http://www.rajdkarkonoski...gloszen_rpp.pdfMarek23 - Pią 25 Maj, 2012 Kurde, trzymam kciuki. Pamiętaj z Twoim sprzętem na 2, 3 i nawet 4 winklach odchamuj porządnie a potem ładuj z sekwy. Bedzie bezpiecznie i szybko Bad-i - Sob 26 Maj, 2012
Marek23 napisał/a:
Kurde, trzymam kciuki. Pamiętaj z Twoim sprzętem na 2, 3 i nawet 4 winklach odchamuj porządnie a potem ładuj z sekwy. Bedzie bezpiecznie i szybko
Mam nadzieje ze szarpne za lewarek ze trzy razy przed odcinkiem
Jeżeli wszystko sie uda to i tak będzie to bardzo zachowawczy treningMick - Sob 26 Maj, 2012 Na pewno się uda, pojedziesz zachowawczo, niczego nie uszkodzisz, a po rajdzie zrobisz sobie porządne treningi z Marasem i na Rzeszowski pojedziesz już 100% Koto - Sob 26 Maj, 2012 Dzisiaj Tomala, Wawrzyczek i Skucha-Cienciała trenowali pod Cieszynem. Jak Barbórka Cieszyńska pojedzie po starych odcinkach przez Hażlach to nie wierzę, że ktoś Tomalę objedzie. Skucha w zakrętach najwolniejszy za to na prostej jego type-r rozpędza się masakrycznie.106 - Sob 26 Maj, 2012 hazlach to juz wiekszosc zna na pamiec.... osobiscie prawie kazdy zakret pamietam
jadac w obie strony Koto - Sob 26 Maj, 2012 Znac to ja też znam, ale trzeba jeszcze przejśc takim tempem jak on...Bad-i - Śro 30 Maj, 2012 Koldej/Gwiazda po raz kolejny zostali zmuszeni do wycofania sie z rajdu. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze stracilem wlasnie drugie wpisowe i jednego sponsora.
Wkurw mam taki ze na dzien dzisiejszy odpuszczam sobie troche - nie chce zejsc na zawal w tak mlodym wieku (jeszcze tyle kilometrow na widlaku)jarek-malopolska - Śro 30 Maj, 2012
Bad-i napisał/a:
Najgorsze w tym wszystkim jest to ze stracilem wlasnie drugie wpisowe i jednego sponsora.
Koldej/Gwiazda po raz kolejny zostali zmuszeni do wycofania sie z rajdu. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze stracilem wlasnie drugie wpisowe i jednego sponsora.
kurcze mam taki ze na dzien dzisiejszy odpuszczam sobie troche - nie chce zejsc na zawal w tak mlodym wieku (jeszcze tyle kilometrow na widlaku)
nie ma opcji pożyczenia czegoś do klasy 6? bys chociaż pojechał i sponsor byłby zadowolony... nawet jakieś C2R2 nie w Max specuKuner - Śro 30 Maj, 2012
Mick napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Koldej/Gwiazda po raz kolejny zostali zmuszeni do wycofania sie z rajdu. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze stracilem wlasnie drugie wpisowe i jednego sponsora.
kurcze mam taki ze na dzien dzisiejszy odpuszczam sobie troche - nie chce zejsc na zawal w tak mlodym wieku (jeszcze tyle kilometrow na widlaku)
nie ma opcji pożyczenia czegoś do klasy 6? bys chociaż pojechał i sponsor byłby zadowolony... nawet jakieś C2R2 nie w Max specu
tylko że to kole 10 koła... poszukał bym nawet zwykłej 106tki - wyjdzie taniej.Mick - Śro 30 Maj, 2012
Kuner napisał/a:
tylko że to kole 10 koła... poszukał bym nawet zwykłej 106tki - wyjdzie taniej.
Albo tak jak Kuner proponuje.
Badi nie załamuj łap, bierz sie w garść i przejedź nawet dla treningu jakim kolwiek samochodem w dawnym A6.
Ktoś sprzedaje na Hodze 106 Nkową, zgłoś w A6 i jedziesz!