To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

Vlodarsky - Pią 10 Maj, 2013

Ja badam po mału swoje możliwoście w triathlonie :-) plywane, rower, bieg :-)
bizon - Sob 11 Maj, 2013

Vlodarsky napisał/a:
Ja badam po mału swoje możliwoście w triathlonie :-) plywane, rower, bieg :-)

Za stary już chyba jestem, żeby się zabierać od zera za takie rzeczy, ale też od jakiegoś czasu strasznie mnie męczy temat triathlonu :D Jeśli już to najwyżej takie coś jak wersja sprint w Ełku (http://elktriathlon.com/)

Vlodarsky - Sob 11 Maj, 2013

O!! dobre !! To i ja bym spróbował właśnie taki.
Bo ja myślałem o czymś na za rok lub dwa... jakiś taki ten duży triathlon ale zwyczajnie nie wiem czy mi zdrowie na coś takiego pozwoli http://www.ironman.com
No i też od razu pełny - mam wrażenie, że jak bym spróbował połowy to w życiu bym się nie podjął całego :) Ale to tylko takie tam luźne pomysły i pewnie nic z tego nie będzie bo nie jestem żadnym sportowcem tylko niedzielnym biegaczem.

bizon - Sob 11 Maj, 2013

Sama nazwa tego ironmana brzmi groźnie :D . Musiałbym poczytać jakie dystanse tam są, ale zdecydowanie nie sądzę :D . No i ja też raczej to widzę w kategoriach 2 lat przygotowań, o ile oczywiście wystarczy czasu i samozaparcia :) . Na razie to nie mam odpowiedniego roweru bo freeridówka to nie bardzo się nadaje, a na basenie nie byłem ze 3 lata :) .
Anonymous - Sob 11 Maj, 2013

bizon napisał/a:
Musiałbym poczytać jakie dystanse tam są, ale zdecydowanie nie sądzę

Consisting of a 2.4-mile swim, 112-mile bike and 26.2-mile run, IRONMAN events take place on the most scenic and challenging landscapes around the world.

:]

M - Sob 11 Maj, 2013

Ja zdecydowanie wolę pójść do kina na iron mana

3,7 km pływanie + 180km na rowerze + 42km biegu

limit 17 godzin - samo dobiegnięcie w limicie jest mega osiągnięciem

Janusz - Sob 11 Maj, 2013

ja ledwo przepływam długość basenu :rotfl:
anjas - Sob 11 Maj, 2013

Kilka la temu pojechałem z kumplami ze studiów na długi weekend ma Mazurach. Cioty nie chciały pić, więc narabalem sie sam i wkurwiony poszedłem poplywac. Zrobiłem 2 długości jeziora, wróciłem do bazy i okazało sie, ze ciecie, z którymi pojechałem grają w szachy. Wkurwiony wziąłem rower i postanowiłem wracać do domu. W okolicach Modlina zlapalem gumę, więc wyrzucilem rower do rowu i pobieglem dalej do domu.
Chyba zrobiłem iron mana. ;)

M - Sob 11 Maj, 2013

To jest nieprawdopodobne żeby Anjas napisał coś takiego :lol2:
bizon - Sob 11 Maj, 2013

Vlodarsky napisał/a:
3,7 km pływanie + 180km na rowerze + 42km biegu

limit 17 godzin - samo dobiegnięcie w limicie jest mega osiągnięciem

Także tego... Będę ci kibicował :D .

Ja dziś zaliczyłem swój pierwszy oficjalny start biegowy, choć to żadna impreza w sumie a jedynie bieganie z pomiarem czasu. Ale i tak się jaram :)
5km, 72 miejsce z czasem 28.11 wg oficjalnego pomiaru http://www.parkrun.pl/lod...runSeqNumber=46 w deszczu i błocie :)
Jest co poprawiać :)

Super bizon ! Ja jeszcze chwilę poleżę i idę biegać, a po tymna basenik.
Michał - Nie 12 Maj, 2013

anjas napisał/a:
Kilka la temu pojechałem z kumplami ze studiów na długi weekend ma Mazurach. Cioty nie chciały pić, więc narabalem sie sam i wkurwiony poszedłem poplywac. Zrobiłem 2 długości jeziora, wróciłem do bazy i okazało sie, ze ciecie, z którymi pojechałem grają w szachy. Wkurwiony wziąłem rower i postanowiłem wracać do domu. W okolicach Modlina zlapalem gumę, więc wyrzucilem rower do rowu i pobieglem dalej do domu.
Chyba zrobiłem iron mana. ;)

:rotfl: popłakałem sie :D

Vlodarsky - Nie 12 Maj, 2013

Z każdego celu można kpić nie robiąc nic samemu :) wtedy jest najśmieszniej :>
anjas - Nie 12 Maj, 2013

Vlodarsky napisał/a:
Z każdego celu można kpić nie robiąc nic samemu wtedy jest najśmieszniej

naprawdę tak odebrałeś mojego posta?