To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org

was79 - Pią 08 Cze, 2012

Jarajcie sie bo macie jeszcze czas, aż anjas odpali silnik :lol2:
Anonymous - Sob 09 Cze, 2012

i ja dawno nie śmigałem więc można coś pojechać, ale poza godzinami spotkań piłkarskich :rotfl:

można by na Jagielońską może skoczyć ;)

ciekawie podobno jest również na torze przy Puławska róg Poleczki ;)

Marcel napisał/a:

ciekawie podobno jest również na torze przy Puławska róg Poleczki ;)

Bardzo ciekawie... Jest tak dobra wentylacja se po ostatnich zawodach 1/4 osob trafila do szpitala z zatrciem spalinami :wall:

francuskie pieski ;D
Kenet - Czw 27 Wrz, 2012

Byłem dzisiaj 1.00.98 ale miałem lux wyścig bo byłem 8, gdzie zwycięzca jechał 1.00.16 i cała stawka bardzo równa, więc mimo 15 kartów na torze jechało się komfortowo, ze 3-4 wyprzedania wykonałem.

Może coś pojedziemy w weekend? Niedziela wieczór?

pP - Czw 27 Wrz, 2012

gdzie?
Anonymous - Czw 27 Wrz, 2012

Kenet napisał/a:
Byłem dzisiaj 1.00.98 ale miałem lux wyścig bo byłem 8, gdzie zwycięzca jechał 1.00.16 i cała stawka bardzo równa, więc mimo 15 kartów na torze jechało się komfortowo, ze 3-4 wyprzedania wykonałem.

Może coś pojedziemy w weekend? Niedziela wieczór?

Jechałeś 6,5KM? bo byłem w zeszłym tygodniu i... 9KM zrobiłem 1:03 i aż szef pojechał bo coś było nie tak ;p okazuje się, że na nich mają założone wyczynowe opony których nie sposób dogrzać poniżej 12st temp otoczenia i sam zrobił 1:04.xx wiec był co najmniej wściekły ;) potem 6,5KM zrobiłem 1:02 z wyprzedzaniem i zepsuciem 2 gokartów (w pierwszym po 2 kółkach strzeliła linka hamulca a w drugim po kolejnych 6 kółkach linka gazu :D ). Chyba mnie tam już nie lubią :D

pP napisał/a:
gdzie?

RCW.waw.pl - Modularna

Niedziela wieczór mi pasuje! :]

Kenet - Czw 27 Wrz, 2012

RCW ofkors.

Jechałem tym 6.5 , ale chętnie tym mocniejszym spróbuję na lodzie ;)

Anonymous - Nie 30 Wrz, 2012

Wyniki RCW z dnia dzisiejszego:

Alex: 1:00.47
Trojan: 1:01.11
Kenet: 1:01.27

see Ya next time :)

Kenet - Pon 01 Paź, 2012

Co Wy na to żeby kupić ten największy karnet w parę osób? Mielibyśmy taniej jazdy i większą motywację na regularne spotkania? Chętni?
no name - Pon 08 Paź, 2012

Kenet, do tego co tam na fejsie kombinujecie można się dopiąć ?
Kenet - Sob 24 Lis, 2012

Wczoraj wieczorem byliśmy z Alexem i moimi znajomymi na F1 Karting przy Jagiellońskiej. Miła odmiana od wkradającej się już powoli na RCW monotonii. Mimo, że tor jest krótszy (~571 m vs. 800+ na rcw) to jest bardzo fajnie ułożony i trzeba się nakręcić kierownicą. Gokarty są mocne, bardzo równe, wyregulowane na tip top. Powerslide'y to normalna sprawa, kontry non stop - banan z japy nie schodzi.

Wczoraj byłem tam drugi raz - reszta pierwszy i w pierwszym wyścigu miałem przewagę znajomości toru po wcześniejszych 2óch przejazdach. Za to w drugim szedłem o życie i udało się pojechał ładny czas:

Jakby ktoś reflektował to będziemy tam dziś z kilkoma ziomkami ok. 19 , można się pościgać :]

Kenet - Sob 24 Lis, 2012

Także ten...

Kuba Giermaziak i Patryk Szczerbiński musieli dzisiaj uznać moją wyższość na torze :jupi: :jupi: :jupi:

jaram się xD

Jakarti może potwierdzić mój sukces :pom:

Jakarti - Sob 24 Lis, 2012

+1 :)
btw - mega fajny tor :)

siema - Sob 24 Lis, 2012

Kenet napisał/a:
Także ten...

Kuba Giermaziak i Patryk Szczerbiński musieli dzisiaj uznać moją wyższość na torze :jupi: :jupi: :jupi:

jaram się xD

Co oni tam jeżdżą, na Ułężu byli?

Gratki Kenet :jupi: Angaż masz?