Powiem Ci Bad-i, że obydwu zawodników można nie lubić, ale trzeba przyznać, że mają jaja i zawsze walczą do końca
Hamilton zmądrzał jako kierowca, i na pewno jeździ teraz rozważniej niż na początku. Vettel jeszcze powinien się sporo chyba nauczyć, i mieć trochę więcej szacunku dla innych. Ogólnie to robi z siebie wielką gwiazdę, i strasznego kozaka na torze przed którym każdy powinien ustępować miejsca... Spokojnie, w historii F1 było wielu jednokrotnych mistrzów świata których mało kto pamięta teraz
A to czy Kubica miałby przejść do Red Bulla w przyszłym sezonie, to nie wiem czy to gwarantowany sukces. Tutaj wszystkie teamy z sezonu na sezon zmieniają się pozycjami w stawce. W zeszłym roku Brawn GP był nie do pobicia, a w tym sezonie słabiutko. Renault też kiedyś było czołowym zespołem, teraz taki średniak raczej. Jedynie McLaren i Ferrari trzymają prawie zawsze jakiś tam poziom.ŁukaszS3 - Nie 14 Lis, 2010
kubas napisał/a:
Ale plota o tym że pójdzie do Red Bulla za Webbera jakby się stała prawdą to by mnie nie zmartwiła
Bartli napisał/a:
A to czy Kubica miałby przejść do Red Bulla w przyszłym sezonie, to nie wiem czy to gwarantowany sukces. Tutaj wszystkie teamy z sezonu na sezon zmieniają się pozycjami w stawce. W zeszłym roku Brawn GP był nie do pobicia, a w tym sezonie słabiutko. Renault też kiedyś było czołowym zespołem, teraz taki średniak raczej. Jedynie McLaren i Ferrari trzymają prawie zawsze jakiś tam poziom.
Wyręczyłeś mnie z odpowiedzi...jarek-malopolska - Nie 14 Lis, 2010 Lepiej niech nie przechodzi, bo bedzie musiał po skonczonym wyscigu komentować jak Webber w tym roku: "Niezle jak na kierowce nr.2" Gaydek - Pon 15 Lis, 2010 Polecam, http://www.990px.pl/index...-koniec-sezonu/iQ - Pon 15 Lis, 2010 Gaydek, Loko - Pon 15 Lis, 2010 Dobre zdjecia, szkoda ze nie są jeszcze odrobine większe bo już któreś wylądowało by na tapecie. Jaco - Pon 15 Lis, 2010 Fajne fotki swoją drogą to jak patrze na zdjęcie 42 to Szumi miał trochę szczęścia, że nie dostał bolidem po głowie...fydi - Pon 15 Lis, 2010 Anonymous - Pon 15 Lis, 2010 dobreGaydek - Wto 16 Lis, 2010 PGmaster - Wto 16 Lis, 2010 Zajebisty!!Loko - Śro 17 Lis, 2010 No kawał mocnego żylastego mięsa.saxorulez - Śro 17 Lis, 2010 agriiGaydek - Śro 17 Lis, 2010 Brazylia 2010, http://www.formula1.com/video/race_edits.htmlsaxorulez - Śro 17 Lis, 2010 widziałem już wczoraj.. czekam na ostatnie dwa filmiki - Abu Zabi i podsumowanie, będzie mistrz