Trochę pierdzielicie bo nie po to się jedzie na Poznań.
To tak gdyby na nurburgring by postawili pachołki i zacieśnienia.
yyy? ale czy doczytałeś o czym pisaliśmy? o majowym TD gdzie robiliśmy slalom i pojedyncze zakręty.no name - Nie 07 Paź, 2012
roj napisał/a:
yyy? ale czy doczytałeś o czym pisaliśmy?
Doczytałem, już wcześniej sporo było o tym pisane jaka dupa z tego wyszła.
Jednak chyba nie można porównywać tych dwóch imprez.koma600 - Nie 07 Paź, 2012 No kicha dobrze że pum cały pechowy sezon.roj - Nie 07 Paź, 2012
no name napisał/a:
roj napisał/a:
yyy? ale czy doczytałeś o czym pisaliśmy?
Doczytałem, już wcześniej sporo było o tym pisane jaka dupa z tego wyszła.
Jednak chyba nie można porównywać tych dwóch imprez.
no i nikt ich nie porównuje Gaydek - Nie 07 Paź, 2012 O karwa, grubo.
Czekam na relację Puma .kubas - Nie 07 Paź, 2012 Wyjście na prostą startową podobno za grubo, tył złapał trawę postawiło bokiem no i rolka... 5-6 razy...no name - Nie 07 Paź, 2012
roj napisał/a:
no i nikt ich nie porównuje
Tia.Kamill - Nie 07 Paź, 2012
kubas napisał/a:
rolka... 5-6 razy...
damn, bardzo gruboPiTT - Nie 07 Paź, 2012 zdemolowany całkiem konkretnie
dobrze że Pum całyfilomatic - Nie 07 Paź, 2012 wrzuciłem w "o wszystkim i o niczym", wrzucę jeszcze tutaj...
Widziałem całość od A - Z z tarasu + serce w gardle... Tutaj zdjęcie sekundę po rolce
filomatic - Nie 07 Paź, 2012 generalnie dupa uciekła w zakręcie, zanim auto złapało trakcę było już na trawie i wyjebało pod kątem w bandę (widać wgniecenie w bandzie). Banda wybiła - w powietrzu poszła rolka a potem po ziemi kilka kolejnych rolek i lądowanie na dachu. Straszna kaszanaMichał - Nie 07 Paź, 2012 powiem szczerze ze chyba musiało sie w końcu to zdarzyć .
Całe szczęście w tym nieszczęściu to to że Pum jest cały ( przynamniej tak piszecie )
Teraz nasi główni upalatorzy powinni montować klatky.Shymek - Nie 07 Paź, 2012 Zdrowie najważniejsze! Auto to tylko przedmiot...
Powoli sobie buduję auto na przyszły sezon i teraz te zdjęcia dały mi mocno do myślenia. Może jednak zostanę tylko przy gokartach....PieQt - Nie 07 Paź, 2012 dobrze, że Pum cały
dlatego nie będę upalatorem w moim codziennym aucie ...michool_vt - Nie 07 Paź, 2012 grubo