To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org

olek - Nie 15 Sty, 2012

komu pasuje jutrzejszy dzien?
Mrozu - Nie 15 Sty, 2012

jaka godzina i gdzie?
olek - Pon 16 Sty, 2012

myslalem nad nowym torem pole-position na ursynowie, wszedzie indziej bylem, juz jako-takie zdanie na temat mam wyrobione. 15-17, jesli uda mi sie wczesniej wyrwac.

edit: skonczylo sie upalaniem na bemowie przez 3h. :]

Kenet - Czw 02 Lut, 2012

Polecam wybrać się na RCW w te mrozy. Opony nic nie klejo, lata się bokami jak po lodzie, wyjście na prostą start meta tak stawia bokiem, że spokojnie można na kontrze lecieć przez linię pomiaru czasu ;D
Kamill - Czw 02 Lut, 2012

Kenet napisał/a:
Polecam wybrać się na RCW w te mrozy. Opony nic nie klejo, lata się bokami jak po lodzie, wyjście na prostą start meta tak stawia bokiem, że spokojnie można na kontrze lecieć przez linię pomiaru czasu ;D

Jak wygląda temp w hali ? Da sie jeździć bez obawy o odmrożenie palcy ?

Kenet - Czw 02 Lut, 2012

Tylko w rękawiczkach.
Kamill - Czw 02 Lut, 2012

Kenet napisał/a:
Tylko w rękawiczkach.

Własnie ostatnio na bemowie przy +2 juz bylo zimno mimo rękawiczek, wiec zastanawiam sie czy jest sens jechac w taki mróz do RCW, bo ze znajomymi z pracy mielismy isć ale nas pogoda powstrzymuje.

Kenet - Czw 02 Lut, 2012

ja jeździłem w bluzie i lekkiej kurtce i nie było problemu, w samej bluzie też by dało radę. Ale w pierwszym przejeździe bez rękawiczek straciłem czucie w palcach przed końcem. Drugi przejazd w pożyczonych rękawiczkach i już bez problemu. Fajnie się można poślizgać, więc polecam.
Kenet - Pią 03 Lut, 2012

Anonymous - Pią 03 Lut, 2012

Kart Arena poleca http://www.youtube.com/wa...101AUAAAAAAABAA :>
olek - Pią 03 Lut, 2012

kenet, fajnie ze caly tor byl dla was, to w jaki dzien tygodnia, o jakiej porze?
marcel, na dzien dzisiejszy zostal pewnie juz tylko podbijajacy lod, nic wiecej.

Kenet - Pią 03 Lut, 2012

olek napisał/a:
kenet, fajnie ze caly tor byl dla was, to w jaki dzien tygodnia, o jakiej porze?

Wczoraj, 20.30. W te mrozy nie ma takie obłożenia jak normalnie, gdy jest ciepło.

M - Pią 08 Cze, 2012

Byłem dzisiaj na kartach na bemowie - jest promocja 20zł = 10minut.
Tor jest bardzo duży i długi - za te pieniądze naprawde warto.
Kto by reflektował w ten weekend małą rywalizację?

Anonymous - Pią 08 Cze, 2012

Ja polecam (z Kenetem sobie ciśniemy) na RCW się przejechać i zarejestrować a potem w rekordach toru sprawdzać jak wypadamy na tle innych :>

www.RCW.waw.pl
www.gokartsystems.pl

Można w najlepszych czasach 9KM gokarta znaleźć zarówno Keneta jak i mnie ;p

siema - Pią 08 Cze, 2012

Ooo, fajny system. Czemu się nie chwalicie, że sami wskrzesiliście ligę :)
Ja bym się chętnie wybrał, ale nie wiem czy uda mi się wyrwać w tym tygodniu.