HydePark - Quake / CS / i inne - !!!!! zawsze serwer hothatch.no-ip.org
Anonymous - Sob 20 Gru, 2008 Uciekłem bo mi zaczelo kiepsko isc, zeby sie rank nie pogorszył.
Nie byłem ostatni dzisiaj wyjątkowo kubas - Nie 21 Gru, 2008 tonight ?fydi - Nie 21 Gru, 2008
kubas napisał/a:
tonight ?
I kill you! pP - Nie 21 Gru, 2008 panowie we srode bede w domku a tam rodzice maja staly dostep do neta (jeah ) wtedy dołącze do zacnego grona fydi - Nie 21 Gru, 2008
pP napisał/a:
panowie we srode bede w domku a tam rodzice maja staly dostep do neta (jeah ) wtedy dołącze do zacnego grona
haha w wigilie gramy w cs? pP - Nie 21 Gru, 2008
fydi napisał/a:
pP napisał/a:
panowie we srode bede w domku a tam rodzice maja staly dostep do neta (jeah ) wtedy dołącze do zacnego grona
haha w wigilie gramy w cs?
niedawno zostałem skarcony przez eMa przez podobne pytanie
pytanie jest nie czy gramy ale o ktorej?? fydi - Nie 21 Gru, 2008 o której eM stawiasz serwer dzisiaj? M - Nie 21 Gru, 2008 Są chętni?
fydi - Nie 21 Gru, 2008
eM napisał/a:
Są chętni?
nie żartuj sobie tylko zakładaj. daj jakiegoś aima Loko - Nie 21 Gru, 2008 No mozemy cos postrzelackubas - Nie 21 Gru, 2008 fydi zbanowany Loko - Nie 21 Gru, 2008 Nie gram z wami więcej , ciągle przegrywam i w ogóle nie wiem jak sie w to gra.
Kiedy gramy w lfsa fydi - Nie 21 Gru, 2008
kubas napisał/a:
fydi zbanowany
hehe to tomson mnie tam wyrzucił i akurat się znalazłem za plecami eM
dzisiaj nie było kamikaze kubas - Nie 21 Gru, 2008 fajosko sie gralo TomsoN - Nie 21 Gru, 2008 no ta tomson... to przecież Ty jak duch leziesz przez sufit