To porozmawiamy później odnośnie sąsiadujących miejsc serwisowyxh
No to jakos przeoczyłem, nie był to jakis unik bo nie ma w nim sensu
Na razie czekam zeby samochod byl gotowy Bad-i - Czw 21 Kwi, 2011 No dobra, to kto od nas zgłoszony na Mazowiecki?M - Czw 21 Kwi, 2011 Ja wstępnie zarezerwowałemMick - Czw 21 Kwi, 2011 Ja jeszcze chwilkę i się zgłaszam, czekam na przelew Bad-i - Czw 21 Kwi, 2011
Mick napisał/a:
Ja jeszcze chwilkę i się zgłaszam, czekam na przelew
he he cos czuje ze w tym Teamie bedzie maks atack
p.s. swoją drogą dobry pomysł z tym "Mick" na zawieszce dla Angeli 106 - Czw 21 Kwi, 2011 na stronie rajdu pojawily sie onboardy
http://rajdmazowiecki.pl/trasa.html
w pracy nie mam y2b i nie widze jak to wyglada Bad-i - Czw 21 Kwi, 2011
wyglada bardzo ciekawie, dosc szybko ale chyba tez mocno dziurawo. Odcinki troche podobne do Zamkowego (tylko bez wzniesien).
Przejazd przez stary PGR po płytach mistrz
najbardziej mnie zastanawia skad sie koorwa wziely slady upalania na trasie rajdu Mick - Czw 21 Kwi, 2011
Bad-i napisał/a:
p.s. swoją drogą dobry pomysł z tym "Mick" na zawieszce dla Angeli
może tak być
Karwa, przeproś Agnieszkę, że jej nie poznałem... Wydawało mi się, że znam tą twarz... ale nie patrzyła na mnie jak na kogoś znajomego, wiec nie zaczepiałem..
W dodatku wczoraj były jej imieniny, wiec podwójna wtopa...
A za to Twoja zawieszka ma grawerkę "Bartek" qbus - Czw 21 Kwi, 2011
Bad-i napisał/a:
Mick napisał/a:
Ja jeszcze chwilkę i się zgłaszam, czekam na przelew
Też na to liczę się zastanawiam nad oglądarą nawet GeKo - Czw 21 Kwi, 2011 Dobra to kto z kim jedzie? Bad-i - Czw 21 Kwi, 2011 qbus - koniecznie przyjedz, bedzie dobre after party Bad-i - Czw 21 Kwi, 2011 Mick w tych czasach nic sie nie da ukryć
GeKo napisał/a:
Dobra to kto z kim jedzie?
Ja lece ze Szczepanem106 - Czw 21 Kwi, 2011 ja byc moze pojade mocnym autem w klasie A7.... ponad 200KM, szpera, klowa 6tka,
proflex i plywajace 360mm.Bad-i - Czw 21 Kwi, 2011
106 napisał/a:
ja byc moze pojade mocnym autem w klasie A7.... ponad 200KM, szpera, klowa 6tka,
proflex i plywajace 360mm.
pamiętaj ze wczesniej będziesz musial uciekac po strefie serwisowej Yarko - Czw 21 Kwi, 2011
106 napisał/a:
ja byc moze pojade mocnym autem w klasie A7.... ponad 200KM, szpera, klowa 6tka,
proflex i plywajace 360mm.