Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] prelude do sprzedania
kosmita - Nie 01 Kwi, 2012
Czesio napisał/a:
Porównaj sobie wybór części do Civica a do Preludy . Mówie o sportowych zawieszeniach itp
ale tam póki co nic nie trzeba zmieniać, wsiadać i jeździćAnonymous - Nie 01 Kwi, 2012
kosmita napisał/a:
Czesio napisał/a:
Porównaj sobie wybór części do Civica a do Preludy . Mówie o sportowych zawieszeniach itp
ale tam póki co nic nie trzeba zmieniać, wsiadać i jeździć
Nie wiem czy się zrozumieliśmy , miałem colta (nie mówię teraz o egzemplarzu a modelu) , całkiem szybkie auto lekkie skręcające itd . Ale brak absolutny brak jakichkolwiek części , poli do zawiasu , lepszych zawieszeń , hamulców itd , tych rzeczy , które wkłada się zazwyczaj do aut do upalania. Wydaje mi się ze z akcesoriami do preludy może być tak samo.zefir - Nie 01 Kwi, 2012 to zle Ci sie wydaje Anonymous - Nie 01 Kwi, 2012 Filozof mi się na kacu często włącza , najmądrzejszy jestem itd anjas - Nie 01 Kwi, 2012 Czesiu, do preludy jest bardzo dużo gratow w przystepnych cenach.
Jeśli ktos poważnie podejdzie do upalania to warto kupić skrzynię ze szpera z accorda typer albo z pralki JDM.
Dodatkowo lekka maska i można trochę czasy podciagnac Jacek - Pon 02 Kwi, 2012 Czesław tylko jak już kupisz nie stawiaj do chatą mikan - Pon 02 Kwi, 2012
M napisał/a:
Mogę Ci wystawić grzecznościowe ogłoszenie na ckp - tylko podaj jakiś kontakt preferowany.
podaj proszę mój numer telefonu do kontaktuM - Pon 02 Kwi, 2012 Wrzuć na PW bo znowu nie mam anjas - Pon 02 Kwi, 2012 Numer do mikana: 697 991 827
(podawałem już tu, więc Mikan się nie obrazi )mikan - Pon 02 Kwi, 2012
anjas napisał/a:
(podawałem już tu, więc Mikan się nie obrazi )
nie byłbym taki pewnyM - Pon 02 Kwi, 2012 Poszło anjas - Pon 02 Kwi, 2012 Dziękujemy Ci eM Si Dzonson!M - Pon 02 Kwi, 2012 Fu.ck Toory?!
anjas - Pon 02 Kwi, 2012 Ktos pyta o fakturkie na prale???M - Pon 02 Kwi, 2012