Cartoon - Czw 17 Kwi, 2014 Nawet wiedząc o tym CV zdziwiłbym się jak by przyszedł mail z zaproszeniem na rozmowę Jakarti - Czw 17 Kwi, 2014 mimo wszystko jest o niebo lepiej.
Czesiu.
wpisz w google wzory CV.
przeczytaj ze 20 wersji i wybierz cos co przyciagnie Twoją uwagę.
czemu chcesz zrobic na sile cos inaczej? nie aplikujesz do jakiejs zjebanej agencji kreatywnej ani do fundacji "dac z siebie wszystko za wszelka cene"
cv to jest oficjalny dokument, ktory musi byc czytelny i ma odpowiadac na podstawowe pytania:
- co potrafisz
- jakie masz doswiadczenia
- do jakich prac mozesz byc przydatny
nie traktuj tego jako konkursu pieknosci. bedziesz aplikowal do miejsc gdzie sa biura / administracja a nie do biura googla gdzie pierdola cv i oczekuja myslenia i kreatywnosci.Michał - Czw 17 Kwi, 2014 łap czesiu
http://profeo.pl/cv?utm_s...aign=kreator_cvAnonymous - Czw 17 Kwi, 2014 Michałku jak chciałeś moje zdjęcie wystarczyło napisać na PW a za szablony dziękuje Michał - Czw 17 Kwi, 2014 proszę bardzo
jak polecisz z kreatorka na stronie to ci ładnie wszystko poustawia itd itp i będzie to wyglądało tak jak trzebaAnonymous - Czw 17 Kwi, 2014 Zrobiłem. I jak myślicie , które lepsze ?
moim zdaniem drugie jest git. wiecej literowek nie znalezlem bo tylko rzucilem okiem.
jesli nie potrafisz zmniejszyć fotki to poweidz jakie tam masz programy na kompie (ms office masz?)
i wtedy w googielka wrzuc pytanie: jak zmniejszyc obraz w (tutaj nazwa programu)Jakarti - Czw 17 Kwi, 2014 i jeszcze jedno
KURSY I SZKOLENIA
2013.05 - NetAkademia:
Komunikacja w biznesie
Obsługa klienta
Techniki negocjacji
Techniki sprzedaży
trzeba zachowac tylko akapitJanusz - Czw 17 Kwi, 2014 wam sie naprawdę nudzi...faldzip - Czw 17 Kwi, 2014 ja korzystam z europassa: http://europass.cedefop.europa.eu/pl/homeBart - Czw 17 Kwi, 2014 Barejka - Czw 17 Kwi, 2014
Anonymous - Czw 17 Kwi, 2014 Ryba - Pią 18 Kwi, 2014 Czesio jeszcze nie wie, jak dużym błędem było wrzucenie swojego zdjęcia do sieci Anonymous - Pią 18 Kwi, 2014 A ja to wszystko pierdole,po powrocie do ojczyzny zaczynam szukac pracy w kraju,dośc mam tej tułaczki po świecie.Nawet sie kurwa moge złamać i chodzic do roboty w koszuli (sam nie wierze ze to pisze)