HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
olek - Nie 15 Sty, 2012 komu pasuje jutrzejszy dzien?Mrozu - Nie 15 Sty, 2012 jaka godzina i gdzie?olek - Pon 16 Sty, 2012 myslalem nad nowym torem pole-position na ursynowie, wszedzie indziej bylem, juz jako-takie zdanie na temat mam wyrobione. 15-17, jesli uda mi sie wczesniej wyrwac.
edit: skonczylo sie upalaniem na bemowie przez 3h. Kenet - Czw 02 Lut, 2012 Polecam wybrać się na RCW w te mrozy. Opony nic nie klejo, lata się bokami jak po lodzie, wyjście na prostą start meta tak stawia bokiem, że spokojnie można na kontrze lecieć przez linię pomiaru czasu Kamill - Czw 02 Lut, 2012
Kenet napisał/a:
Polecam wybrać się na RCW w te mrozy. Opony nic nie klejo, lata się bokami jak po lodzie, wyjście na prostą start meta tak stawia bokiem, że spokojnie można na kontrze lecieć przez linię pomiaru czasu
Jak wygląda temp w hali ? Da sie jeździć bez obawy o odmrożenie palcy ?Kenet - Czw 02 Lut, 2012 Tylko w rękawiczkach.Kamill - Czw 02 Lut, 2012
Kenet napisał/a:
Tylko w rękawiczkach.
Własnie ostatnio na bemowie przy +2 juz bylo zimno mimo rękawiczek, wiec zastanawiam sie czy jest sens jechac w taki mróz do RCW, bo ze znajomymi z pracy mielismy isć ale nas pogoda powstrzymuje.Kenet - Czw 02 Lut, 2012 ja jeździłem w bluzie i lekkiej kurtce i nie było problemu, w samej bluzie też by dało radę. Ale w pierwszym przejeździe bez rękawiczek straciłem czucie w palcach przed końcem. Drugi przejazd w pożyczonych rękawiczkach i już bez problemu. Fajnie się można poślizgać, więc polecam.Kenet - Pią 03 Lut, 2012 Anonymous - Pią 03 Lut, 2012 Kart Arena poleca http://www.youtube.com/wa...101AUAAAAAAABAAolek - Pią 03 Lut, 2012 kenet, fajnie ze caly tor byl dla was, to w jaki dzien tygodnia, o jakiej porze?
marcel, na dzien dzisiejszy zostal pewnie juz tylko podbijajacy lod, nic wiecej.Kenet - Pią 03 Lut, 2012
olek napisał/a:
kenet, fajnie ze caly tor byl dla was, to w jaki dzien tygodnia, o jakiej porze?
Wczoraj, 20.30. W te mrozy nie ma takie obłożenia jak normalnie, gdy jest ciepło.M - Pią 08 Cze, 2012 Byłem dzisiaj na kartach na bemowie - jest promocja 20zł = 10minut.
Tor jest bardzo duży i długi - za te pieniądze naprawde warto.
Kto by reflektował w ten weekend małą rywalizację?Anonymous - Pią 08 Cze, 2012 Ja polecam (z Kenetem sobie ciśniemy) na RCW się przejechać i zarejestrować a potem w rekordach toru sprawdzać jak wypadamy na tle innych
Można w najlepszych czasach 9KM gokarta znaleźć zarówno Keneta jak i mnie siema - Pią 08 Cze, 2012 Ooo, fajny system. Czemu się nie chwalicie, że sami wskrzesiliście ligę
Ja bym się chętnie wybrał, ale nie wiem czy uda mi się wyrwać w tym tygodniu.