To było napisać za ile masz, a może bym zrobił jeszcze lepszą - to tak na przyszłość
no dobra, ale jak pytam za ile masz i mi podajesz cenę to przecież nie będę się targować no name - Pon 09 Kwi, 2012 Jak widać rasta elastyczny jest rasta - Pon 09 Kwi, 2012
PiTT napisał/a:
no dobra, ale jak pytam za ile masz i mi podajesz cenę to przecież nie będę się targować
Wolę nic nie zarobić, a mieć klient w znajomy. Podaj na PW za ile wyrwałeś te opony, a powiem ci jaką ja mogłem mieć cenę przy zerowym zarobku z mojej strony. Oczywiście zawsze istnieje możliwość, że nie był bym w stanie zaproponować ci lepszej ceny, ale najczęściej sprawa rozbija się o kilka zł - Kosmita może potwierdzić kosmita - Wto 10 Kwi, 2012
rasta napisał/a:
Kosmita może potwierdzić
potwierdzam GeKo - Wto 10 Kwi, 2012
rasta napisał/a:
Wolę nic nie zarobić, a mieć klient w znajomy.
Czasami po prostu trzeba wyrobić normę do utrzymania rabatu u dostawcyanjas - Wto 10 Kwi, 2012
rasta napisał/a:
Czy to cytat z manuala sprzedaży Interstate? Rasputin - Wto 10 Kwi, 2012 Ceny z pierwszego posta na wymiane opon dalej aktualne?GeKo - Wto 10 Kwi, 2012
anjas napisał/a:
rasta napisał/a:
Czy to cytat z manuala sprzedaży Interstate?
Rasta brał lekcje marketingu u Micka anjas - Wto 10 Kwi, 2012 Mnie to wyglada na google translator z chińskiej instrukcji rasta - Wto 10 Kwi, 2012
Rasputin napisał/a:
Ceny z pierwszego posta na wymiane opon dalej aktualne?
Zależy które
Aktualne no chyba, że wpadasz z jakimś mega twardym slickiem w 18"
anjas napisał/a:
Czy to cytat z manuala sprzedaży Interstate?
No własnie na sprzedaży takich Interstate np. w 17" zarobię więcej niż na sprzedaży topowego Bridgestona w 20".anjas - Wto 10 Kwi, 2012
rasta napisał/a:
No własnie na sprzedaży takich Interstate np. w 17" zarobię więcej niż na sprzedaży topowego Bridgestona w 20".
ależ ja nie mam nic przeciwko Interstate. Rozjebało mnie tylko to zdanie "mieć klient w znajomy", bo od razu skojarzyło mi się z mailami, które przychodzą z Chin albo Afryki i zawierają oferty interesów życia.Anonymous - Wto 10 Kwi, 2012