Ogłoszenia komercyjne - Fast-Wheels.pl - wymiana i sprzedaż opon Wawka
rasta - Czw 05 Kwi, 2012 I tak nic nie pobije opon Daewoo - 225/40/18 po 270 pln szt. kaziu1985pn - Czw 05 Kwi, 2012 GeKo, Ty się nie czepiaj nankangów jak dotąd spisują się Bonczek - Pią 06 Kwi, 2012 Mam nankangi zimowe z 2010 roku - niestety się rozkleiły - aż zrobię zdjęcie bo się trochę przestraszyłem PiTT - Pią 06 Kwi, 2012 chińskie felgi nie są złe jak są nowe
kilka większych dziur i wtedy można stwierdzić czy są dobre czy nie
niestety większość z nich nadaje się do prostowania
ale cenowo wychodzą super, zawsze można sobie nową kupić M - Pią 06 Kwi, 2012 Powinni je robić razem z oponami, wymieniasz opony i felgi od razu.rasta - Sob 07 Kwi, 2012 Zastanawiam się kiedy znajdujemy czas na flokowanie
Nowy towarzysz niedoli
17" z Morsa vs 17" z Land Cruiser
no name - Sob 07 Kwi, 2012 Fajna podusia Barejka - Nie 08 Kwi, 2012 rasta, wiesz moze podobno jakas opona o biezniku podobnym do parady 18 cali kosztuje 270zl? Co to za chinczyk? kamil - Nie 08 Kwi, 2012 Rasta teraz specjalistą od Chińczyków Bart - Nie 08 Kwi, 2012
Barejka napisał/a:
rasta, wiesz moze podobno jakas opona o biezniku podobnym do parady 18 cali kosztuje 270zl? Co to za chinczyk?
do parady podobne są Regale Racer, to tania marka zdaje się Dunlopa, a produkowane są w RPA.rasta - Nie 08 Kwi, 2012
Barejka napisał/a:
rasta, wiesz moze podobno jakas opona o biezniku podobnym do parady 18 cali kosztuje 270zl? Co to za chinczyk?
Taki sam jak każdy inny, to że się nim podniecają na SR.pl bo jakiś baran kupił do 600 konnej Leona i uważa go za semi-slicka nie oznacza że jest dobra.PiTT - Nie 08 Kwi, 2012 Raściu, sorki że nie wpadłem na zmianę kółek do Ciebie, ale ostatni czas miałem urwanie jajec w robocie, więc gumy zmieniałem koło 22
zakładam że do tak późna nie pracujesz, więc nawet Ci głowy nie zawracałem
ostatecznie nie zdecydowałem się na Interstate mimo rekomendacji z Twojej strony
tak jak pisałem, miałem 2 praktycznie nowe oponki GY F1 asymmetric 2 po 7.5mm każda, więc najsensowniejsze było dokupienie 2 takich nowych i mam komplecik
guma jak guma, nawet trzyma
przy walcu 245 i tak będzie szumiała... chociaż po zimówkach to jest cisza rasta - Nie 08 Kwi, 2012 Luzz, ale jak kupowałeś nowe to szkoda że nie u mnie PiTT - Nie 08 Kwi, 2012
rasta napisał/a:
Luzz, ale jak kupowałeś nowe to szkoda że nie u mnie
znalazłem w baaardzo dobrej cenie
2 szt. im zalegały na stanie
podesłałeś mi info ile by kosztowały u Ciebie, ale tutaj była lepsza cena
jakby kosztowały tyle samo to pewnie że bym brał u Ciebie rasta - Pon 09 Kwi, 2012 To było napisać za ile masz, a może bym zrobił jeszcze lepszą - to tak na przyszłość