rotfl: Wypowiedź Magdy Wilk o większej mocy w Ragnotti :rotfl: Ciekawe ile jej powiedział,że tam jest

qbus - Pią 01 Cze, 2012

Odcinki są masakryczne, kręto, technicznie w wiekszosci po równym asfalcie część po wyrypie, podjazdy, spadania, ciasne krótkie zakręty, długie łuki, partie zakręt w zakręt generalnie mam chyba tylko 2 miejsca z prostymi dluzszymi niz 200 m. Wczoraj 12 h na zapoznaniu z moze 30 minutową przerwą, zostały nam jeszcze 2 oesy na dzis i Szklarską Porębe przejechalismy tylko 2 razy.
GeKo - Pią 01 Cze, 2012

qbus, A zapoznanie to nie jest dopiero jutro? do RPP :D
qbus - Pią 01 Cze, 2012

Grzyb mi opowiadal ;)
Kuner - Pią 01 Cze, 2012

Mordeczki, do RPP system w tym rou musi być tak jak w RSMP przedłuzony u producenta albo jego przedstawiciela? Dobrze to rozumiem?

W regulamienie RPP nic o tym nie jest napisane, a jeśli nie jest to chyba musze podpierać się regulaminem RSMP gdzie to jasno napisali?

qbus - Pią 01 Cze, 2012

W RPP moze byc od strazaka.
106 - Pią 01 Cze, 2012

ponoc ostatni sezon...