To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - rower

M - Śro 20 Lip, 2011

Po co?
was79 - Śro 20 Lip, 2011

skojarzyło mi się:
inwetaryzacja w sex-shopie:
-Lusia jeszcze to!
-co?
-chuyów sto

martin.h - Śro 20 Lip, 2011

M napisał/a:
Po co?

Bo uważam ten temat za bezsensowny :]

Myślałem, że jest po to aby wymieniać się doświadczeniami, pomysłami, wspólnie pojeździć itp. Ale widzę, że jak człowiek coś napisze to od razu jest zbesztany, że za dużo pisze, za dużo wie itp.
Lepiej wogóle się nie odzywać, a najlepiej wykasować wszystkie moje posty tutaj zamieszczone i delektować się wspaniałym tematem :]

Anonymous - Śro 20 Lip, 2011

:lol2:
mi - Śro 20 Lip, 2011

martin.h napisał/a:
człowiek coś napisze to od razu jest zbesztany, że za dużo pisze, za dużo wie itp.

z całym szacunkiem - nikt nie beształ Cię za nadmiar wiedzy :lol2:

martin.h - Śro 20 Lip, 2011

Szosówka vs. ostre koło? Jest dylemat ;D

Kamill - Czw 21 Lip, 2011

http://www.groupon.pl/ofe...ntent=SOM_1&nlp
Yarko - Sob 23 Lip, 2011

dzisiaj ponad 40 kilosów pękło, drugi weekend z rzędu robimy z TomsoN'em po ponad 40 kilosów :) trzeba robić forme :) szkoda jedynie, że telefon się zjebau i nie mamy mapki z GPS'a :( tym razem zróżnicowany teren, miasto, trochę lasu :faja:
TomsoN - Sob 23 Lip, 2011

no i średnia powinna wyjść ponad 20km/h ;-) no i miałem dobry powrót, jakieś 8km w 15minut ;-) żeby jutro pogoda była to i będzie mapka ze statystykami :D
Yarko - Nie 24 Lip, 2011

martin.h napisał/a:
Yarko napisał/a:
martin.h, da się kupić jakąś porządną używkę MTB do 500-600 zł ?
mógłbyś coś polecić z allegro np. ?

Yarko, jasne że się da, kiedyś szukałem dla rabarbara, ale mnie olał ;D Rewelacja to nie będzie, ale śmiało da się jeździć. Ile masz wzrostu? Spróbuję coś poszukać wieczorem lub jutro rano.

Ostre koło też jest spoko, ale jeśli się robi jednorazowo dystanse większe niż 10-15 km, nie po płaskim i często się przyspiesza/hamuje to jest to męczące. Chyba, że ma się mega siłę w nogach ;D

Martin,

jednak budżet się zmienił, mogę wydać jakieś max 1300 na MTB, co polecasz ?

EmerytRs2 - Nie 24 Lip, 2011

kup mój :D
Yarko - Nie 24 Lip, 2011

a jakieś konkrety ? co to za rower ?
EmerytRs2 - Nie 24 Lip, 2011

doinwestowany, nie jezdzony w zimie :D

yarek nie lepiej kupic rower na wiosne, albo lepiej szperę :D

martin.h - Nie 24 Lip, 2011

Optymalna byłaby dla ciebie rama 18", ale 17" też powinna dać radę, 19" obawiam się że mogłaby być za duża. W takich przypadkach najlepiej przejść się do sklepu i przymierzyć.

Z nowych rowerów mogę ci polecić to: http://allegro.pl/rower-k...1725822276.html

Używek w tej cenie trochę jest, później poszukam czegoś w okolicach Warszawy.

Michał - Nie 24 Lip, 2011

martin.h napisał/a:
Optymalna byłaby dla ciebie rama 18", ale 17" też powinna dać radę, 19" obawiam się że mogłaby być za duża. W takich przypadkach najlepiej przejść się do sklepu i przymierzyć.

Z nowych rowerów mogę ci polecić to: http://allegro.pl/rower-k...1725822276.html

Używek w tej cenie trochę jest, później poszukam czegoś w okolicach Warszawy.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: