nox - Pią 21 Sie, 2009 choć swego czasu sporo ludzi skarżyło się na pękanie od nawierceń .M - Pią 21 Sie, 2009
martin.h napisał/a:
eM, a jak one wypadają pod względem serii, chodzi mi o skuteczność hamowania? Ja jeździłem na serii, później założono RedStuffy i nie widziałem wielkiej różnicy, a klocki te są pozycjonowane wyżej od GreenStuffów, które są zamiennikiem serii. Zużycie do połowy też nie świadczy dobrze o tym klocku, bo ile mogłeś zrobić na nim kilometrów po torze - 200? Jeśli będzie miał następnym razem okazję to załóż DS Performance lub Carbonne Lorraine RC5/6. Napewno zauważysz różnicę. Zresztą po samych współczynnikach tarcia podawanych dla tych klocków przez producenta można to zauważyć. Różnica na poziomie 0,05 jest duża.
Pompy nie zmieniaj, w tej chwili trzeba deptać, ale masz lepsze czucie hamulca, przydaje się to szczególnie na mokrym.
wzgledem mojej serii fantastycznie. pozatym je trzebe tronke nagrzac i troche zużyć, takie mialem odczucica. W bilgoraju hamowalem slabo, w ulezy juz mega radom tez itd.
Mysle ze jak je zuzyje to zaloze cos co polecasz.
Ale jesli chodzi wlasnie o ich male zuzycie to ja jezdze po torze jakby to powiedziec zachowawczo, nie maltretuje ich jakw rajdówce.Anonymous - Pią 21 Sie, 2009
qbus napisał/a:
wywal pompe... my w rajdowce nie mamy... szybko sie idzie przyzwyczaic i nie zblokujesz rozgrzanego slicka na suchym
Nie macie pompy hamulcowej Cos mi sie nie wydaje.Chyba ,że mówisz o serwie/wspomaganiu hamulca.qbus - Pią 21 Sie, 2009 lol... jasne ze chodzi o serwo... my mistake... i zostala zwykla pompa od d seri a tez chcieli kombinowac ze zmiana na wieksza jak sie okazalo bez serwa jest to niepotrzebne.Jakarti - Pią 21 Sie, 2009 po 8 - 10 kolkach w wyrazowie hamulce w c2 nie dawaly rady
taka ciekawostka Anonymous - Pią 21 Sie, 2009 i tak dobrze, w xsi po 2-3 siema - Pią 21 Sie, 2009 Może powinniście zmienić sobie płyn hamulcowy? U mnie (pomijając cały czas słabo hamujący tył) przez cały dzień jazdy nie było żadnych problemów z hamulcami.Jakarti - Pią 21 Sie, 2009 nie widzialem, zebys jezdzil "caly dzien"
plyn jest nowy, ma moze ze 2k kmsiema - Pią 21 Sie, 2009
Jakarti napisał/a:
nie widzialem, zebys jezdzil "caly dzien"
Zatem wersja dla Ciebie: "Podczas mojego całodziennego pobytu na torze Wyrazów..."
Przepraszam, chciałem tylko pomóc.M - Pią 21 Sie, 2009 No wlasnie Siema jestes z wawy a na wyrazowie w ogole Cie nie skojarzylemmichool_vt - Pią 21 Sie, 2009
eM napisał/a:
No wlasnie Siema jestes z wawy a na wyrazowie w ogole Cie nie skojarzylem
type'ry i bmki odciagneły Twoją uwage M - Pią 21 Sie, 2009 chyba to saxo kolegi dobrze napinało i pieknie bralo zakrety ztcp
ja to bylem zajarany i jak nie jezdzilem to latałem z aparatem
ale juz nie o tym ten tematsiema - Sob 22 Sie, 2009 eM, o ile dobrze pamiętam i nie pomyliłem Twojego auta (niebieski Civic), to na samym początku Wyrazowa przez chwilę ścigaliśmy się bezpośrednio na torze. Co do tych pięknie branych zakrętów, to chyba te bokiem...
Ogólnie nowy na spotach jestem, zrobiłem czasy w środku stawki- macie prawo mnie nie kojarzyć.Janusz - Sob 22 Sie, 2009
Cytat:
Ogólnie nowy na spotach jestem, zrobiłem czasy w środku stawki- macie prawo mnie nie kojarzyć.
ja cie kojarzę bo czepiałem się tylnej kanapy strick - Sob 22 Sie, 2009