Pum miałeś mega szczęście.
módlmy siem.PieQt - Nie 07 Paź, 2012 czyli zaraz wprowadzą kolejne obostrzenia, po poprzednim wypadku sliki są tylko do klatki, a teraz co będzie?
mówili coś organizatorzy o tym?
Pum rozumiem, że za spektakularność dostałbyś same 10 Vlodarsky - Nie 07 Paź, 2012 Czy ktokolwiek pójdzie po rozum do głowy i jakoś się zabezpieczy przed następnym szybkim startem ? Czy dalej na pałe będzięcie latać po Poznaniu Panowie ? Jak wam szkoda wagi to lepiej się dobrze wysrać !filomatic - Nie 07 Paź, 2012 chyba byłem jedynym w JURY z pełnym widokiem - ja dałbym śmiało 11/10 pod kątem SZOKU - jape miałem otwartą do ziemi przez dobre pół minuty...Marek23 - Nie 07 Paź, 2012 Nie da się czytać tych debilizmów o klatce. Jak ktoś jedzie napie,r,dalać samochodem na zamkniętym obiekcie to robi to na własną odpowiedzialność. Podpisujesz papiery i jeździsz. Każdego sprawa czy sobie tam klate wsadzi czy nie. Za rok ktoś na Poznaniu wjedzie w bande przodem i każą w Hansach jeździć. Chore. Niech każdy pilnuje własnego bezpieczeństwa.Pirania - Nie 07 Paź, 2012 Po prostu epicki weekend! Po prostu świetny pod każdym względem!
Pum dostaje 11/10 jak kolega mówi. Jak człowiek biegnie 100m do kumpla po widoku rolki z 6 fikołkami na kilku metrach nad ziemią to naprawdę wyobraża sobie rożne rzeczy... ale jak przybiegliśmy to Pum wyłaził już przez okno pasażera. Łoczy to chłopina miał jak pieciozłotóweczki! Od razy pyk go kołnierz. Po szybcich oględzinach (dobrze, że była karetka ) Strażak Puma do nas odprowadził i mówi, jak coś to walcie do nas, nie oglądajcie się na Panów z ekipy Toru, jak będzie trzeba to Wam helikopter wezwiemy!
A Real.. jako, że wiem jaki jest Pum to sobie pozwolę na.. żałuj, że nie mogłeś pojechać
Emocje i adrenalina taka, że nagle na mecie połowa twierdzi, że pojechaliśmy 2 zapoznawcze i 4 czasowe tak jak powinno być, a druga połowa, że 2 i 6..
zaraz na on-boardzie się sprawdzi, bo daje nam to albo 3 miejsce na Jogim i Iwanem, albo 4te za Sandałem... ale czy 3 czy 4te to na Poznaniu było MEGARasputin - Nie 07 Paź, 2012
Cytat:
Nie da się czytać tych debilizmów o klatce. Jak ktoś jedzie napie,r,dalać samochodem na zamkniętym obiekcie to robi to na własną odpowiedzialność. Podpisujesz papiery i jeździsz. Każdego sprawa czy sobie tam klate wsadzi czy nie. Za rok ktoś na Poznaniu wjedzie w bande przodem i każą w Hansach jeździć. Chore. Niech każdy pilnuje własnego bezpieczeństwa.
Dobrze godo,polać mu Stf - Nie 07 Paź, 2012
Marek23 napisał/a:
Nie da się czytać tych debilizmów o klatce. Jak ktoś jedzie napie,r,dalać samochodem na zamkniętym obiekcie to robi to na własną odpowiedzialność. Podpisujesz papiery i jeździsz. Każdego sprawa czy sobie tam klate wsadzi czy nie. Za rok ktoś na Poznaniu wjedzie w bande przodem i każą w Hansach jeździć. Chore. Niech każdy pilnuje własnego bezpieczeństwa.
+1
Dokladnie. To impreza dla cywili nawet w seryjnych autach w ktorych po takiej rolce mogloby byc gorzej. Czyli ze co - albo profesjonalny sport albo nic? Co nie zmienia faktu ze w klatke jesli posiada sie auto tylko do upalania warto wejsc i jesli jest okazja/mozliwosc to wiadomka robmy to.Stf - Nie 07 Paź, 2012 Najbardziej potrzebne sa teraz rady w stylu "a nie mowilem". Fota wystarczy zeby nabrac szacunku dla Poznania. Kazdy z nas zrobi z to na swoj sposob. Zeby nie bylo jestem za tym zeby sie zabezpieczyc. U mnie klata wjezdza predzej czy pozniej. Jednak troche dystanu...Kamill - Nie 07 Paź, 2012
Stf napisał/a:
Najbardziej potrzebne sa teraz rady w stylu "a nie mowilem". Fota wystarczy zeby nabrac szacunku dla Poznania. Kazdy z nas zrobi z to na swoj sposob. Zeby nie bylo jestem za tym zeby sie zabezpieczyc. U mnie klata wjezdza predzej czy pozniej. Jednak troche dystanu...
I tak jak na takiego dzwona i to forum to można powiedzieć że nie było gadania
Cytat:
w stylu "a nie mowilem
Co z focusem zrobiliście, został w poznaniu ?pum - Nie 07 Paź, 2012
Marek23 napisał/a:
+1
jechałem tam na własną odpowiedzialność.
następna fura z klatka.Pirania - Nie 07 Paź, 2012 Lawetka o 2 w nocy ma dostarczyć zlom pod flockarnieKenet - Pon 08 Paź, 2012 Focus wraca laweto.
Ja stałem z Serkiem przy bandzie na dohamowaniu po prostej za BabąJagą, a tu nagle - łiiiiiiiiii jeb jeb jebjeb jebjeb jeb Srogo to wyglądało na żywca, ruszyliśmy biegiem na miejsce, fura jeszcze na dachu leżała i wyglądało to jak idź i nie wracaj.
No ale na szczęście Pum na pierwszy rzut oka był cały, jakieś badania i tak polecam zrobić.
Wielki fart, że fura waliła rolki przodem i tylnym narożnikiem, bo jakby po podbiciu od razu wywaliła na dach mogło być gorzej, gdyż Pum wzbił się tak wysoko że przeleciałby nad smoleńską brzozą.
Nie wydało i tyle, a ja bardzo współczuję bo wiem jak się czuje po stracie fury.rasta - Pon 08 Paź, 2012 Było mega grubo, onboardy urywają łeb u samej dupy
Je jestem mega happy, 1:51,69 i 3 miejsce w Real Race *tylko jeszcze muszę się odwolać do wyników)