To ja mam równie dobry i nowy:
przychodzi baba do lekarza...
A lekarz tez baba!!!
Rewela, co?Mucha - Pią 17 Cze, 2011 Habba babba?
MEGA WIN!Anonymous - Pią 17 Cze, 2011 http://www.youtube.com/wa...feature=relatedNBL - Sob 18 Cze, 2011 habba babbaa! rox kur... nie moge z tego do teraz anjas - Sob 18 Cze, 2011 A ja oczywiście nie rozumiem. To chyba naprawdę konflikt pokoleń Janusz - Sob 18 Cze, 2011
Cytat:
A ja oczywiście nie rozumiem.
+1 widziałem ten filmik z dobrze ponad rok temu... wtedy był marny, i teraz dalej nie ogarniam...kamil - Nie 19 Cze, 2011 diler01, Wiesz...ja jestem Żydem i pomimo wielkiego dystansu, to te dowcipy są po prostu chu.jowe.
Nie pisz tak więcej bo pojadę Ciebie o antysemityzm PiTT - Nie 19 Cze, 2011
kamil napisał/a:
diler01, Wiesz...ja jestem Żydem i pomimo wielkiego dystansu, to te dowcipy są po prostu chu.jowe.
Nie pisz tak więcej bo pojadę Ciebie o antysemityzm
to że jesteś obrzezany nie oznacza automatycznie że jesteś żydem... czarnuchu jeden Anonymous - Nie 19 Cze, 2011 kamil - Nie 19 Cze, 2011 zawsze marudziłeś na stulejkę u innych, a u mnie byłeś zachwycony PiTT - Nie 19 Cze, 2011
kamil napisał/a:
zawsze marudziłeś na stulejkę u innych, a u mnie byłeś zachwycony
nie myl zachwytu z panicznym atakiem śmiechu kamil - Nie 19 Cze, 2011 atak śmiechu miała moja stara jak zobaczyła Twojego PiTT - Nie 19 Cze, 2011
kamil napisał/a:
atak śmiechu miała moja stara jak zobaczyła Twojego
prosisz się aby napisać coś strasznego... a chooj tam
w porównaniu do konia to mam nieco mniejszego... fakt kamil - Nie 19 Cze, 2011 sięgam po penis hahahahhahaha