To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

kosmita - Śro 22 Cze, 2016

Yaris albo Auris w hybridu ;D
alphaOne - Czw 23 Cze, 2016

ale to ma byc nowe? jezeli nie musi byc nowe to m.zd. do miasta super sie A-klasa sprawdza (W169)
lukp - Czw 23 Cze, 2016

Patrze na coś nowego bardziej, zona jedzila B klasa, chcemy automat, a trochę obawiam się tej skrzyni AUTOTRONIC

no to z nowych ale drogich niestety - moze to zabrzmiec kontrowersyjnie na tym forum ale wydaje mi sie ze nowy Prius bedzie spoko - jezdzilem w niedziele troche po Bialej Podlaskiej i jak dla mnie to robi fajne wrazenie (jako auto wylacznie do miasta, wozenia rodziny na basen, itp. oczywiscie)
lukp - Czw 23 Cze, 2016

prius to chyba ponad 100tys, polo ok 70-77, clio ok 70 przed rabatem.

.

niestety tak, wg cennika zaczyna sie od 120K. niczym innym miejskim ostatnio nie jezdzilem, poza Corsą z wypozyczalni, ale to była taka padaka ze nikomu bym nie polecał.
PiTT - Czw 23 Cze, 2016

moze renegade w automacie
wjezdzasz wszedzie a i miejsca sporo

lukp - Czw 23 Cze, 2016

PiTT to kurde ponad 100tys tez :)
PiTT - Czw 23 Cze, 2016

lukp napisał/a:
PiTT to kurde ponad 100tys tez :)

na mnie taki renegade zrobil bardzo dobre wrazenie, fakt taka wersja kosztuje ok 140k, ale jak zapewniaja w reklamie mozna juz kupic od 69tys brutto :)

Kamill - Czw 23 Cze, 2016

Quashkai 2. Nie wiem czy ma automat ale jeździ się super. 1.2t ma dużo momentu, jest mega cichy, na postoju o tym że silnik pracuje można zorientować się po wskazówkę obrotomierz bo nie słychać ani nie czuć. Wnętrze ma bardzo przyjemne nie czuć taniochy. Prowadzi się bardzo lekko, jak by był dużo lżejszy niż wygląda.
kosmita - Czw 23 Cze, 2016

lukp napisał/a:
prius to chyba ponad 100tys, polo ok 70-77, clio ok 70 przed rabatem.

Aurisa rocznego spokojnie za 80k wyrwiesz. Jak była wyprzedaż rocznika to golasy były po 72k.

A może mazda 3 albo cx-3 ?

Bonczek - Czw 23 Cze, 2016

Kamill napisał/a:
Quashkai 2. Nie wiem czy ma automat ale jeździ się super. 1.2t ma dużo momentu, jest mega cichy, na postoju o tym że silnik pracuje można zorientować się po wskazówkę obrotomierz bo nie słychać ani nie czuć. Wnętrze ma bardzo przyjemne nie czuć taniochy. Prowadzi się bardzo lekko, jak by był dużo lżejszy niż wygląda.

Czy to prowokacja?

Kamill - Czw 23 Cze, 2016

Bonczek napisał/a:
Kamill napisał/a:

Czy to prowokacja?

Jaki budżet takie 328 ;D

B-Rey - Czw 23 Cze, 2016

Ale że Kamil poleca furę z silnikiem Renault? o_O