dla mnie miszcz to jest cena nowego systemu Mountain Lion 20$ oraz nowych mozliwosci zamiast iluśset złotych za windowza
to fakt, apple rekompensuje ceny sprzętu, ceną oprogramowania- w sumie fajne rozwiązanie, właściwie wykluczające piracenie systemu- bo sie nie opłaca.
dobre tez są ich akcje- ja jakoś rok temu za darmo dostałem liona, bo miesiac przed premierą kupiłem maca, ale jeszcze ze snow leopardem, wystarczyło im wysłać tylko skan paragonu/faktury, nr seryjny sprzętu, tydzień czasu i pach- kod na liona Mucha - Wto 24 Lip, 2012 haha
zefir - Wto 24 Lip, 2012 wiem ze w Polsce płacić za coś legalnie lub mieć coś oryginalnego to bycie frajerem....zefir - Wto 24 Lip, 2012
siema napisał/a:
Nigdy chyba nie zrozumiem tego kultu
wystarczy sobie wyobrazić życie że nie musisz dokładać ramu i nie zmieniać procka z każdym kolejnym systemem czy życie bez niebieskich ekranów M - Wto 24 Lip, 2012 Ubuntu 12 jest za frajer i wcale nie jest gorsze
Platforma STEAM jest już na niego i pojawiają się gry.zefir - Wto 24 Lip, 2012 ja jebe nie wiem co na celu ma to pierdolenie, założyłem sobie temacik, gdzies ktos kto ma problem z programem z zakupem kompa zapytac i pogadac sobie o OsX czy poprostu Mac'ach czy iInnych rzeczach.
chcecie kogoś nawrócić , coś udowadnić?
poyebane to jakies jest,
jest temat o androidzie i jest spoko, i nikt nie pisze ze Symbian jest wyjebany i ze kupowanie telefonow pod Android to szkoda hajsu, bo przeciez na Nokii 3310 tez mozna było sobie yebnąć w węża.
Jest temat o grach , jedni maja Ps3 inni X inni PC i jest spoko.
Żal dupe ściska...siema - Wto 24 Lip, 2012
zefir napisał/a:
Żal dupe ściska...
W sensie, że nam? zefir - Wto 24 Lip, 2012 mi jak czytam wiekszosc postów w tym temacie Yarko - Wto 24 Lip, 2012 czy ja dobrze pamiętam, że obowiązywała tu pewna selekcja ? 206 Gti - Wto 24 Lip, 2012 Kiedy Iphone 5 Panowie ?Yarko - Wto 24 Lip, 2012
206 Gti napisał/a:
Kiedy Iphone 5 Panowie ?
premiera w październiku, w polsce pewnie jakoś w listopadzieM - Wto 24 Lip, 2012 Zefir się wqrwił Mucha - Wto 24 Lip, 2012
zefir napisał/a:
wiem ze w Polsce płacić za coś legalnie lub mieć coś oryginalnego to bycie frajerem....
nie, raczej nie, ale mnie nie stać...
Nie denerwuj się Zefir - Mac jest spoko... siema - Wto 24 Lip, 2012
zefir napisał/a:
mi jak czytam wiekszosc postów w tym temacie
Bo może nie mają loga jabłuszka
Yarko napisał/a:
czy ja dobrze pamiętam, że obowiązywała tu pewna selekcja ?
Wklejajmy swoje PITy za zeszły rok!
A tak na serio. Prawda jest taka, że dorabiacie sobie niezłą ideologię do wszystkiego co związane z Apple A reakcja użytkowników maka na jakąkolwiek krytykę 'ich' systemu potwierdza tezę, iż jest to po prostu nowa religia
Jeśli ktoś ma ochotę na rzetelną dyskusję, to chętnie się w nią wdam, aczkolwiek sama sugestia, że zaślepienie klientów Apple jest dla mnie niezrozumiałe powoduje dziwny wybuch agresji u co niektórych Cartoon - Wto 24 Lip, 2012 siema, ja Maca jeszcze nie kupiłem, ale zrobię to pewnie w przyszłym tygodniu... Możesz spróbować odwieść mnie od tej decyzji - daj mi alternatywę dla http://allegro.pl/apple-i...2495300761.html
Warunki:
- porównywalny ekran
- tak samo dobry design
- minimum porównywalne parametry