To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moto nowości, plotki, ploteczki

kamil - Pon 15 Paź, 2012

Żydomasoni tam mieszkają
Anonymous - Pon 15 Paź, 2012

Żydy to w warszawie som !!!!!
no name - Pon 15 Paź, 2012

Gdzie karwasz ?

:]

Anonymous - Pon 15 Paź, 2012

Wszendzie !!!! :rotfl:
Jakarti - Pon 15 Paź, 2012

Marek23 napisał/a:
Pojechałeś raz do Włoch i już wszystko wiesz :wall:

hahahah :rotfl: :rotfl: :rotfl:
-> cześć Marek :D
nie nie wiem wszystkiego ale nie wiem czemu Twoje zdanie jest wazniejsze/lepsze niz moje :)

przejechałem 1500km w 7 dni i na tej podstawie mówie, że są to o niebo lepsi kierowcy od Polaków. byłem w Mediolanie, Florencji, Bergamo itd.. więc nie jest to "krzyżówka w Rybniku" (mała kąśliwość ;) )
na tej podstawie mówię, że wole jeździć tam niż w Warszawie/Polsce.

Marek23 napisał/a:
Jedziesz wolno, problem, wyprzedzasz, bo jedziesz szybciej, jeszcze większy problem i spinka. Oczywiście mówię o południu. Na północy w Tyrolu to nie włosi mieszkają.

nie zauwazyłem bo przewaznie jechałem szybciej :) ) za to zauwazylem fajny zwyczaj, ze jadąc w nocy gdy jedzie sie prawym pasem a ktos leci szybciej i jedzie lewym to mruga zebys wiedział, ze nakurfia i nie zmieniał pasa w tym czasie. oczywiscie jesli ktos jedzie lewym i zamula to mrugaja permanentnie. byłem w Toskanii więc są to Włochy środkowe. Na południe bałem się jechać bo tam byłeś Ty :)

Na autostradach pod miastem, gdzie są 3-4 pasy wszystkie pasy są najczesciej pełne ale im blizej prawej tym wolniej. Na 2 pasach wszyscy jadą prawą a lewą nie spotykałem raczej aut jadących mniej niz ok 130 czyli max tego co wolno. przy mniejszym ruchu wszyscy po prawej.

wszystko powyzej to moje subiektywne odczucia. za niezgodność z Waszymi doświadczeniami nie odpowiadam :D :D

pzdr!! :)

Marek23 - Pon 15 Paź, 2012

Jakarti napisał/a:
hahahah :rotfl: :rotfl: :rotfl:
-> cześć Marek :D
nie nie wiem wszystkiego ale nie wiem czemu Twoje zdanie jest wazniejsze/lepsze niz moje :)

ale ja nigdzie nie napisałem,że moje zdanie jest ważniejsze, po prostu jest inne.
Jakarti napisał/a:
za to zauwazylem fajny zwyczaj, ze jadąc w nocy gdy jedzie sie prawym pasem a ktos leci szybciej i jedzie lewym to mruga zebys wiedział, ze nakurfia i nie zmieniał pasa w tym czasie.

Wow, na serio super zwyczaj.
Cytat:
nie zauwazyłem bo przewaznie jechałem szybciej :) )

Jakarti napisał/a:
co do Lanci to we Włoszech przejechałem ok 1500km nową Lancią Ypsilon
:lol2:
Ale dziękuję,że mi tak ładnie odpisałeś, nawet kąśliwość była cięta jak na kogoś kto w realu ma problemy z wysławianiem :)

PiTT - Pon 15 Paź, 2012

hehehehe, prawie jak emeryt
https://dl.dropbox.com/u/60551708/audio.amr
:rotfl:

mi - Pon 15 Paź, 2012

Marek23 napisał/a:
Ale dziękuję,że mi tak ładnie odpisałeś, nawet kąśliwość była cięta jak na kogoś kto w realu ma problemy z wysławianiem :)

:wall:

Marek23 napisał/a:
ale ja nigdzie nie napisałem,że moje zdanie jest ważniejsze, po prostu jest inne.

hmm.. zdaje się, że poniższa wypowiedz o tym wyraźnie mowi:

Marek23 napisał/a:

nie wynika z tego raczej, ze Twoje doświadczenie jest inne tylko, że moje jest niesłuszne bo Ty byłes tam tyle razy i wiesz lepiej :)

Marek23 napisał/a:

proszę. nie rozumiem tylko o co chodzi Ci z tym wysławianiem bo nigdy mi tego w realu nie powiedziałeś.. raczej uśmieszki i miła gadka ale może po prostu jesteś obłudny :)

Cytat:

Marek23 napisał/a:

hmm.. zdaje się, że poniższa wypowiedz o tym wyraźnie mowi:

Marek23 napisał/a:

nie wynika z tego raczej, ze Twoje doświadczenie jest inne tylko, że moje jest niesłuszne bo Ty byłes tam tyle razy i wiesz lepiej :)

Pisanie,że ktoś jest chyba idiotą jeśli twierdzi,że we włoszech źle jeżdżą za mądre nie jest. Poczułem się wywołany do tablicy, bo dokładnie tak uważam.
Jakarti napisał/a:
proszę. nie rozumiem tylko o co chodzi Ci z tym wysławianiem bo nigdy mi tego w realu nie powiedziałeś.. raczej uśmieszki i miła gadka ale może po prostu jesteś obłudny :)

Potraktuj to jako małą kąśliwość

Bart - Pon 15 Paź, 2012

Marek, często śnią Ci się pożary?

Marek23 napisał/a:

Pisanie,że ktoś jest chyba idiotą jeśli twierdzi,że we włoszech źle jeżdżą za mądre nie jest. Poczułem się wywołany do tablicy, bo dokładnie tak uważam.

okej,
wybacz jeśli się tak poczułeś. nie mialem zamiaru nikogo obrażać. chodziło mi raczej o skalę tego ponieważ kazdy z kim gadałem mowił wlasnie, ze Wlosi jezdza zle. moje zdanie jest takie, ze jezdza duzo lepiej od nas dlatego nie rozumiem jak mozna powiedziec, ze oni to zli kierowcy..

Marek23 napisał/a:
Potraktuj to jako małą kąśliwość

niestety nadal nie widzę związku. o ile Ty w Rybniku mieszkasz i jest to neiduże miasto to nadal nie rozumiem do czego miała ta kąśliwość nawiązywać :)

Śni mi się wolność słowa i Lancia w garażu
Jakarti napisał/a:

okej,
wybacz jeśli się tak poczułeś. nie mialem zamiaru nikogo obrażać. chodziło mi raczej o skalę tego ponieważ kazdy z kim gadałem mowił wlasnie, ze Wlosi jezdza zle. moje zdanie jest takie, ze jezdza duzo lepiej od nas dlatego nie rozumiem jak mozna powiedziec, ze oni to zli kierowcy..

Skoro ileś osób twierdzi inaczej tzn,ze cos w tym jest.
Jakarti napisał/a:
niestety nadal nie widzę związku. o ile Ty w Rybniku mieszkasz to nadal nie rozumiem do czego miała ta kąśliwość nawiązywać :)

Słuchaj, wszystiego i niczego, nie ma sensu tego rozwijać.

ciekawe, ze jak sie koncza argumenty to zaczyna sie wolnosc slowa. a lancia jak lancia. uprzedzam - moim zdaniem - fajne auto i tyle.

Jaka, po prostu nie chce byc az tak niemily, wiec podaruj sobie gadki o braku argumentów.
Pisząc,że ta Lancia jest fajna, dałeś mi do zrozumienia,że całkowicie inaczej odbieramy świat...w tym układzie,moze serio w tych włoszech jezdza fajnie