Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Breloki Carbon Hothatch.org itp.
Chloru - Wto 12 Mar, 2013 Mimo tego dalej ważę mniej niż Ty Jakarti - Wto 12 Mar, 2013 zapomnialem o Januszku!
najlepszego! i dla Mamy rowniez!mi - Śro 13 Mar, 2013 brat mi właśnie dzwonił, ponoć od niego już poszło.bizon - Śro 13 Mar, 2013 przyszło, jest bling bling, jaram się, mimo, że jest troche porysowane leon - Śro 13 Mar, 2013 u mnie już dołączone do kart dzięki!siema - Śro 13 Mar, 2013 Mam i ja roj - Śro 13 Mar, 2013 ja jeszcze nie mam.
dawać fotki jak wyglądają poszczególne! Cartoon - Śro 13 Mar, 2013 no dobra, zajrzałem do skrzynki pocztowej... oprócz informacji o rozliczeniu rocznym ze wspólnoty mieszkaniowej (900 do dopłaty....karwa jego mać) znalazłem dwa breloki są zajebiste siema - Śro 13 Mar, 2013 Ja bym tylko Geko na Twoim miejsu jakiegoś szlifa na krawędziach im zrobił, gdybyś chciał to puszczać gdzieś do ludu. A tak generalnie, to bardzo fajny drobiazg.Chloru - Śro 13 Mar, 2013 I uważać z naklejkami bo z tego dla Muzykanta trochę schodzą GeKo - Śro 13 Mar, 2013 siema, W niektórych faktycznie jest możliwe że są minimalnie nie współosiowo.
Jeśli uda się ciąć sklejone elementy tak żeby nie wyrywało krawędzi, to tak bedzie w przyszłości. Na ten moment niestety trzeba ciąć a następnie kleić. Mimo zrobionego bazowania do klejenia czasami ucieknie 0,1mm
Chloru, ?? Muzykant sprawdzał paznokciem czy się trzyma? Mam jeszcze logo citroena to podeśle naklejkę
Tak jak pisałem wcześniej. Najlepszą opcją nadruk farby, ale minimalka 100szt. Natomiast koszt pojedynczego nadruku to jakieś 1,5zł za kolorCartoon - Śro 13 Mar, 2013
zrobione na szybko kalkulatorem Chloru - Czw 14 Mar, 2013 GeKo, nie, mój noszony w kieszeni stracił kawałek "c" w "racing" więc oddam Muzykantowi a sobie wezmę nowy
Generalnie gadżet fajny. Znam tylko teorię kompozytów polimerowych ze studiów ale czy np. next time nie dałoby się nakleić naklejki i dać jeszcze jednej warstwy żywicy?Bart - Czw 14 Mar, 2013 po "aferze koszulkowej" w powietrzu wisi kolejna - breloczkowa