NBL - Wto 17 Maj, 2011 ot co właśnie za taki wygląd , policja teraz będzie karać mandatami ... i karnymi pałami
kierowcę.. a pasażera do lodówy i do lasy wywiozą..
czemu ja słyszałem że b6 jest też do gleby tylko inne tłoczysko ma ?Bart - Wto 17 Maj, 2011 słyszałem, że masz bardzo małe tłoczysko...NBL - Wto 17 Maj, 2011 qrka pytam powaznie, w gacie mi zaglądałeś czy co? gejofil?
Apropo b6 no to w końcu jak to jest, nawet na stronie oficjalnej piszę z grubą rurą
dobrze przenoszą siły poprzeczne, a b6 tez do niskich zawieszeń..Anonymous - Wto 17 Maj, 2011 b6 lepsiejszy niż seria , do sportu
b8 himer mega madafaka do gleby i do sportu , absolutny TOPiQ - Wto 17 Maj, 2011 wejdz na www.bilstein.de, tam masz wszystko ladnie napisaneEmerytRs2 - Wto 17 Maj, 2011
akurart saxo latwo zglebić.
i takie koni strt dałyby rade.
weż coś co spelni twoje wymagania itd. jak obnizasz zawias to kup krótszy amorek.
dlugi nie jest ci potrzebny NBL - Wto 17 Maj, 2011 spręzyny mam -40 belka o ząbek z tyłu na dole jest. Amorki nie wiem jakie,
ale na przedzie nie dość że twardo jak toczka to jeszcze no nie wygodne jakieś takie
i będa sie kończyły w tym roku raczej. więc wole wymienić szybciej, jeżdze ostroznie
uwazam na dziury, zapierdalam na drogach bez dziur, a na dziurawych jadę
mniej niz prędkość emerytalna wynosi,
czyli b6 by mi stykła jesli nie latam po torze, szutrze itp etc ? bo kyb-a tez mnie kusiły
ale kurczę tutaj wiele pozytywnych opini słysze, i co 2 chyba je ma więc spróbuje. iQ - Wto 17 Maj, 2011 b8 do krotkich sprezynNBL - Wto 17 Maj, 2011 ok - dobra dzięki - teraz wszystko jasnekamil - Wto 17 Maj, 2011 B8 ma krótszy skok niż B6 co przy obniżonym zawiasie będzie lepiej pracował i nie będzie dobić.NBL - Wto 17 Maj, 2011 kamil, thx - czyli stanowczo lepiej polować na b8 , dłużej pożyją faldzip - Wto 17 Maj, 2011 a moze kyb ultra sr, jak komus nie zalezy na performęs do upalania?misiek86electro - Wto 17 Maj, 2011 jak jestesmy przy B8 to pytanie ode mnie
Jaką sprezyne polecacie do tego amortyzatora. Założyłem no name na zakretach mnie wynosi i na dziurach strasznie dobija. jednym słowem sporo za miekka....mi - Wto 17 Maj, 2011 Ja kupiłem ostatnio tylne z Harta dedykowane do LPG. Robią robotę! Są sporo sztywniejsze od serii (może dlatego, że seryjna jedna była pęknięta, cholera wie)EmerytRs2 - Wto 17 Maj, 2011 Jeżeli LPG = GAZ