szymlorek - Sob 09 Sty, 2010 No to nie poupalałem
Niestety zjebawszy mi się nawiew i musiałem wracać do domu w zimowej czapce co chwile precierając lufcik w przedniej szybie
Na koniec 2km dosłownie od domu miałem kontrole mandatu nie dostałem ale był czepliwy,
czy to prawda ze dowod rejestracyjny powinien byc zaktualizowany poniewaz jest zmniejszona maxymalna liczba osób ktore moga byc przewozone bo iinaczej mogą go zabrać? (dwa kubły, tylnej kanapy niet) Loko - Sob 09 Sty, 2010
szymlorek napisał/a:
czy to prawda ze dowod rejestracyjny powinien byc zaktualizowany poniewaz jest zmniejszona maxymalna liczba osób ktore moga byc przewozone bo iinaczej mogą go zabrać? (dwa kubły, tylnej kanapy niet)
Jest to mega głupie ale to prawda.Anonymous - Nie 10 Sty, 2010 Pada deszcz , pada deszcz tralalala PiTT - Nie 10 Sty, 2010
ps napisał/a:
wow!! widze, ze ladnie napadalo
i właśnie to mi się podoba
golf na lato a 4x4 na zimę i basta mi - Nie 10 Sty, 2010
ade napisał/a:
sie zgadzam w 100%, jezdzilem gtkiem, sti my08, audi quattro, i wszytkie wyjezdzaja kosmicznie przodem... juz lepiej mi sie jezdzilo haldexami ale i tak gorzej niz rwd:D
yyy... Spytam nieśmiało - próbowaliście jeździć jakimkolwiek awd po śliskim z gazem choć trochę wciśniętym, czy raczej zachowawczo?
Na śliskim rwd jest fajne, jeśli się ma 12 lat i lubi się jazdę bokami z prędkością 25km/h.Tomcat - Nie 10 Sty, 2010
mi napisał/a:
Na śliskim rwd jest fajne, jeśli się ma 12 lat i lubi się jazdę bokami z prędkością 25km/h.
Kłamstwo. RWD jest dla prawdziwych mężczyzn. Zero kompromisów michool_vt - Nie 10 Sty, 2010 dzis, za zakrętem napotkałem taka przeszkodę, dobrze ze nie jechałem z przeciwnego kierunku bo zapewne nie zdążył bym wyhamować
vojt3k - Nie 10 Sty, 2010
michool_vt napisał/a:
dzis, za zakrętem napotkałem taka przeszkodę, dobrze ze nie jechałem z przeciwnego kierunku bo zapewne nie zdążył bym wyhamować
Obrazek
gdzie to taka ładna dróżka ośnieżona ?:D do napinania ?:Dmichool_vt - Nie 10 Sty, 2010
Cytat:
gdzie to taka ładna dróżka ośnieżona ?:D do napinania ?:D
okolice mieściny o nazwie Klucze (koło 60km od krakowa), tam jest tak od 3 tygodni ade - Nie 10 Sty, 2010
mi napisał/a:
ade napisał/a:
sie zgadzam w 100%, jezdzilem gtkiem, sti my08, audi quattro, i wszytkie wyjezdzaja kosmicznie przodem... juz lepiej mi sie jezdzilo haldexami ale i tak gorzej niz rwd:D
yyy... Spytam nieśmiało - próbowaliście jeździć jakimkolwiek awd po śliskim z gazem choć trochę wciśniętym, czy raczej zachowawczo?
Na śliskim rwd jest fajne, jeśli się ma 12 lat i lubi się jazdę bokami z prędkością 25km/h.
troche wciskalem, ale tak zeby sie nie przestraszyc:D:P przerasta mnie ta cudowna technologia 4x4;]
jak cos dzisiaj smigam po nocy tez:d mam nadzieje, ze nie stopnial caly snieg:d
jak ktos by szukal towarzystwa do upalania to 602 67 75 75, poludniowe okolice krakowa:d po 22:]
a jimnyego czy jak to sie nazywa z checia objade fwd, a potem jak mi ktos pozyczy to rwd:]pit - Nie 10 Sty, 2010 Ja dzisiaj też napotkałem przeszkodąe
http://picasaweb.google.p...146315761004930
Sam dojazd na lotnisko (jakieś 70km) był jednym wielkim Oesem, jak już dojechałem to mi się jeździć nie chciało Anonymous - Nie 10 Sty, 2010 Dzisiaj w koncu dorwałem sie do Subaru Outbacka ojca,jak dla mnie bosko,wielki kombiak z dyszlem po maską a czułem sie jak w jakims wurcu .nie wiem jak w tym jest rozwiązany napęd,szperunku napewno nie ma,ale jezdzi sie fantastycznie po sniegu.zapyerdala bokami az miło.rycia przodem nie zauważyłem,charakterystyka bliższa rwd niz fwd,niestety esp nie da sie całkowicie wyłączyc,i troche sie wtrąca choc mało natrętnie
Wielki szacun dla tych ktorzy po sniegu nadązaja w ośkach za 4x4!!!!Tomcat - Nie 10 Sty, 2010
ade napisał/a:
mi napisał/a:
ade napisał/a:
troche wciskalem, ale tak zeby sie nie przestraszyc:D:P przerasta mnie ta cudowna technologia 4x4;]
jak cos dzisiaj smigam po nocy tez:d mam nadzieje, ze nie stopnial caly snieg:d
jak ktos by szukal towarzystwa do upalania to 602 67 75 75, poludniowe okolice krakowa:d po 22:]
a jimnyego czy jak to sie nazywa z checia objade fwd, a potem jak mi ktos pozyczy to rwd:]
My dzisiaj latamy Ścierrą, o której zaczynasz ?Walle - Pon 11 Sty, 2010 przy tych warunkach jazda rwd jest bardzo fajna o ile nie ma oblodzonych podjazdów
Wyjechałem w piatek nocą przewietrzyć cylindry i naoliwić zawory - zrobiłem kilkanaście km i do jazdy bokiem nie musiałem przekraczać 2200 obr/min i 50km/h - nie mam 12 lat i lubię niezbyt szybką bezpieczną jazdę bokami po śniegu
W sobotę i niedzielę nie wyjechałem - dziś mam na parkingu śniegu do 3/4 koła.... Chętni na odsnieżanie? kubas - Pon 11 Sty, 2010 pitt, morton kurcze dajecie rade jeszcze ? bo ja to powiem szczerze ze przy mojej "glebie" mam problemy hehe cały czas tre podwoziem... A upalanie przy takiej ilości śniegu jest trudniejsze na takiej glebie kurcze