Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
kosmita - Śro 22 Cze, 2016 Yaris albo Auris w hybridu alphaOne - Czw 23 Cze, 2016 ale to ma byc nowe? jezeli nie musi byc nowe to m.zd. do miasta super sie A-klasa sprawdza (W169)lukp - Czw 23 Cze, 2016 Patrze na coś nowego bardziej, zona jedzila B klasa, chcemy automat, a trochę obawiam się tej skrzyni AUTOTRONICalphaOne - Czw 23 Cze, 2016 no to z nowych ale drogich niestety - moze to zabrzmiec kontrowersyjnie na tym forum ale wydaje mi sie ze nowy Prius bedzie spoko - jezdzilem w niedziele troche po Bialej Podlaskiej i jak dla mnie to robi fajne wrazenie (jako auto wylacznie do miasta, wozenia rodziny na basen, itp. oczywiscie)lukp - Czw 23 Cze, 2016 prius to chyba ponad 100tys, polo ok 70-77, clio ok 70 przed rabatem.alphaOne - Czw 23 Cze, 2016 .alphaOne - Czw 23 Cze, 2016 niestety tak, wg cennika zaczyna sie od 120K. niczym innym miejskim ostatnio nie jezdzilem, poza Corsą z wypozyczalni, ale to była taka padaka ze nikomu bym nie polecał.PiTT - Czw 23 Cze, 2016 moze renegade w automacie
wjezdzasz wszedzie a i miejsca sporolukp - Czw 23 Cze, 2016 PiTT to kurde ponad 100tys tez PiTT - Czw 23 Cze, 2016
lukp napisał/a:
PiTT to kurde ponad 100tys tez
na mnie taki renegade zrobil bardzo dobre wrazenie, fakt taka wersja kosztuje ok 140k, ale jak zapewniaja w reklamie mozna juz kupic od 69tys brutto Kamill - Czw 23 Cze, 2016 Quashkai 2. Nie wiem czy ma automat ale jeździ się super. 1.2t ma dużo momentu, jest mega cichy, na postoju o tym że silnik pracuje można zorientować się po wskazówkę obrotomierz bo nie słychać ani nie czuć. Wnętrze ma bardzo przyjemne nie czuć taniochy. Prowadzi się bardzo lekko, jak by był dużo lżejszy niż wygląda.kosmita - Czw 23 Cze, 2016
lukp napisał/a:
prius to chyba ponad 100tys, polo ok 70-77, clio ok 70 przed rabatem.
Aurisa rocznego spokojnie za 80k wyrwiesz. Jak była wyprzedaż rocznika to golasy były po 72k.
A może mazda 3 albo cx-3 ?Bonczek - Czw 23 Cze, 2016
Kamill napisał/a:
Quashkai 2. Nie wiem czy ma automat ale jeździ się super. 1.2t ma dużo momentu, jest mega cichy, na postoju o tym że silnik pracuje można zorientować się po wskazówkę obrotomierz bo nie słychać ani nie czuć. Wnętrze ma bardzo przyjemne nie czuć taniochy. Prowadzi się bardzo lekko, jak by był dużo lżejszy niż wygląda.
Czy to prowokacja?Kamill - Czw 23 Cze, 2016
Bonczek napisał/a:
Kamill napisał/a:
Quashkai 2. Nie wiem czy ma automat ale jeździ się super. 1.2t ma dużo momentu, jest mega cichy, na postoju o tym że silnik pracuje można zorientować się po wskazówkę obrotomierz bo nie słychać ani nie czuć. Wnętrze ma bardzo przyjemne nie czuć taniochy. Prowadzi się bardzo lekko, jak by był dużo lżejszy niż wygląda.
Czy to prowokacja?
Jaki budżet takie 328 B-Rey - Czw 23 Cze, 2016 Ale że Kamil poleca furę z silnikiem Renault?