To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Kielce 2013

Dariano - Sob 06 Kwi, 2013

1. Chloru
2. WuRC
3. Bonczek
4. Zefir
5. Siema
6. Kenet
7. qbica
8. Rasta/Pirania
9. Qukie
10. Arssss
11. Barejka
12. Was45
14. anmik
15. kozlovsky
16. alphaOne
17. Pafciu
18. leszq
19. Gawek/Martyna
20. Cartoon
21. Dariano

Kenet - Wto 30 Kwi, 2013

Informacyjnie póki co zawiadamiam, że będzie ok. 10 miejsc na upalaniu 15.08.2013, które organizuje GSi Klub oczywiście na Torze Kielce. Na dniach będą szczegóły i uruchomię listę zaliczkowiczów dla chcących wziąć udział w trackdayu. Koszt 200 zł.
Anonymous - Nie 12 Maj, 2013

;D ic o ?
Jaco - Nie 12 Maj, 2013

ŁukaszS3 napisał/a:
A jak jest jeśli zadeklaruję się że jadę na 3 dni przed? Jest szansa że nie poupalam?

Podepnę się pod pytanie, bo nie jestem w stanie się zdeklarować na tyle przed. ?

Bonczek - Wto 14 Maj, 2013

Jedyny wolny termin to 7 września (sobota) - jak dla mnie to chyba trochę lipnie. Niestety SJS rozdaje karty.
Chloru - Wto 14 Maj, 2013

:/ czyli dupa - we wrzesniu wszystkie weekendy mam wyjęte.... no chyba, że niedziele ;-)
M - Wto 14 Maj, 2013

Chloru napisał/a:
:/ czyli dupa - we wrzesniu wszystkie weekendy mam wyjęte.... no chyba, że niedziele ;-)

Sprzedajesz warzywa na wolumenie? ;D

Anonymous - Wto 14 Maj, 2013

Dobrze ! do września to ja celikę z 3 razy zamienie !

M, jestem poważnym biznesmenem.... na Broniszach :rotfl: :rotfl:
Kamill - Wto 14 Maj, 2013

M napisał/a:
Chloru napisał/a:

W weekend na wolumenie nie ma warzyw :>

M - Wto 14 Maj, 2013

Kamill napisał/a:
M napisał/a:
Chloru napisał/a:

W weekend na wolumenie nie ma warzyw :>

A w sobotę to co jest? :>

Buraki :lol2:
Kenet - Pon 27 Maj, 2013

Achtung! Achtung!

Cytat:
zaczynamy zbierać zaliczki na tor.
Calkowita kwota do zapłaty to około 6k, tak więc przy 30 osobach dawać to będzie 200zł od samochodu

Termin toru - czwartek, 15.08.2013 (dooogi weekend)
Kwota zaliczki - 100zł

Dane do przelewu:

75 2490 0005 0000 4000 4346 4391
Adam Dutkowski
Międzynarodowa 46/48A/186
03-922 Warszawa
Alior Bank

Tytułem: np. Gość, ZALICZKA TOR

Tak jak podejrzewaliśmy, w GSiKlubie nie ma wystarczająco dużo chętnych osób na upalanie podczas zlotu, więc zapraszamy do udziału gości, aby wyszło to rozsądnie finansowo. Dwa lata temu (jak ten czas leci) upalaliśmy cały dzień od 9 do 16ej, najpierw były 2 czy 3 godziny wolnych treningów i później rywalizacja na czas - 1 przejazd zapoznawczy i 3 mierzone na 2 lekko zmienionych względem siebie trasach (łącznie 8 przejazdów). Ja się wyjeździłem, więc trochę tej jazdy było. Wszystko szło sprawnie, w tym roku pewnie będzie tak samo. Na ten moment na pewno jest 10 miejsc, więc jakby ktoś reflektował to najlepiej proszę od razu wpłacać zaliczkę i stworzyć listę w tym temacie - będę sprawy doglądał i pilnował.

Po zmaganiach na torze będzie integracja i świętowanie zwycięzców w ośrodku w Sielpi k. Kielc, więc jakby co to także zapraszam.

Więcej szczegółów technicznych - godzina rozpoczęcia, liczba wolnych miejsc i pogoda będą aktualizowane bliżej daty eventu.

anjas - Pon 27 Maj, 2013

Kenet napisał/a:
Tytułem: np. anjas, ZALICZKA TOR

:*

Ktoś mógłby w sumie zrobić taki tytuł przelewu

Kenet - Pon 27 Maj, 2013

[ y o u ]

;D