was79 - Nie 07 Paź, 2012 Nie jestem głównym upalatorem, także klijo będę dalej gonił pum - Nie 07 Paź, 2012 na szybko, z miniacomobila - jestem caly, poobijany troche. za wczesnie najechany winkiel, na koncu tyl zlapal trawe...
ogolnie patetycznie to zabrzmi, ale dupe uratowal mi dobrze zamocowany fotel i pasy.no name - Nie 07 Paź, 2012 Dobrze że cały jesteśPieQt - Nie 07 Paź, 2012 grubo poszedłeś, jeśli tylko na poobijaniu się skończyło, to super ... zwróć uwagę tylko na dekiel, jakbyś miał oznaki wstrząśnienia - to idź do szpitala i zamieszczaj na forum zdjęcia pielęgniarekAnonymous - Nie 07 Paź, 2012 DAMN!! Szkoda fury ale dobrze zes caly (jedynie poobijany).
Czekamy na on-dach-board jak sie juz spoko poczujesz olek - Nie 07 Paź, 2012
AleX_R53 napisał/a:
DAMN!! Szkoda fury ale dobrze zes caly (jedynie poobijany).
Czekamy na on-dach-board jak sie juz spoko poczujesz
i rozbudowany komentarz jak sie juz przespisz. szybkiego powrotu pum.Gaydek - Nie 07 Paź, 2012 pum, co z Foką?pum - Nie 07 Paź, 2012 przebudowuje na pickupaFranek - Nie 07 Paź, 2012 Fuck. Pum, tak jak PieQt pisze - w razie czego goń do lekarza.
Trzeba dbać o siebie.no name - Nie 07 Paź, 2012
pum napisał/a:
przebudowuje na pickupa
Z pumem wszystko oki Shymek - Nie 07 Paź, 2012 Jednak polecałbym wizytę w szpitalu
No i:
PieQt napisał/a:
zamieszczaj na forum zdjęcia pielęgniarek
was79 - Nie 07 Paź, 2012
no name napisał/a:
pum napisał/a:
przebudowuje na pickupa
Z pumem wszystko oki
Gaydek - Nie 07 Paź, 2012
pum napisał/a:
przebudowuje na pickupa
Pum zdrowy
Bardziej mnie interesowało to, czy został na torze (depo)...rasta - Nie 07 Paź, 2012
pum napisał/a:
ogolnie patetycznie to zabrzmi, ale dupe uratowal mi dobrze zamocowany fotel i pasy.
A kto pomagał montować, he?
No było grubo, wyglądało to masakrycznie, huk też niezły, na szczęście Pum'ow nic się nie stało.Qukie - Nie 07 Paź, 2012 grubo, współczuję i mam nadzieję, że szybko odbudujesz furę