zawsze marudziłeś na stulejkę u innych, a u mnie byłeś zachwycony
kamil napisał/a:
atak śmiechu miała moja stara jak zobaczyła Twojego
kamil napisał/a:
sięgam po penis hahahahhahaha
spoko Kamil , do takich swawolnych żydów jak ty nic nie mam Ryba - Pon 20 Cze, 2011 oho
Jakarti - Pon 20 Cze, 2011 heheh od 3 dni swiat tym zyje Ryba - Pon 20 Cze, 2011 Przez weekendy rzadko jestem na forum Janusz - Pon 20 Cze, 2011 ale fakt faktem barwa głosu " miota nim jak szatan" jest po prostu mistrzowska zastanawiam sie czy nie zrobic sobie z tego dźwięku sms'a Mucha - Pon 20 Cze, 2011 biedny Musk... zepsul BMW...Janusz - Pon 20 Cze, 2011
Mucha napisał/a:
biedny Musk... zepsul BMW...
fakt, przykro sie robi jak sie widzi jak taki fajny driftowóz zostaje tak nieładnie zdewastowany w tak głupiej sytuacji ale w sumie to tragedii pewnie nie ma... zapewne nic w niej poza buda nie ucierpiało, a ona to tam chyba najtańsza akurat była przygryzie trochę parapet odpusci trochę imprez kupi zdrowa budę, i poprzekłada wszystko zefir - Pon 20 Cze, 2011 auto juz jest prawie skompletowane , na kolejna eliminacje bedzie gotowe Mucha - Pon 20 Cze, 2011 mozna sie bylo domyslic ze Muska to raczej nie zaboli Ryba - Pon 20 Cze, 2011 wtf ?
inaczej wyobrażałbym sobie finał tego
SPALONE POMARAŃCZE
NBL - Pon 20 Cze, 2011 WOOT ? nie kumam co ona zrobiła...PGmaster - Pon 20 Cze, 2011 W 2 sek slychac strzalNiemy - Pon 20 Cze, 2011 źle stanęła i zrobił jej się przeprost lewej nogi, bardzo niebezpieczna sytuacja dla kolanaanjas - Pon 20 Cze, 2011