To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - WST LAP RACE

EmerytRs2 - Nie 07 Paź, 2012

szok tato kupę !!

Pum miałeś mega szczęście.
módlmy siem.

PieQt - Nie 07 Paź, 2012

czyli zaraz wprowadzą kolejne obostrzenia, po poprzednim wypadku sliki są tylko do klatki, a teraz co będzie?

mówili coś organizatorzy o tym?

Pum rozumiem, że za spektakularność dostałbyś same 10 ;-)

Vlodarsky - Nie 07 Paź, 2012

Czy ktokolwiek pójdzie po rozum do głowy i jakoś się zabezpieczy przed następnym szybkim startem ? Czy dalej na pałe będzięcie latać po Poznaniu Panowie ? Jak wam szkoda wagi to lepiej się dobrze wysrać !
filomatic - Nie 07 Paź, 2012

chyba byłem jedynym w JURY z pełnym widokiem - ja dałbym śmiało 11/10 pod kątem SZOKU - jape miałem otwartą do ziemi przez dobre pół minuty...
Marek23 - Nie 07 Paź, 2012

Nie da się czytać tych debilizmów o klatce. Jak ktoś jedzie napie,r,dalać samochodem na zamkniętym obiekcie to robi to na własną odpowiedzialność. Podpisujesz papiery i jeździsz. Każdego sprawa czy sobie tam klate wsadzi czy nie. Za rok ktoś na Poznaniu wjedzie w bande przodem i każą w Hansach jeździć. Chore. Niech każdy pilnuje własnego bezpieczeństwa.
Pirania - Nie 07 Paź, 2012

Po prostu epicki weekend! Po prostu świetny pod każdym względem!

Pum dostaje 11/10 jak kolega mówi. Jak człowiek biegnie 100m do kumpla po widoku rolki z 6 fikołkami na kilku metrach nad ziemią to naprawdę wyobraża sobie rożne rzeczy... ale jak przybiegliśmy to Pum wyłaził już przez okno pasażera. Łoczy to chłopina miał jak pieciozłotóweczki! :-) Od razy pyk go kołnierz. Po szybcich oględzinach (dobrze, że była karetka :lol2: ) Strażak Puma do nas odprowadził i mówi, jak coś to walcie do nas, nie oglądajcie się na Panów z ekipy Toru, jak będzie trzeba to Wam helikopter wezwiemy! :-)

A Real.. jako, że wiem jaki jest Pum to sobie pozwolę na.. żałuj, że nie mogłeś pojechać xD

Emocje i adrenalina taka, że nagle na mecie połowa twierdzi, że pojechaliśmy 2 zapoznawcze i 4 czasowe tak jak powinno być, a druga połowa, że 2 i 6.. :rotfl:
zaraz na on-boardzie się sprawdzi, bo daje nam to albo 3 miejsce na Jogim i Iwanem, albo 4te za Sandałem... ale czy 3 czy 4te to na Poznaniu było MEGA

Rasputin - Nie 07 Paź, 2012

Cytat:
Nie da się czytać tych debilizmów o klatce. Jak ktoś jedzie napie,r,dalać samochodem na zamkniętym obiekcie to robi to na własną odpowiedzialność. Podpisujesz papiery i jeździsz. Każdego sprawa czy sobie tam klate wsadzi czy nie. Za rok ktoś na Poznaniu wjedzie w bande przodem i każą w Hansach jeździć. Chore. Niech każdy pilnuje własnego bezpieczeństwa.

Dobrze godo,polać mu :faja:

Stf - Nie 07 Paź, 2012

Marek23 napisał/a:

+1

Dokladnie. To impreza dla cywili nawet w seryjnych autach w ktorych po takiej rolce mogloby byc gorzej. Czyli ze co - albo profesjonalny sport albo nic? Co nie zmienia faktu ze w klatke jesli posiada sie auto tylko do upalania warto wejsc i jesli jest okazja/mozliwosc to wiadomka robmy to.

Stf - Nie 07 Paź, 2012

Najbardziej potrzebne sa teraz rady w stylu "a nie mowilem". Fota wystarczy zeby nabrac szacunku dla Poznania. Kazdy z nas zrobi z to na swoj sposob. Zeby nie bylo jestem za tym zeby sie zabezpieczyc. U mnie klata wjezdza predzej czy pozniej. Jednak troche dystanu...
Kamill - Nie 07 Paź, 2012

Stf napisał/a:
Najbardziej potrzebne sa teraz rady w stylu "a nie mowilem". Fota wystarczy zeby nabrac szacunku dla Poznania. Kazdy z nas zrobi z to na swoj sposob. Zeby nie bylo jestem za tym zeby sie zabezpieczyc. U mnie klata wjezdza predzej czy pozniej. Jednak troche dystanu...

I tak jak na takiego dzwona i to forum to można powiedzieć że nie było gadania
Cytat:
w stylu "a nie mowilem
:faja:
Co z focusem zrobiliście, został w poznaniu ?

pum - Nie 07 Paź, 2012

Marek23 napisał/a:

+1

jechałem tam na własną odpowiedzialność.

następna fura z klatka.

Pirania - Nie 07 Paź, 2012

Lawetka o 2 w nocy ma dostarczyć zlom pod flockarnie
Kenet - Pon 08 Paź, 2012

Focus wraca laweto.

Ja stałem z Serkiem przy bandzie na dohamowaniu po prostej za BabąJagą, a tu nagle - łiiiiiiiiii jeb jeb jebjeb jebjeb jeb :/ Srogo to wyglądało na żywca, ruszyliśmy biegiem na miejsce, fura jeszcze na dachu leżała i wyglądało to jak idź i nie wracaj.

No ale na szczęście Pum na pierwszy rzut oka był cały, jakieś badania i tak polecam zrobić.

Wielki fart, że fura waliła rolki przodem i tylnym narożnikiem, bo jakby po podbiciu od razu wywaliła na dach mogło być gorzej, gdyż Pum wzbił się tak wysoko że przeleciałby nad smoleńską brzozą.

Nie wydało i tyle, a ja bardzo współczuję bo wiem jak się czuje po stracie fury.

rasta - Pon 08 Paź, 2012

Było mega grubo, onboardy urywają łeb u samej dupy xD

Je jestem mega happy, 1:51,69 i 3 miejsce w Real Race *tylko jeszcze muszę się odwolać do wyników) ;D

Wyniki - http://tptd.pl/15ed2012/ZBIORCZY%20WSZYSCY.pdf

Miniac - Pon 08 Paź, 2012

onboard się uploaduje xD