Bart - Wto 27 Gru, 2011 na bogato!kubas - Wto 27 Gru, 2011 Tymczasem w Bytomiu
A nie to jednak było dawno temu GeKo - Wto 27 Gru, 2011 To nie Bytom tylko Łagisza kubas - Wto 27 Gru, 2011
GeKo napisał/a:
To nie Bytom tylko Łagisza
Kominy są tylko w bytomiu!M - Wto 27 Gru, 2011 Ładne tablice Bart - Wto 27 Gru, 2011 Kubas, tych kominów nawet nie widać z Bytomia, nawet przy dobrej pogodzie
Zdjęcie klimaciarskie, trochę już sentymentalne.
Od lewej - Strick (wtedy starszy niż dziś), Piter"chamstwo nie przejdzie"106, sprzedane saxo Michooola, no i jeden z przystojniejszych olkuszan po prawej Gaydek - Wto 27 Gru, 2011
Bart napisał/a:
Kubas, tych kominów nawet nie widać z Bytomia, nawet przy dobrej pogodzie
kubas widzi przyszłość, ja bym z nim nie dyskutowałBart - Wto 27 Gru, 2011 przepraszam, jeśli Kubas mówi, że to Bytom to musi być Bytom i basta!Gaydek - Wto 27 Gru, 2011 też tak sądzę, Bytom i rasta!michool_vt - Śro 28 Gru, 2011
Bart napisał/a:
no i jeden z przystojniejszych olkuszan po prawej
teraz jestem szczuplejszy i moge wypic wiecej
ehhh saxo paliło olej, ale to byly czasy, ehhhAnonymous - Śro 28 Gru, 2011
kubas napisał/a:
GeKo napisał/a:
To nie Bytom tylko Łagisza
Kominy są tylko w bytomiu!
Nie chciałbym podważać autorytetu ale to są (w wiekszosci) chłodnie kominowe a nie kominymi - Śro 28 Gru, 2011 kubas - Śro 28 Gru, 2011 Anonymous - Śro 28 Gru, 2011 no co,no co??chociaż raz chciałem przyekspercić...kubas - Śro 28 Gru, 2011
Bart napisał/a:
Zdjęcie klimaciarskie, trochę już sentymentalne.
O to chodziło geje! A że temat o Bytomiu reprezentuje całe południe hh.org to idealnie tutaj się nadawała fotka i rasta!